Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

QUOTE(Erikomama @ 2007 10 24, 20:49)
o vat man idomu, koks cia variantas g.gif
http://www.mytyres.co.uk/

iseina, kad 4 padangos su siuntimu apie 300lt gaunasi g.gif  g.gif nu kazkaip keista g.gif
greiciausiai, cia vienos kaina g.gif  g.gif paskubejau parasyt, o tik paskui pastudijavau blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  doh.gif

Na kaina gali but ivairi, jie gi visokias padangas pardavineja.
Cia ta pati parduotuve, tik truputi lietuvishkai. Kolega ish ju pirko padangas, viskas ten normaliai. Sumoket galima i lietuvshka banko saskaita, prisatato per savaite kazhkur. Atvezhe kazhkuri kurjeriu tarnyba. VIENOS padangos pristatymas 7,5 euro. Standartiniu ishmatavimu padangu nelabai apsimoka pirkt, bet jei reikia retesniu ishmatavimu ar didelio skermens ir brangiu padangu ten tikrai pigiau.

P.S. Deja zhiemines padangos labiau pritaikytos vokishkiems autobanams, nei musu zhiemoms....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Julius3: 25 spalio 2007 - 06:56
QUOTE(denaxa @ 2007 10 24, 22:36)
Prakasdama ratus prarandi mazdaug puse sekundes laiko ax.gif

na sportui to netaikau, ale siaip tai kaifas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 10 25, 10:09)
na sportui to netaikau, ale siaip tai kaifas  lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Jo,siaip tai kaifas,o dar jei ant zvyro prasikasi... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 10 25, 13:50)
drinks_cheers.gif Jo,siaip tai kaifas,o dar jei ant zvyro prasikasi... thumbup.gif

ant zvyro tai reik atsargiau, kad nebutu kaip Dievui, i langus.... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(_braskute @ 2007 10 25, 14:08)
ant zvyro tai reik atsargiau, kad nebutu kaip Dievui, i langus.... lotuliukas.gif

Jo lotuliukas.gif Didele tikimybe,kad vaziuojantis is paskos po to plytgaliu i langus pavaisins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2007 10 25, 14:16)
Jo lotuliukas.gif Didele tikimybe,kad vaziuojantis is paskos po to plytgaliu i langus pavaisins lotuliukas.gif

tai apie ka mes cia, ai, apie padangas lotuliukas.gif
Atsakyti
pernai pirkau restauruotas padangas ish Melgos (Technic berods), kashtavo jos man tada po 110 uz vnt kiek pamenu. o gal ir pigiau. dabar varysiu su jom antra sezona ir galiu pasakyt tik thumbup.gif thumbup.gif - mesos ant padangu liko belekiek (nors nuvaziuoju apie 2000-2500km per men) - nors pereitoj ziemoj ne tiek ilgai to sniego ir buvo. manau dar temps du sezonus. sukibimas liuks, per sniega gerai eina, jokiu gumbu ir nesamoniu, gerai issibalansavo. vien zo patenkintas 101%
Atsakyti
QUOTE(GirtasAngelas @ 2007 10 24, 20:32)
didžiausias dabar likęs dygliuotų padangų minusas - didesnis keliamas garsas ir gadinama kelio danga.

aha aha, o as uzsidejau gi nokianus zieminius savo ir ishvaziavus ishsigandau - gi kaip tankas vaziuoju hihihi.gif visai kitas garsas..
Atsakyti
QUOTE(Flymanas @ 2007 10 25, 14:59)
pernai pirkau restauruotas padangas ish Melgos (Technic berods), kashtavo jos man tada po 110 uz vnt kiek pamenu. o gal ir pigiau. dabar varysiu su jom antra sezona ir galiu pasakyt tik  thumbup.gif  thumbup.gif  - mesos ant padangu liko belekiek (nors nuvaziuoju apie 2000-2500km per men) - nors pereitoj ziemoj ne tiek ilgai to sniego ir buvo. manau dar temps du sezonus. sukibimas liuks, per sniega gerai eina, jokiu gumbu ir nesamoniu, gerai issibalansavo. vien zo patenkintas 101%

puiku, kad pasiseke, dauguma restauruotu padangu butent ir buna prastos kokybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Flymanas @ 2007 10 25, 14:59)
pernai pirkau restauruotas padangas ish Melgos (Technic berods), kashtavo jos man tada po 110 uz vnt kiek pamenu. o gal ir pigiau. dabar varysiu su jom antra sezona ir galiu pasakyt tik  thumbup.gif  thumbup.gif  - mesos ant padangu liko belekiek (nors nuvaziuoju apie 2000-2500km per men) - nors pereitoj ziemoj ne tiek ilgai to sniego ir buvo. manau dar temps du sezonus. sukibimas liuks, per sniega gerai eina, jokiu gumbu ir nesamoniu, gerai issibalansavo. vien zo patenkintas 101%

JAAAAzus, kur man tokias gaut bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo astulkinas: 31 spalio 2007 - 21:44
Na, vairuotojos, atrodo, žiema atėjo, kaip sekėsi susidoroti su žiemos važiavimo sąlygom? Aš va pabijojau šiandien važiuoti, nes dar nepasikeičiau padangų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ingulia @ 2007 11 07, 10:20)
Na, vairuotojos, atrodo, žiema atėjo, kaip sekėsi susidoroti su žiemos važiavimo sąlygom? Aš va pabijojau šiandien važiuoti, nes dar nepasikeičiau padangų blush2.gif

Aš irgi dar nekeičiau, tai kad čiuožiau prie šviesoforo, gerai, kad mašinų prieky nebuvo doh.gif Nors padangos demisezoninės, atseit.
Atsakyti