Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

QUOTE(iveta30 @ 2008 09 25, 00:42)
sveikutes.as nuo antro menesiuko pradejau duoti Hipp firmos,pankolio arbatele.labai geras daiktas ir ramina,mazina pilvuko putima,ir mano maze meksta.ir virintas vanduo tinka,nieko blogo neatsitiks,juk man atrodo mazylius irgi troskina,ypac kai karsta  bigsmile.gif mes 4 su puse men sveriam 7 kg 800 gr ir esam 65 cm ugio.turim labai didelius zandus,putlias kojytes bei rankytes ir ilgus nuo gimimo plaukus.kaip manot,ar jie nuslinks g.gif ?man atrodo kad jau nebe,busim ilgakases  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Kiekvienam skirtingai. Maniskis irgi ilgais plaukais gime, is sonu plaukai isretejo o kupeta ant virsaus ir liko. Mazylis garbanotas, tai jei istempi garbana i prieki tai nosi dengia lotuliukas.gif visi galvoja kad vaika apkirpom, o virsuj plaukus palikom tongue.gif
Beje labai grazus mergaites vardas mirksiukas.gif toks vardas ir mano sarase buvo, jei zinoma butu mergaite ax.gif
Atsakyti
mums beveik 7 mėn. gimėm 3300 kg ir 53 cm, o dabar sveriam 11 kg ir 74 cm, daugoka verysad.gif
Atsakyti
4u.gif ir kaip gi gyvena mazieji stebuklai ??? kaip sekasi ju mamytems ???
Atsakyti
Mes paskutini karta buvo pas daktara kai vaikui buvo 9 men, svoris buvo 7770g, ugis 69 cm, bet gyditoja pasake, kad viskas gerai ir nerimauti nereikia.
Atsakyti
O mes griztam...tik viena karta pasiseke priaugti puskilogrami.Si men. vel tik 130 gr.priaugom...Taigi, pasiekimai - 9men: 7,8 kg. 70 cm. blush2.gif
Atsakyti
mes gimem 4610 bet svorio priaugam po 700gr, nera daug, bet uztenka manau. Nereikia nutukinti vaiko. Maitinu tik MP. ir arbatyte. 2 men sverem5900
Atsakyti
QUOTE(HUGGA @ 2008 09 29, 11:06)
mes gimem 4610 bet svorio priaugam po 700gr, nera daug, bet uztenka manau. Nereikia nutukinti vaiko. Maitinu tik MP. ir arbatyte. 2 men sverem5900

bet ir pasakot NEREIKIA NUTUKINTI VAIKO, tai kamanot specialaia primaitinam tiek kad butu storesnis, ar gal siulot visai valgyt neduoti. na nesamonė schmoll.gif
Atsakyti
Hugga - 2 men ir 5,9kg tai jau daug pagal kreives wink.gif musu svere 2 men 5,6kg ir jau visi pradejo isvedziot apie arbatas ir vendenuka vietoj pieno.

dabar 3 men svere 9,7kg ir vistiek mes nemanau kad kazka mityboje keisime, tarp valgymu mergaite neuzkandziauja wink.gif valgo kas 2-3 valandas ir ismiega beveik visada nakti be valgymu. Vaikas judrus, linksmas - daug juokiasi sneka, miega gerai, vadinasi vaikas jauciasi saugus ir yra sveikas.

Kam kazka keisti? Va pradejus vaiksciot jau reikes ziureti kad pakankamai laiko judetu, uzsiimti su vaiku...
Atsakyti
mano mazajai beveik 4 menesiai sveria 6.5. Net nezinau pagal svorio lenteles kaip ir per daug, bet gi kai atsoiras daugiau judesio manau ir tas svoris jau leciau augs 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lik @ 2006 11 13, 16:43)
Laba diena visoms ir visiems 4u.gif
Nepykit jei pasikartosiu, bet niekur neradau tokios temos. Nu jei ką - modetatoriai perkels ax.gif
Kviečiamos visos mamos pasidalinti vaikų svorio patirtimi.
Auginu sūnelį, mums beveik 8 mėn - o sveriam tik 7kg...
Žodžiu coliukai...

Laukiam draugų su panašiomis problemomis mirksiukas.gif

Atsakyti
Mums 6 mėn. sveriam 9kg ir esam 72.5cm wink.gif
Manau, kad visgi daugokai wink.gif Bet vaikas neatrodo storas, nes ir ūgis jo nemažas wink.gif
pagal sitas ugio ir svorio lenteles butų idealus 9mėn kūdikis wink.gif
Ūgio ir svorios lentelės smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Velniukstis: 01 spalio 2008 - 08:44
tiek kiek mano sveria dabar , turetu sverti 6 menesiu smile.gif Nors irgi nei tesla nei ka, kaip ir visi kudikeliai, barankikes ant koju ranku, bet ne lasiniai. Eisim kita savaite pas daktare paziuresim ka sakys del to svorio g.gif
Atsakyti