Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

QUOTE(jufka @ 2007 01 29, 13:28)
Nu jau nu jau negirdejai kad piltu vandeni. Kiek pazystu tai visi vasara pilasi vandeni  biggrin.gif
Puikiausiai nuplauna  biggrin.gif plauna taip kaip plauna vanduo biggrin.gif

Purva gal ir nulpauna, bet vabzdziu tikrai ne....
Atsakyti
Kai kurie vabzdziams nuvalyti panaudoja Coca cola.. sako, kad labai gerai nueda, bet man cia is tos serijos kaip su sniegu masina plauti biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2007 01 29, 20:53-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2007 01 29, 20:53)
Pamenu, kai tėvukas į distiliuotą vandenuką truputį spirituko įpildavo.

verysad.gif - nu čia tai produkcijos naudojimas ne pagal paskirtį verysad.gif , bet veiksmingas biggrin.gif , bet per didelė prabanga blink.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palemonas: 30 sausio 2007 - 09:25
na vasara man gerai ir vanduo plauna stiklus biggrin.gif be to vasara as masina plaunu ziurint nuo oro 3-4 kartus per savaite tai ir vabzdiu liekanos nusiplauna biggrin.gif be to is kur mieste vabzdziu ant lango gali buti kai vazineji 60km/val biggrin.gif
Atsakyti
jetutelius, koks kruopstus zmogus thumbup.gif blink.gif kad man masina kas nuplautu bent karta savaitej buciau labai dekinga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jufka @ 2007 01 30, 11:31)
na vasara man gerai ir vanduo plauna stiklus biggrin.gif be to vasara as masina plaunu ziurint nuo oro 3-4 kartus per savaite tai ir vabzdiu liekanos nusiplauna biggrin.gif be to is kur mieste vabzdziu ant lango gali buti kai vazineji 60km/val  biggrin.gif

aš tiek kartų per metus nuplaunu blush2.gif blush2.gif hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2007 01 31, 08:48)
aš tiek kartų per metus nuplaunu  blush2.gif blush2.gif  hihihi.gif

Aga, aš irgi. Ir nežinau ar čia susigėsti ar juoktis iš savęs ax.gif

Na, kaip jum šiandien oro sąlygos? A? Jau avarijų, tai ant kiekvieno kampo doh.gif Grįžau vaikus išvežiojusi, mašinuką į garažą įvariau. Tegu šiltai pabūna, nes dienelė, tai vargo karalystė. Lyg neturiu jokių problemų, bet kai aplinkui tiek daug avarijų, tai verčia susimąstyti.
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 31, 00:24)
jetutelius, koks kruopstus zmogus  thumbup.gif  blink.gif kad man masina kas nuplautu bent karta savaitej buciau labai dekinga biggrin.gif

QUOTE(ingulia @ 2007 01 31, 09:48)
aš tiek kartų per metus nuplaunu  blush2.gif blush2.gif  hihihi.gif

Na as megztu kad masina butu svari. Va dabar kai atejo salciai tai su plovimu sunkiau nespeji uzpilti vandems ant masinos o jis jau susala g.gif tikriausiai i vandeni reiks ipilti kokio skyscio. Nusibodo jau vazineti su nesvaria masina, be to ir druska apsinesusi o mano civicelis ir taip rudija
O kaip jus plaunat ziema masina??
Atsakyti
Noriu paklausti- o tai tu ir masina tik grynu vandeniu plauni ?
Atsakyti
QUOTE(zhmonijus @ 2007 01 31, 00:24)
jetutelius, koks kruopstus zmogus  thumbup.gif  blink.gif kad man masina kas nuplautu bent karta savaitej buciau labai dekinga biggrin.gif

O gal tiesiog mašina nauja? rolleyes.gif Jufka, kiek laiko tu turi šitą mašiną? ax.gif
Papildyta:
QUOTE(RamuneM @ 2007 01 31, 10:02)
Na, kaip jum šiandien oro sąlygos? A?

Kaip kaip laugh.gif
Išeinu iš namų, atsikasu mašiną, nuskutu priekinį stiklą, nueinu nukast storai apsnigto galinio, grįžtu - o priekinį jau vėl reikia kasti doh.gif Nukasu. Tada nuvežu vaiką į darželį, nuvedu į grupę, nurengiu, duodu bučių, grįžtu, atsikasu mašiną, nuskutu stiklą, tada važiuoju su reikalu 5 min. Palieku mašiną, nubėgu, parbėgu, atsikasu mašiną, nusigramdau stiklą, važiuoju į darbą.
Važiuoju kaip žvėris, raunu net ant 30, visus lenkiu! Privažiuoju vietą, kur paprastai visi gazuoja, leistinas greitis 70. Tai aš irgi gazuoju! Kaip metu 3čią bėgį! Raunu ant 40! Įsigazuoju net ant 45! Niekas nedrįsta manęs lenkti! Jaučiuosi kaip bolidas! Varau kaip žvėris!
Privažiuoju darbą. Pasistatau mašiną. Išgeriu kavos, padirbu, pasižiūriu pro langą. Mašinų daug, kuri mano - neatsimenu hihihi.gif O po sniego kupetom visus vienodos laugh.gif
Atsakyti
po vakaryksciu kelioniu mano masina pavirto druskos gabalu biggrin.gif gerai, kad nesugalvojau plaut - dekingai sninga biggrin.gif o dar mano vyras su ja vazineja siandien, tai tegul ir kasinejasi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2007 01 31, 11:58)
O gal tiesiog mašina nauja? rolleyes.gif Jufka, kiek laiko tu turi šitą mašiną? ax.gif

masina turiu jau seniai virs triju metu biggrin.gif bet megstu kai masina svari

QUOTE(Noa @ 2007 01 31, 11:58)
Kaip kaip laugh.gif
Išeinu iš namų, atsikasu mašiną, nuskutu priekinį stiklą, nueinu nukast storai apsnigto galinio, grįžtu - o priekinį jau vėl reikia kasti doh.gif  Nukasu. Tada nuvežu vaiką į darželį, nuvedu į grupę, nurengiu, duodu bučių, grįžtu, atsikasu mašiną, nuskutu stiklą, tada važiuoju su reikalu 5 min. Palieku mašiną, nubėgu, parbėgu, atsikasu mašiną, nusigramdau stiklą, važiuoju į darbą.
Važiuoju kaip žvėris, raunu net ant 30, visus lenkiu! Privažiuoju vietą, kur paprastai visi gazuoja, leistinas greitis 70. Tai aš irgi gazuoju! Kaip metu 3čią bėgį! Raunu ant 40! Įsigazuoju net ant 45! Niekas nedrįsta manęs lenkti! Jaučiuosi kaip bolidas! Varau kaip žvėris!
Privažiuoju darbą. Pasistatau mašiną. Išgeriu kavos, padirbu, pasižiūriu pro langą. Mašinų daug, kuri mano - neatsimenu hihihi.gif O po sniego kupetom visus vienodos laugh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif man pansiai tik kad ryte nereikejo kastis nes garase siltai stovejo lotuliukas.gif o idarba tom paciom salygom vaziavau biggrin.gif
dabar sedziu ir galvoju ar po darbo as ta masina atsikasiu ar ne biggrin.gif neprisimenu ar vakar isidejau sepeteli doh.gif kvaisa kam as isiminejau ji. Per pietus reiks bandyti issiaiskinti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jufka: 31 sausio 2007 - 11:25