Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

QUOTE(zarija @ 2007 10 19, 18:56)
na nusijuokiau smagiau smile.gif
bet gal nesupratot minties, o ir neaiskiai paskiau..norejau senasias padangas su ratlankiais priduoti kazkur ir norejau paklausti ar yra tokiu vietu kur superka senas ir parduoda retauruotas, naujas ir t.t...nesinori rusio uzkrauti buvusiu automobiliu ratais smile.gif
Aciu kad padedat smile.gif

Na tai gal pabandykit idet skelbimuka, kad parduodat tuos ratus ax.gif Gal kas nusipirks kitai vasarai g.gif Keisti, tai nemanau, kad kas pakeis jum, ir primokejus. Mes, kai keitem ratus is mazesniu i didesnius, tai abejus pardavem, ir zieminius ir vasarinius 4u.gif
Atsakyti
na va as issiaiskinau kad mano turimos padangos nuo senesnio automogilio 175/70 R13 tinka Renau auto, bet svarbiausia kad atitiktu skyles ratlankyje .... ech kaip but gerai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarija: 20 spalio 2007 - 15:08
Labai žiūrėkit į pagaminimo datą- visokiais "gausiu popigiaj" netikėkit ax.gif . Yra ir internetinės parduotuvės, kurios siūlo tipo pigiau. 3 metai- ir padangų mišiniui šakėz. Popigiaj tik sūris vienoj vietoj. O čia- šlept ir blynas.
Aš jau pasikeičiau. 240,- už 1.
Atsakyti
As tai su keitimu ko gero iki paskutiniosios tempsiu,su vasarinem,kad ir padevetom gerokai,masiniukas smagiau bega,o ir benzo kiek maziau suvalgo,be to,ant zieminiu dar kazkiek sipu liko(o stabdymas ent asfalto su jais nekoks... schmoll.gif ),gal issilupt reikes prie progos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Julius3 @ 2007 10 19, 07:53)
Papildyta:

Klysti.
Stabdymas ant ledo. (1 pav.)
Cia kaip ir ner ka komentuot.
Stabdymas ant shlapio asfalto. (2 pav.)
Cia pirmosios 2 padangos yra skirtos Centrinei Europai. Toliau shypuotos ir tik poto minkshto mishinio nedygliuotos.

Pilnas padangu testas cia.

Deja,neklystu.Gelezis ant asfalto tikrai smagiai ciuozia,ir cia ne mano vienos patirtis ir nuomone.Na,ir suprask pagaliau,kad visi tie testai yra dar ir prekes reklama,be to,vaziuojant palyginti nedideliu greiciu jie daromi.Be to,ar esi isbandes pats,ar visada remiesi tik testais?As labiau linkusi tiketi tuo,ka pati ismeginu.O gerom gumom sipu tikrai nereikia,padangu gadinimas,sakyciau.
Papildyta:
Beje,tuose testuose nuo tikrai mazo greicio kazkodel labai nerealiai ilgas stabdymo kelias,net nuo 100 km/h masina daug greiciau sustoja,nors ir ant ledo,taigi nesamone visa tai,gal paleidus gaza ir nelieciant stabdzio "stabdoma" ten buvo?
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2007 10 19, 09:39)
Aš prieš 2 metus pirkau naujas žiemines, nedygliuotas, ir nebrangias (Sawa Eskimo). Teko ir uzmiescio lediniais keliukais pavazineti..

va butent sitas as ir pirkau pernai ziema, SAVA Eskimo S3 M+S ir snaigute, yra ziemine padanga, minksta guma, uztikrintas isvaziavimas, teko isbandyti hihihi.gif

QUOTE(denaxa @ 2007 10 20, 20:43)
Deja,neklystu.Gelezis ant asfalto tikrai smagiai ciuozia,

drinks_cheers.gif geriausias stabdymas ant sniego, o ne ant asfalto, o jei dar pasale, nuciuozti galima velnias zino kur lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 10 20, 20:57)
o jei dar pasale, nuciuozti galima velnias zino kur  lotuliukas.gif

Nenuciuosi,jei nestabdysi pasuktais ratais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 10 20, 21:08)
Nenuciuosi,jei nestabdysi pasuktais ratais mirksiukas.gif

ciuozima sakiau ne ta prasme hihihi.gif o susukus vaira as ir nestabdau tongue.gif beje, kaip nera pas mane ABS tai as pati koja ta efekta sukuriu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 10 20, 21:10)
beje, kaip nera pas mane ABS tai as pati koja ta efekta sukuriu  biggrin.gif

drinks_cheers.gif Jo,as irgi ta praktikuoju thumbup.gif su ABSu kai gavau masina ankstesne iskisus,stabdyt su juo nemokejau,nestojo man taip iskart kaip be ABSo su koja zaidziant.Pirma savaite net i sankryza per geltona iriedejus buvau per ta abs'a pora kartu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 10 20, 21:20)
drinks_cheers.gif Jo,as irgi ta praktikuoju thumbup.gif su ABSu kai gavau masina ankstesne iskisus,stabdyt su juo nemokejau,nestojo man taip iskart kaip be ABSo su koja zaidziant.Pirma savaite net i sankryza per geltona iriedejus buvau per ta abs'a pora kartu hihihi.gif

su vyro BMW tai prisijuokiau, sakau, kas cia man pada kutena lotuliukas.gif o ir isijungia kartais kai nelabai jo ir reikia ax.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 10 21, 21:09)
su vyro BMW tai prisijuokiau, sakau, kas cia man pada kutena  lotuliukas.gif

a tai va kas čia man kutena tą padą lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Jo,gerokai nervinantis dalykas,sakyciau doh.gif lotuliukas.gif As megeja staigiai pastabdyti,tai teko atprasti nuo to malonumo... lotuliukas.gif
Atsakyti