Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

QUOTE(Kykas @ 2007 02 02, 08:36)

PS. Prašančioms knygą atsiūsiu tik vakare po darbo, nes ji namų kompe.

Ačiū ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kykas @ 2007 02 02, 00:04)
keletas patarimų ir pamastymų iš vyriškos pusės.  rolleyes.gif
Del langų apšalimo iš vidaus šiek tie pasipasakosiu.
Taigi galimos priežastys tokios laimės:
1. kiauras pečiukas,

Nu pliaaaa ... a nesakiau ? Tai ką dabar zhmonijau užprotestuosi ?
Atsakyti
Palemonai, vel senos zaizdos atsivere? Zinok, man visai vienodai piesia tongue.gif
beje, mielas Kykai, ne "bendzinas", o "benzinas" wink.gif

Pries posuki (grynas ledas) stabdau iki dugno (kol masina eina tiesiai), nes yra ABS. Tada svelniai prilietus gazo pedala vaziuoju i posuki, jei per greitai kiek ji atleidziu, bet ne visiskai. Aj, dar isijungiu antipraslydima smile.gif
Suktukais posukiai pasibaigia tiems, kurie laksto i tuos posukius, kaip vasara.

Atsakyti
Del kalaidų atsiprašau - bus daugiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 01 31, 22:26)
Šiaip žiemą negerai mašiną plauti,nes paskui durelės paprastai linkę prišalti.Maniškė tai gal nuo lapkričio neplauta.Oi,meluoju,buvo draudiminis įvykis gruodžio gale,tai draudikų servise nuplovė prieš tvarkydami lotuliukas.gif
Na,o kadangi aš į mašiną nežiūriu,o ją vairuoju,o iš vidaus purvo nesimato...vnž.,nuplausiu pavasarį lotuliukas.gif
Be to,važinėju daug,tai negi kasdien plausi,juk kitą dieną vėl tas pats doh.gif  lotuliukas.gif

jei tik nuplauni bet paskui nenusausini gumu, tai kad prisals dureles - tikimybe tikrai nemaza;) bet jei po plovimo nusausinsi gumas ir istepsi( nupurksi) silikoniniu spec. priedu ziemai, bei i psyles ir rankena ipusi sutepanciu ir pries uzsalima naudojamu skysciu, tai viskas bus gerai:)
Atsakyti
skautai, idomu tu savo draugei taip masiniuka priziuri tep rupestingai kaip ir pratimus dalini? ax.gif
Atsakyti
Oi kaip man patinka ziema, tiksliau kai daug sniego, vakar vazinejau ir kaifafau... yahoo.gif blush-anim-cl.gif galetu dar truputeli pasnigt... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 02 02, 14:26)
Oi kaip man patinka ziema, tiksliau kai daug sniego, vakar vazinejau ir kaifafau... yahoo.gif  blush-anim-cl.gif galetu dar truputeli pasnigt... blush2.gif

O aš maniau, kad viena tokia nenormali, todėl net garsiai nieko nesakiau, kad noriu dar dar sniego hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(skautas @ 2007 02 02, 13:34)
jei tik nuplauni bet paskui nenusausini gumu, tai kad prisals dureles - tikimybe tikrai nemaza;) bet jei po plovimo nusausinsi gumas ir istepsi( nupurksi) silikoniniu spec. priedu ziemai, bei i psyles ir rankena ipusi sutepanciu ir pries uzsalima naudojamu skysciu, tai viskas bus gerai:)

Aš ne kamikadzė,kad tokiame šaltyje kieme taip su mašina kamuočiausi.Lyg tai daugiau neturėčiau ką veikti.Žiemą plauti tikrai neverta.Be to apačia iki moldingų nupurkšta antikorozine,tai ir taip purvinai atrodo,švariau tikrai nebus.O priekinį langą pastoviai apdrėbia koks gruzovikas,tai gal ir tris kart dienoj praust tokiu atveju?Tik veltui išmesti pinigai,geriau jau aš už juos kuro užsipilsiu.
O durelių niekada niekuo netepiau,buvo ir šlapios po lietaus,bet prišalti net negalvoja.Tiesa,kai poliravau prieš žiemą,ant gumų buvo polirolio patekę,tai gal todėl ir neprišąla bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 02 02, 15:26)
Oi kaip man patinka ziema, tiksliau kai daug sniego, vakar vazinejau ir kaifafau... yahoo.gif  blush-anim-cl.gif galetu dar truputeli pasnigt... blush2.gif

Man šiaip žiema nepatinka, tačiau žiemą važinėti labai smagu biggrin.gif Ypač ant kokių marių ar ežerėlio thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lieputė @ 2007 02 02, 15:26)

smile.gif+2007 02 02, 22:10-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 02 02, 22:10)
Man šiaip žiema nepatinka, tačiau žiemą važinėti labai smagu  biggrin.gif 

Eikit švilpt, ar jums smagu?! Nu man tai jokio smagumo unsure.gif Važiuoji kaip durnas ant 30 ir vis tiek bijai paslyst, ir dar bijai, kad ir kitas nepaslystų, tau pro šalį važiuojant doh.gif Vakar važiuoju į nedidelę įkalnę ir staiga prieš mane važiuojanti mašina ima slyst atgal - nu atstumas buvo didesnis, tai tik į kelnes pridėjau, daugiau nuostolių nebuvo... Nežinau, ko ji ten slydinėjo, gal su vasarinėm padangom buvo, bet vien vakar dvi tokias mačiau unsure.gif

Kai pernai paslydus diedukui buferį įskėliau, o sau mašiną visai normaliai sugadinau - 3 savaitės remonte - tai daugiau nebenoriu unsure.gif Nu ten ledukas buvo toks, kad mentas matuodamas atstumus vos neapsivertė, o kol su dieduku susėdę į jo mašiną (mat maniškei radiatorius šaibom išėjo, nebešildė, tai šalta buvo) laukėm mentų, prie mūsų akių dar du pasbučiavo doh.gif

Laukiu pavasario unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 02 02, 23:19)
Eikit švilpt, ar jums smagu?! Nu man tai jokio smagumo unsure.gif  Važiuoji kaip durnas ant 30 ir vis tiek bijai paslyst, ir dar bijai, kad ir kitas nepaslystų, tau pro šalį važiuojant doh.gif  Vakar važiuoju į nedidelę įkalnę ir staiga prieš mane važiuojanti mašina ima slyst atgal - nu atstumas buvo didesnis, tai tik į kelnes pridėjau, daugiau nuostolių nebuvo... Nežinau, ko ji ten slydinėjo, gal su vasarinėm padangom buvo, bet vien vakar dvi tokias mačiau unsure.gif

Kai pernai paslydus diedukui buferį įskėliau, o sau mašiną visai normaliai sugadinau - 3 savaitės remonte - tai daugiau nebenoriu unsure.gif  Nu ten ledukas buvo toks, kad mentas matuodamas atstumus vos neapsivertė, o kol su dieduku susėdę į jo mašiną (mat maniškei radiatorius šaibom išėjo, nebešildė, tai šalta buvo) laukėm mentų, prie mūsų akių dar du pasbučiavo doh.gif

Laukiu pavasario unsure.gif

Ale man tai patinka... Smagu į posūkius "įsipiešt" rankinio stabdžio pagalba thumbup.gif
Ant ledo tai visai malonumas smile.gif
Atsakyti