Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

QUOTE(denaxa @ 2007 10 18, 21:07)
Vis tiek tai yra universalios,nors ir su snaigute.Na,ramiai vazinejant gal ir gerai,as tai cia tiesiog is sportuojancio zmogaus poziciju ziuriu i ta reikala mirksiukas.gif  rolleyes.gif

Neklaidink zhmoniu. M+S praktishkai ant visu padangu rashoma.
Tavo logika remiantis mano Gislaved dygliuotos irgi universalios nes M+S yra pazhymeta?
Net delfi rashe apie shita mita.

Papildyta:
QUOTE(denaxa @ 2007 10 18, 19:56)
..................
Tik geriau nesipuotos padangos,nes ant dregno asfalto su sipais ilgesnis stabdymo kelias,o ant ledo vienodai gerai slysta ir su sipais,ir be ju,o su sipais dar ir kuro sanaudos didesnes.
...................

Klysti.
Stabdymas ant ledo. (1 pav.)
Cia kaip ir ner ka komentuot.
Stabdymas ant shlapio asfalto. (2 pav.)
Cia pirmosios 2 padangos yra skirtos Centrinei Europai. Toliau shypuotos ir tik poto minkshto mishinio nedygliuotos.

Pilnas padangu testas cia.

Atsakyti
Aš prieš 2 metus pirkau naujas žiemines, nedygliuotas, ir nebrangias (Sawa Eskimo). Teko ir uzmiescio lediniais keliukais pavazineti, nors siaip vazineju mieste. Manau, kad kainos ir koybės santykis šių padangų visai geras. Dar ir trečią sezoną važinėsiu ax.gif
Atsakyti
Sava eskimo S3 visai neblogas pasirinkimas, man irgi jas rekomendavo kažkas kažkada. (toks biudžetinis variantas).
Jei žiūrint gerai tai imi Nokian RSi modeliuką (čia nešypuotos)
arba Nokiann Hakeppita- ar panašiai smile.gif (šypuotos).
Svarbu pagaminimo metai (kuo naujesnės tuo geriau, nes buna dar sandėlį savo savybes praranda, jei geri paguli)
M+S deda ant labai daug padangų, o tai reiškia "Mud+Snow" (bet čia teoriškai), jei reik žiemai turi būt snaigutė (jei normalaus gamintojo).
Atsakyti
Gabe , ne taip supratai biggrin.gif 600 lt. už visas turėjau omenyje mirksiukas.gif
O dėl važynėjimo universaliom vasarą , nu nžn jokių bėdų neturėjau g.gif
Tiesą pasakius praeitą žiemą turėjau kitą mašiniuką ir važynėjau žiemą su universaliom, bet važynėjau nedaug , bo su vaiku namie sėdėjau , tai tiek ten ir tereikėjo. O dabar va mastau , kad visgi važynėjant su vaiku kasdien , norėtųsi saugiai jaustis . Reix rinktis dygliuotus padangiukus , manau.

Ačiū visiems už info 4u.gif Dabar svarbu , kad neapgautų moteriškės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kykas @ 2007 10 19, 09:50)
Svarbu pagaminimo metai (kuo naujesnės tuo geriau, nes buna dar sandėlį savo savybes praranda, jei geri paguli)

O kur tie pagaminimo metai būna įrašyti, įsivaizduoju, kad ten, kur ir kiti duomenys? Nes kažkada bandžiau ieškoti, tai neradau, gal jie kažkaip koduojami, gal koks žymėjimas? g.gif
Atsakyti
Apie žymėjimus tai šiek tiek čia
http://www.padangos....vienas&id=18772
Dar daugiau naudingos info ten pat
http://www.padangos....&ws=informacija
Šeip google labai padeda, info tikrai rasi sočiai.
Pagaminimo datą žymi 4 skaičiai, tarkim: 4207 būtų 2007m. 42 savaitės gamybos (taigis laaabai naujos smile.gif šios savaitės ).

Atsakyti
Noerciau pasiteirauti blush2.gif koks skirtusmas R13 ir R14,
Pvz. Dabar pas mane yra R 14, tai ar galiu ant savo uzsireti R13...???
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2007 10 19, 15:50)
Noerciau pasiteirauti  blush2.gif koks skirtusmas R13 ir R14,
Pvz. Dabar pas mane yra R 14, tai ar galiu ant savo uzsireti R13...???

R nurodo ratlankio dydi (skermeni). Ir jei tavo ratlankis R14, tai padangu R13 ant jo uzhdet negalesi.
Atsakyti
aciu uz atsakyma. Bet tada noriu paklaussti ar buna taip, kad pvz. Turiu padangas universalias 175/70 R13..man ydomu ar galiu as jas pasikeisti primokant i R14??? na kad ir kokioje padangu parduotuveje ar ten kur padangom prekiauja g.gif ... nes bet kokiu atveju jos man nereikalingos, o siai masinai reikalingos ziemai padangos g.gif
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2007 10 19, 18:31)
aciu uz atsakyma. Bet tada noriu paklaussti ar buna taip, kad pvz. Turiu padangas universalias 175/70 R13..man ydomu ar galiu as jas pasikeisti primokant i R14??? na kad ir kokioje padangu parduotuveje ar ten kur padangom prekiauja g.gif ... nes bet kokiu atveju jos man nereikalingos, o siai masinai reikalingos ziemai padangos g.gif

Geriausia butu pasiskambinti ir pasiteirauti.
Bet, mano manymu, niekas nekeis... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(zarija @ 2007 10 19, 17:31)

Mano pasiūlymas būtų pasikeist automobilį biggrin.gif

Na juk rato skersmens nepadidins niekas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 19 spalio 2007 - 16:50
na nusijuokiau smagiau smile.gif
bet gal nesupratot minties, o ir neaiskiai paskiau..norejau senasias padangas su ratlankiais priduoti kazkur ir norejau paklausti ar yra tokiu vietu kur superka senas ir parduoda retauruotas, naujas ir t.t...nesinori rusio uzkrauti buvusiu automobiliu ratais smile.gif
Aciu kad padedat smile.gif
Atsakyti