Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

QUOTE(zhmonijus @ 2006 11 14, 00:14)
Beje, del plovyklu.. Statoil'e pigiausiai kainuoja apie 15 lt ane? apibraizo tik laka ir visko iki galo nenuplauna (labai laiko neturejau, o reikejo svarios auto, tai nusiploviau pries pora men plovykloj.. ir ka? dar prie namu su spec. skysciais faras ir stiklus valiau). Jau geriau nuvaziuot ten, kur plauna rankomis - kainuos panasiai smile.gif

Aš tai pati plaunu UnoX savitarnoj. Kartais užtenka ir už 6 litus - jei neimu vaškavimo ir cheminio džiovinimo. užtai aukštu slėgiu nuplaunu arkas ir dugną - tai svarbiausia.

Ale kai visą mėnesį laikosi minusas tai neišeina man nusiplaut mašinos - neturiu garažo tai suledėtų į ragą...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Shyna: 14 lapkričio 2006 - 14:26
Nu va, vakar nusipirkau tą stebuklingą skystį nuo ledo, bet jau dabar ir suabejojau, ar verta bandyti wacko.gif

Ir dar nusipirkau tokį gremžtuką su ilga rankena lotuliukas.gif nes su paprastu nepasiekiu priekinio stiklo vidurio blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingulia: 14 lapkričio 2006 - 15:55
O jus man paskykite, kur Vilniuje galima rasti masinai lipdka, akd padangos spygliuotos? Nu sakes, Lukoiluose nera, spaudos kioskai irgi neturi, knygynuose taip pat nera.... negi reikes paciai nusipiesti? g.gif
Atsakyti
neklijuoju as jokiu lipduku del sipuotu ratu... paskui juos nulupt kazkaip reikia ax.gif ana ziema apsiejau ir sia apsieisiu biggrin.gif
Atsakyti
Lipdukų prekybos centruose būna prie autoprekių,aš tai Senukuose pirkau.O nusiima jie labai lengvai,su fenu pašildžius.Dažams tas nekenkia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2006 11 14, 14:19)
Sako, kad kenkia gumom. Be to, jis nubėga, ir kažkiek laiko neplovus mašina atrodo pobaisiai, tokia apvarvėjus...

Taip taip, ir gumas būtinai reikia pasaugoti.
Papildyta:
QUOTE(agniukutis @ 2006 11 14, 00:29)
Aciu uz paaiskinima, reskiaz taip, perku ta skysti, kuris atsiduoda druska tongue.gif, o to, kur smirda, geriau nepirkti, nes bala zino, ka jis gali padaryti stiklui po ilgesnio naudojimo? biggrin.gif

Ne, stiklui tikrai nepakenks.
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2006 11 13, 13:40)
Reiks ir man išbandyti tą stebuklingąjį skystį tongue.gif O naujo gremžtuko taip ir neprisiruošiau ir kiek žiūrėjau, neradau tinkamo nusipirkti, tai vargstu su pernykščiais blush2.gif

Skystį reiks ir man išbandyt, ogremžtuką tai jau turbūt trečius metus naudosiu pirktą iš Tuperware - super.
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2006 11 14, 15:51)
Nu va, vakar nusipirkau tą stebuklingą skystį nuo ledo, bet jau dabar ir suabejojau, ar verta bandyti  wacko.gif

O ko dabar suabejojai? Nes kažkas kažką apie tą skystį kažkur girdėjo ir kažką sakė? g.gif Ar išsigandai, kad stiklas neištirptų, čia paskaičiusi? biggrin.gif

Beje, patyrinėjau tą savo skystį: pasirodo, lietuviškas bigsmile.gif „Autochemijos“ gamintas, vadinasi „De-Icer“, o sudėty druskos nėra, vien tik kažkokie etanoliai ir bla bla bla kiti -oliai (chemija, karoče, bet gera chemija ax.gif ).
Atsakyti
kas tan minejo, kad pirko langu gremztuka su ilgu kotu, pasigirkit kur pirkote, as irgi tokio noriu lotuliukas.gif nes su savo kol nusigremziu, visas paltas nuna purvinas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Fifoolia @ 2006 11 15, 14:55)
kas tan minejo, kad pirko langu gremztuka su ilgu kotu, pasigirkit kur pirkote, as irgi tokio noriu  lotuliukas.gif  nes su savo kol nusigremziu, visas paltas nuna purvinas  doh.gif

Yra visuose prekybos centruose kokių tik širdis geidžia mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kenya @ 2006 11 15, 10:00)
O ko dabar suabejojai? Nes kažkas kažką apie tą skystį kažkur girdėjo ir kažką sakė?  g.gif Ar išsigandai, kad stiklas neištirptų, čia paskaičiusi? biggrin.gif

Beje, patyrinėjau tą savo skystį: pasirodo, lietuviškas bigsmile.gif „Autochemijos“ gamintas, vadinasi „De-Icer“, o sudėty druskos nėra, vien tik kažkokie etanoliai ir bla bla bla kiti -oliai (chemija, karoče, bet gera chemija ax.gif ).

Dėl stiklo tai nebijau lotuliukas.gif lotuliukas.gif bet va sakė, kad apvarva paskui visa mašina, o kadangi aš ją itin retai plaunu blush2.gif tai dar ir chemija apvarvėjus, neskaitant purvo ir viso kito, kažkaip jau atrodo gal ir per didelis krūvis mašinos grožiui lotuliukas.gif

O nusipirkau tokį patį, dabar lauksiu ledo, vis tiek bent vieną kartą reik išbandyti, smalsu gi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Fifoolia @ 2006 11 15, 13:55)
kas tan minejo, kad pirko langu gremztuka su ilgu kotu, pasigirkit kur pirkote, as irgi tokio noriu  lotuliukas.gif  nes su savo kol nusigremziu, visas paltas nuna purvinas  doh.gif

Pirkau Rimi, bet turbūt ir kituose prekybcentriuose turėtų būti
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2006 11 16, 08:13)
Dėl stiklo tai nebijau lotuliukas.gif  lotuliukas.gif bet va sakė, kad apvarva paskui visa mašina, o kadangi aš ją itin retai plaunu  blush2.gif tai dar ir chemija apvarvėjus, neskaitant purvo ir viso kito, kažkaip jau atrodo gal ir per didelis krūvis mašinos grožiui lotuliukas.gif

Žinok, nelabai matosi, chemija ten ar ne... mašina purvina ir tiek. O apvarva sėkmingai ir nuo prieš tave važiuojančių mašinų... taip iš po ratų kai kurie purškia, kad tik laikykis doh.gif
Atsakyti