Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

QUOTE(jediara @ 2010 12 29, 11:06)
Jei automobilis dažnai neužsiveda, gal reikėtų nuvažiuoti pas variklių meistrą  ax.gif

O tai kaip nuvažiuoti pas tą stebuklingą meistrą...jei neužsiveda? Ir ko ten važiuoti jei jau užsiveda? lotuliukas.gif

Šiaip tai klausimas buvo visai kitoks, ir pvz aš kai neturiu ką pasakyt, protingai patyliu.
Atsakyti
QUOTE(Kontaktas @ 2010 12 29, 13:13)
O tai kaip nuvažiuoti pas tą stebuklingą meistrą...jei neužsiveda? Ir ko ten važiuoti jei jau užsiveda?  lotuliukas.gif

Šiaip tai klausimas buvo visai kitoks, ir pvz aš kai neturiu ką pasakyt, protingai patyliu.

Nėra čia ko juoktis - rudenį taip pat turėjau tokią problemą, kad automobilį sunkiai užvesdavau, bet kad nuvažiuočiau iki meistrų, lėktuvo nereikėjo tongue.gif , o dabar jokių problemų su užvedimu thumbup.gif

Vienas geriausių patarėjų - dalyvis Matomas thumb_yello.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 29 gruodžio 2010 - 13:06
QUOTE(Kontaktas @ 2010 12 29, 11:13)
O tai kaip nuvažiuoti pas tą stebuklingą meistrą...jei neužsiveda? Ir ko ten važiuoti jei jau užsiveda?  lotuliukas.gif

Pas meistra vaziuoti, kad uzsivestu wink.gif
O jei ir uzsiveda po "n" kartu zvakiu kaitinimo, taip pat pas meistra laika bedu ieskoti, nes neturi taip buti.
Ir del trumpesnio zvakiu tarnavimo kelis kart jas is karto kaitinant, tai man taip pat dyzeliu remonto profai sake.
Atsakyti
QUOTE(Bambo0cha @ 2010 12 30, 12:34)
Ir del trumpesnio zvakiu tarnavimo kelis kart jas is karto kaitinant, tai man taip pat dyzeliu remonto profai sake.

Pasikeisti zvake kainuoja gerokai pigiau nei anksciau laiko keisti pavargusi akumuliatoriu ar susvilinta starteri... mirksiukas.gif
Beje,yra teke vazineti su pastoviai pajungtom zvakem kol sulaukiau eiles remontui,nieko jom nuo to neatsitiko,nors aisku buvo rizika kad perdegs ax.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2010 12 30, 12:21)
Pasikeisti zvake kainuoja gerokai pigiau nei anksciau laiko keisti pavargusi akumuliatoriu ar susvilinta starteri... mirksiukas.gif
Beje,yra teke vazineti su pastoviai pajungtom zvakem kol sulaukiau eiles remontui,nieko jom nuo to neatsitiko,nors aisku buvo rizika kad perdegs ax.gif

Čia tai jau žiauru. Gal tokiu atveju reikėjo perdarinėti į benzininį variklį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(stseb @ 2010 12 30, 13:25)
Čia tai jau žiauru. Gal tokiu atveju reikėjo perdarinėti į benzininį variklį? biggrin.gif

O kas cia ziauraus? biggrin.gif Susiremontavau ir droziau masina toliau,po astuoniu menesiu pasikeiciau i benzinine-dyzelis ne mano charakteriui kaip paaiskejo,daugiau jokiu dyzeliu biggrin.gif
Atsakyti
Patarimas, kaip taisyklingai atitirpdyti automobilį
Atsakyti
QUOTE(fanufane @ 2012 02 22, 10:24)

nesu turejusi tokiu problemu,net valytuvai nebuvo prisale... ax.gif
Siaip patarimai neblogi,uzkliuvo tik vienas-kad nuo stogo nebutina sniego valyt... blink.gif sakyciau,kaip tik butina-juk gali tekti staigiau pastabdyti (niekad nezinai,kaip ten kely gali buti),tada visa ta kruva sniego nuciuoz ant priekinio lango ir visiskai uzstos matomuma,valytuvai iskart nesusidoros su tokiu kruviu,o dinges matomumas,tegu ir trumpam-labai pavojinga...kitas dalykas,vaziuojant nenuvalytu stogu,vejas nesa sniega tiesiai ant vaziuojanciu is paskos,matomumas blogeja jiems,nu tiesiog nepadoru taip elgtis... g.gif O ir kuro nelabai pataupysi,kam tas aktualu-papildomas svoris ant masinos ir pasipriesinimas priespriesiniam vejui... g.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki,

toki stresa apturejau, kad skubu pasidalinti su visais doh.gif .
Visada turejau darbini auto ir galvos sau del padangu nesukau, ale db - turiu asmenine maske ir prireike padangu - OMG kokios ju kainos!!!!! doh.gif blink.gif
Zodziu, kai psichologiskai susitaikiau, kad ipirksiu tik devetas - per pazistamus atradau zmones, kurie vezasi is vokieciu jas tikrai superines! Geru gamintoju ir "mesos" 5-6 mm tikrai yra (nu cia mane taip pazistami primoke i ka kreipt demesi, kai naudotas perki, dar gumos kietumas svarbu, bet ka as ten suprantu koks tas kietumas turi buti ....). Zodziu - noriu su visais tuo dziaugsmu, tsakant, ir pasidalinti - jei kam darosi aktualu ziemines padangos - kreipkites, duosiu kontaktus ir isigysit is pirmu ranku, be jokiu parduotuviniu ar turginiu (nu situos irgi istikrinau ....) nesamoniniu antkainiu thumbup.gif
Atsakyti
geriau zemos masinos netureti, o jei jau turi, nepades geros padangos, o tik kastuvas
Atsakyti
QUOTE(Rutata @ 2012 09 11, 10:31)
Sveikos ir sveiki,

cia dabar per visas temas einate ir reklamuojate?
Atsakyti
QUOTE(rasa_pet @ 2012 09 18, 19:37)
geriau zemos masinos netureti, o jei jau turi, nepades geros padangos, o tik kastuvas

jei šoferis nekoks tai nepadės ir aukšta mašina nei padangos.
Atsakyti