Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

QUOTE(_braskute @ 2007 10 23, 20:47)
nu jo geriausia is vis nestabdyti  lotuliukas.gif

Na jo lotuliukas.gif Zinai gal posaki:" stabdzius sugalvojo bailiai" lotuliukas.gif
Atsakyti
nu va, as jau ryt vaziuoju keisti padangu, imsim pernykstes net nzn kokios ten..
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 10 23, 21:17)
Na jo lotuliukas.gif Zinai gal posaki:" stabdzius sugalvojo bailiai" lotuliukas.gif

arba "stabdziai tik bailiam" lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 10 24, 10:26)
arba "stabdziai tik bailiam"  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 10 24, 10:26)
arba "stabdziai tik bailiam"  lotuliukas.gif

Klubas: trys pedalai, visi "gazas"?
Atsakyti
QUOTE(superDEDE @ 2007 10 24, 19:19)

Aha,priimam naujus narius... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(superDEDE @ 2007 10 24, 19:19)

100 ne greitis, medziai ne kliutys tongue.gif
QUOTE(denaxa @ 2007 10 24, 19:35)
Aha,priimam naujus narius... lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 10 23, 20:32)
renkantis tarp dygliuotu ir nedygliuotu as visada renkuosi nedygliuotas padangas, su musu ziemom, tai man visi dygliai islakstytu, nei rata prakasi ant asfalto, nei uzstabdysi gerai  doh.gif

na netiesa. dygliai laksto tada, jeigu mašina netvarkinga - gemetrija netvarkinga, pakaboj kažkas. mano dygliuoti michelinai per tris žiemas kelis dyglius tik pametė.

dygliuotų minusas - šiek tiek ilgesnis stabdymo kelias and asfalto, nedygliuotų minusas - šiek tiek ilgesnis stabdymo kelias ant ledo ir suplūkto sniego.

šitie skirtumai dideli buvo prieš 5-10 metų dabar ištobulėjus technologijoms skirtumai labai sumažėjo.

jeigu dažnai važinėji vieškeliai, kaimo keliukais labai praverčia dygliuotos (taip pat kai kuriuose kiemuose net vilniuje beveik visą žiemą būna ledukas).

didžiausias dabar likęs dygliuotų padangų minusas - didesnis keliamas garsas ir gadinama kelio danga.
Atsakyti
QUOTE(GirtasAngelas @ 2007 10 24, 21:32)
na netiesa. dygliai laksto tada, jeigu mašina netvarkinga - gemetrija netvarkinga, pakaboj kažkas. mano dygliuoti michelinai per tris žiemas kelis dyglius tik pametė.

hihihi.gif vazineji kaip pensininkas -e gal biggrin.gif as niekada nepradedu vaziuoti neprakastais ratais, spek kiek man jie laikytu lotuliukas.gif
Atsakyti
o vat man idomu, koks cia variantas g.gif
http://www.mytyres.co.uk/

iseina, kad 4 padangos su siuntimu apie 300lt gaunasi g.gif g.gif nu kazkaip keista g.gif

greiciausiai, cia vienos kaina g.gif g.gif paskubejau parasyt, o tik paskui pastudijavau blush2.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erikomama: 24 spalio 2007 - 20:56
QUOTE(Erikomama @ 2007 10 24, 21:49)
o vat man idomu, koks cia variantas g.gif
http://www.mytyres.co.uk/

iseina, kad 4 padangos su siuntimu apie 300lt gaunasi g.gif  g.gif nu kazkaip keista g.gif

nemegstu pirkti kates maise, vistik geriau apsiziureti, paciupineti g.gif o cia kaina ne vienos? smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Erikomama @ 2007 10 24, 21:49)
greiciausiai, cia vienos kaina g.gif  g.gif paskubejau parasyt, o tik paskui pastudijavau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif

na ka ir sakau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 10 24, 21:38)
hihihi.gif vazineji kaip pensininkas -e gal  biggrin.gif as niekada nepradedu vaziuoti neprakastais ratais, spek kiek man jie laikytu  lotuliukas.gif

Prakasdama ratus prarandi mazdaug puse sekundes laiko ax.gif
Atsakyti