Na ka.. tenka ir Vilniuj padalyvaut

bet man buna baisoka tik todel, kad miesto nepazistu. Kaune lygiai taip pat vaziuoja visi.. Ka darysi.
Siandien siurpinau visus as

Turejau 17 val per pati pika nusigaut nuo 3 ligonines iki Palemono... per 15 min. Lekiau kaip prikirpta, bet uztat akys buvo ispustos, abi rankos ant vairo. Avarines situacijos nesukeliau.. pasidariau keleta shortcut'u: isvengiau Pramones ziedo per urmo Statoil... ir Taikos-Ateities sankryzoj pasidariau 2 eile

isijungiau avarini ir visaip zenklais rodziau, kad smertnai veluoju. Vyrukas gal ir butu buves nieko pries, bet panele jo tai tikra ragana pasitaike. Apdalino mane visokiom nepadariom pirstu kombinacijom.. Nebeziurejau i ja. Mat kol mane visaip koliojo - nepastebejo, kad jau galima vaziuot

as nulekiau, o anuos turbut visi kiti koliojo - uzstabde is pasiutimo.
Jokios tolerancijos keliuose. Aisku, manes neprivalejo ileist..pati kalta, cia mano problemos. Bet kartais reik suprast... Juk ne koks skustas banditas naglai lenda is neturejimo ka veikt
beje, nuo pirmadienio zada atsalima oru... nebeiseis tokie fintai. reikes tvarkingai. ir lipduko del sipuotu padangu dar nenusipirkau