Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

Pas mane irgi demisezonkės , tai po šio ryto extrymo jau turiu 4 naujas Nokian žiemines padangytes biggrin.gif Ir kaina thumbup.gif

Tik jūs man pasakykit kur dabar jas pasikeist , eilės visur yomayo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 07 lapkričio 2007 - 15:44
Pas garazinius,kur gyva eile.Pusantros val. palauksi ir turesi naujus ratus.Mano tai su ratlankiais,tai ypatingos bedos neturejau,beveik pati pasikeiciau ax.gif
Atsakyti
as pasirupinau is anksto, kol dar eiliu nebuvo,pavazinejau pora savaiciu su zieminem, bet tai ramia galva dabar biggrin.gif
Atsakyti
Keisčiausia tai, kad istorija kartojasi. Kiekvienais metais keitimo bumas prasideda po pirmo sniego. Nejau visi tokie megėjiai rizikuoti? Ar tikisi pataupyti žiemines padangas?

O demisezoninės padangos - saves apgaudinėjimas.
Atsakyti
Vat uztat as ir megstu,kad padangos su ratlankiais iskart butu , atsalo,pasnigo,issitempei ratus i kiema,issikelei ant domkrato ir pasikeitei,ir dzin tas bumas,o ir moket uz pakeitima niekam nereikia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 11 07, 22:32)
Keisčiausia tai, kad istorija kartojasi. Kiekvienais metais keitimo bumas prasideda po pirmo sniego. Nejau visi tokie megėjiai rizikuoti? Ar tikisi pataupyti žiemines padangas?

O demisezoninės padangos - saves apgaudinėjimas.

Taip taip , aš taip tikėjaus kažką apgauti iki šio ryto biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 11 07, 21:46)
Vat uztat as ir megstu,kad padangos su ratlankiais iskart butu , atsalo,pasnigo,issitempei ratus i kiema,issikelei ant domkrato ir pasikeitei,ir dzin tas bumas,o ir moket uz pakeitima niekam nereikia biggrin.gif

Va va, šiemet ir aš žiemines padangas su ratlankiais nusipirkau biggrin.gif Tik pati neapsiėmiau su domkratais žaist (MB irgi nesusižavėjo tokia idėja), tai už 10 lt vienam garažėly permontavo smile.gif Bet irgi prieš kokias 3 savaites - kai dar niekas negalvojo ir jokių eilių nebuvo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Acacia: 08 lapkričio 2007 - 08:37
Aš pernai atsimenu paskutinę dieną ir dar pasnigus per miestą su vasarinėm blaškiausi ieškodama, kur čia padangas pasikeitus doh.gif Tai radau garažą, ten eilutėj geras dvi valandas, jei ne daugiau, prašąlau belaukdama. Tada pasižadėjau, kad jau kitais metais, tai ja iš anksto, bet vėl gi, nebuvo to sniego, žieminių gadinti nesinorėjo.

O šiaip pirmadienį pasiskambinau į vieną servisą, tai šiaip ne taip ketvirtadieniui užrašė... Bet jau šiemet įsigijom ratlankius, tai beliks ant jų užmaut ir baigsis keitimai servisuose smile.gif
Atsakyti
na o jei jau prisalo dureles visiskai tai gal kas zinot kaip jas atidaryt m????
Atsakyti
QUOTE(audriakas @ 2008 01 03, 10:18)
na o jei jau prisalo dureles visiskai tai gal kas zinot kaip jas atidaryt m????

Čiainikiuką su karštu vandenėliu atsineši iš kambario ir pili gražiai.
Atsakyti
Demisezoninės padangos nėra savęs apgaudinėjimas - jos tiesiog netinka nei vasarai nei žiemai. tongue.gif
Dar girdėjau neblogų pasisakymų, kaip: "Žiemines padangas nutariau galutinai sudėvėti, tai vat dabar per vasara jas ir sutrinsiu"
Žieminės padangos ir yra žieminės, nes jų guma tinka tik žiemą, o vasarą ji per minkšta ir slysta padangėlės net geriau už vasarines-nutrintas... lotuliukas.gif
O mašinos atšildymas - biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif - geriausia nepilynėti visokių nesamonių, o lipti pro dureles, kurios atsidaro (iš 3-5 durelių juk kurios nors tikrai neprišalo VISIŠKAI... cool.gif ), o nuvažiavus iki tikslo - žiurėk jau viskas atsidaro (tik šildyma pasididinkit...)
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Na o geriausiai aisku pasirupinti is anksto kad neprisaltu... biggrin.gif Bet kadangi megstam viska atsideti "paskui", tai teks strikineti ir po truputi bandyt atsidaryti...tas "prakeiktas dureles"... biggrin.gif biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti