QUOTE(Limour @ 2007 01 18, 02:12)
Aš ir visą moliūgą susmulkinau ir užsišaldžiau - valgom sėkmingai

.

ir aš taip padariau
kiekvieną kart pradėjus naują moliūgą, bandžiau surasti įv.būdus, kaip jį išsaugoti. Nieko nepavykdavo ir pusę moliūgo visada keliaudavo į šiukšlių kibirą

O vieną kart šovė į galvą, o kodėl gi neužšaldyti, padandžiau mažą gabaliuką - patiko, dabar, kai pradedu naują, palieku tiek, kiek nesugestu, o kt.užšaldau. Pasirodo gerai darau

O šaldytose daržovėse ir vaisiuose išlieka daug vitaminų, t.y. daugiau negu po kokio kito apdorojimo.
Mano nuomonė: geriau užšaldytas moliūgas iš močiutės daržo, negu pirktas koks importuotas, bet šviežias.