Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

ne duos, o paims tuos litus biggrin.gif
Siaip, kai ateis ledo ir salcio metas - uzsikisiu kur ta lipduka, kad KASKO paskui nesikabinetu..
Miksas> mano teorija dar pasirodo kazkokia yra? Ir be sviesu kad vazinet? Pilna tokiu pamokslininku kaip Tu vaziuoja be sviesu, nes pamirsta isijungt biggrin.gif Taigi pries ka sakydamas, isitikink ar pats be nuodemes... 4u.gif
Atsakyti
visiem visko buna bet nepamirsk kad sis mini gincas prasidejo nuo to kai pasakei kad lipdukai neprivalomi o jei kas labai nori tai gali visokiais lipdukais apsiklijuot.kaip matai taisyklese parasyta kad privaloma taip kad manau neverta cia daugiau gincytis del tokiu dalyku
Atsakyti
Pas mane dygliuotos padangos,bet zenkliuka vis pamirstu nusipirkt blush2.gif Sendien butinai isigysiu 4u.gif
Atsakyti
matai kur nors plikledi? As tai isvis jau pradedu gailetis, kad tik asfalta ir padangas gadinu doh.gif Is kitos puses gerai - nelaimiu keliuose maziau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2006 12 12, 01:39)
matai kur nors plikledi? As tai isvis jau pradedu gailetis, kad tik asfalta ir padangas gadinu  doh.gif Is kitos puses gerai - nelaimiu keliuose maziau smile.gif

Na jai tai klausimas man tada atsakau biggrin.gif
Nesu ekstrasense ir nezinojau kad nebus sniego blink.gif Masina buvo ruosiama ziemos sezonui,del to ir padangos atitinkamos,o 10 kartu i sezona keisti nesiruosiu schmoll.gif Palauksiu iki Naujuju metu jai sniegas neiskris nusipirksiu demesezonines padangas,o kol kas vazinesiu su sitomis blush2.gif
Atsakyti
kiek girdejau siais metais ziemos nebus... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2006 12 12, 18:47)
kiek girdejau siais metais ziemos nebus... verysad.gif

Och, jau sninga rolleyes.gif
Atsakyti
smile.gif+2006 12 12, 17:55-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 12 12, 17:55)
Och, jau sninga  rolleyes.gif

Ištirpo cool.gif
Atsakyti
Aciu tam, kuris aukstai sedi smile.gif Vakar apturejau malonumo Klaipeda - Kaunas vaziuot per ta puga... Uztrukau turbut beveik 3 valandas. kelias nevalytas, pilna idiotu, vaziuojanciu kaip vasara.. Buvo vietu, kur greitis 80 km/h atrode jau didokas, o cia shast - fura su priekaba lenkia per antra (visiskai nevalyta ir mazai pravazineta) juosta. Ta jos priekaba nesioja doh.gif maciau 3 masineles griovy, viena jau tempe is jo... Kaip zmones taip nemasto? doh.gif prisiklijuoja prie pat galo, o tada lenkia..negi sunku is anksto persirikiuot? Jau geriau be ziemos, bet ir be baimes... Per Kaledas ir naujus gali pasnigt del vaizdo ir uzteks thumbup.gif ziema jau pernai atsidziaugiau,kai pora dienu isvis jokio vairavimo nebuvo, nes masina neuzsivede.. ir per visa miesta tik viena taxi firma atsisauke...
Atsakyti
As turiu klausimeli. Kaip ziema saugiausia stabdyti? Girdejau, kad begiu pagalba, o kaip tas vyksta? Klausiu todel, kad cia perskaiciau, jog reikia vengti vaziuojant spausti sankaba, o tai kaip sumazinsi begi nepaspaudus sankabos??? blink.gif Nu zodziu, apsvieskit mane. Nes atsimenu kai lapkricio pradzioj buvo pasale, stabdydavau antru begiu ir mane iskart nesdavo i sona (dar buvau be zieminiu padangu).
Atsakyti
QUOTE(Kissa @ 2006 12 13, 17:31)
As turiu klausimeli. Kaip ziema saugiausia stabdyti? Girdejau, kad begiu pagalba, o kaip tas vyksta? Klausiu todel, kad cia perskaiciau, jog reikia vengti vaziuojant spausti sankaba, o tai kaip sumazinsi begi nepaspaudus sankabos???  blink.gif  Nu zodziu, apsvieskit mane. Nes atsimenu kai lapkricio pradzioj buvo pasale, stabdydavau antru begiu ir mane iskart nesdavo i sona (dar buvau be zieminiu padangu).

Stabdyti reikia pradėti gerokai iš anksto,iš pradžių stabdį paspausti stipriau,po to šiek tiek atleisti,kad nesiblokuotų ratai.Jei blokuojasi ratai-tada užneša.Be to,jokiu būdu negalima minti stabdžio posūkyje-užneš kaip per ralį,tokiu atveju reikia gelbėtis gazu ir vairo pasukimais,tik jokiu būdu nestabdyti.Pristabdyti reikia prieš atliekant manevrą.Sėkmės mirksiukas.gif
Atsakyti
jei uznezdavo i sona tai dar gali but ir kad ratai netolygiai stabdo arba padangos nevienodai sudile.vien pavarom tai nesustabdysi(cia nebent stabdziai dingsta)o siaip kuo mazasne pavara tuo geriau stabdyt ir stabdant neismetinek begio.o begiu perjunginet be sankabas niekaip negalima.cia gal turejo omeny kad kai stabdai ziema nespausk sankabos kai pavara ijungta
Atsakyti