Įkraunama...
Įkraunama...

Automobilis žiemą

apie padangas ir žiemą
Atsakyti
Sveiki,
ar įmanomą kažką padaryti, papurkšti ir t.t., kad neužšaltų automobilio durelės?
žiemą vos ne kasdien tenka plėšti...gerai, kad bent vairuotojo, pfu pfu, kol kas atsidarineja nesunkiai blush2.gif
Atsakyti
yra parduotuvėse silikoninio purškalo ar pieštukas silikoninis pirkti, kuriais reikia sutepti gumas ir tada neužšals, kainuoja iki 10 Lt šitas reikalas smile.gif
pvz: http://www.autochemi...?id=278&pid=508
Atsakyti
ar kam nors yra nuo salcio suskilinejes stiklas? g.gif
Atsakyti
na jei jau būna kažkiek įskilęs tai būna, kad pradeda tas skilimas didėti šaltuoju metų laiku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kipras66 @ 2012 12 05, 15:32)
yra parduotuvėse silikoninio purškalo ar pieštukas silikoninis pirkti, kuriais reikia sutepti gumas ir tada neužšals, kainuoja iki 10 Lt šitas reikalas smile.gif
pvz: http://www.autochemi...?id=278&pid=508

4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DaiL @ 2012 12 05, 14:16)
Sveiki,
ar įmanomą kažką padaryti, papurkšti ir t.t., kad neužšaltų automobilio durelės?
žiemą vos ne kasdien tenka plėšti...gerai, kad bent vairuotojo, pfu pfu, kol kas atsidarineja nesunkiai blush2.gif

Gali pirkti silikonini purskala ar piestuka,o gali patepti belekokiu riebalu-alyva,aliejum,kad ir lasiniais ax.gif Svarbu,kad atstumtu vandeni ir butu sausos gumos,tada neprisals smile.gif
Atsakyti
būtent thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(DaiL @ 2012 12 05, 14:16)
Sveiki,

Čia mano auto problema. Tenka laipioti per keleivio pusę. biggrin.gif Bet dabar neradau dar spec. tepaliuko sutepti gumoms, tai maniškis kažkuo kitu patepė, kol kas neprišalo thumbup.gif Bet artėja didesnis minusas, reikės dar kartą sutepti viską
Atsakyti
QUOTE(Kaledu bobute @ 2012 12 05, 17:54)
ar kam nors yra nuo salcio suskilinejes stiklas? g.gif

man dar nesuskilo, bet kai greituoju būdu bandau atitirpinti pildamas šiltą (ne karštą!) vandenį, jaučiu, kad labai rizikuoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(PocketRocket @ 2013 01 17, 02:45)
man dar nesuskilo, bet kai greituoju būdu bandau atitirpinti pildamas šiltą (ne karštą!) vandenį, jaučiu, kad labai rizikuoju  biggrin.gif

Niekada taip nerizikuočiau schmoll.gif - 5 min. ir gramdikliu stiklas nuvalytas, nematau didelės problemos. Pernai, kai snigo dažniau, turėjau ledo tirpiklį, tai buvo super dalykėlis.
Atsakyti
QUOTE(PocketRocket @ 2013 01 17, 00:45)
man dar nesuskilo, bet kai greituoju būdu bandau atitirpinti pildamas šiltą (ne karštą!) vandenį, jaučiu, kad labai rizikuoju  biggrin.gif

Ko gero rizikuojat mastau.gif
Del staigiu temperaturu pokyciu susales stiklas gali ir sutrukti.
Atsakyti