Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

Mums 6 menesiukai,o sveriam tik 6360 gr.68cm.vel tik 300gr.per menesi.
Atsakyti
Mes 3 mėn. svėrėm 7300 ir 63 cm.
Atsakyti
Mes perėjom daug gydytojų ir nieko - tai paveldima mirksiukas.gif
Bet aišku aiškintis vertėtų dėl vaiko svorio 4u.gif
Atsakyti
musu pasiekimai kai buvo 4men. tai sverem 7.200kg ir 62cm. kita savaiteisim pas gydytoja svertis ir matuotis,tai suzinosim tiksliai ka priaugo,bet jau kokius 8kg. manau sveriam biggrin.gif o gime 3kg. ir 50cm. biggrin.gif
Atsakyti
Musu mazoji 11 men. svere 8400 g. ir 74 cm. Uztat greitute, linksmute ir stiprute 4u.gif
Atsakyti
Mano dukrytė jaučiu vistiek mažiausia pagal amžių....7 mėn, svoris- 6 kg, ūgis 64 cm. Priauga vis po 500-300 gr. Valgytų košes, tai gal ir daugiau paaugtų, bet apart MP niekas jai neskanu...bet ir judrumas jos neišpasakytas ir šiaip stipri mergytė. Nebūtų mažakraujystės tai labai nesijaudinčiau unsure.gif Ir kaip pagerinti tą jos apetitą? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Spindulėlis @ 2006 11 14, 00:18)
na mes irgi i jūsų kluba jungiamės, nes 6 mėn sūnelis svėrė 7kg, ūgis 68cm valgom MP, o nuo 5 mėn ir tyreles bei košytes pamėgom  thumbup.gif  iš tetų ir močiučių tik ir girdėdavom "vaje, koks kūdutis" unsure.gif na bet čia turbūt iš senų laikų išlikusi nuostata, "kuo riebesnis, tuo sveikesnis"  mirksiukas.gif šiaip nusiskundimų neturim, esam linksmi ir labai energingi thumbup.gif

man atrodo tavo kudikelis angelelis visiskai normaliai svere,mano vaikui jau 9 men ir katik pasieke 9kg,o sesiu men.irgi manau kad panasiai svere,nebesuprantu tada kas jau yra tas coliukas tongue.gif ,
Atsakyti
o mes sveriam 8kg.ir esam 67cm
Atsakyti
QUOTE(zvirbliukas @ 2008 10 19, 15:49)
Mano dukrytė jaučiu vistiek mažiausia pagal amžių....7 mėn, svoris- 6 kg, ūgis 64 cm. Priauga vis po 500-300 gr. Valgytų košes, tai gal ir daugiau paaugtų, bet apart MP niekas jai neskanu...bet ir judrumas jos neišpasakytas ir šiaip stipri mergytė. Nebūtų mažakraujystės tai labai nesijaudinčiau  unsure.gif  Ir kaip pagerinti tą jos apetitą?  doh.gif

maniškiui apetitas pagerėdavo nuo vitamino C - cevikap vaistukai vadinasi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lik @ 2008 10 22, 10:23)
maniškiui apetitas pagerėdavo nuo vitamino C - cevikap vaistukai vadinasi 4u.gif

As savajai irgi duodu Cevikapo, bet nepasakyciau, kad daugiau valgytu- kaip zvirblis palesa ir viskas...
Ryt eisim svertis, idomu, busim bent kelis gramus priaugusios... g.gif
Parasysiu kaip sekesi 4u.gif
Atsakyti
Lauksim žinių mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lik @ 2008 10 22, 11:23)

mes visa buteliuką sunaudojom šių lašiukų ir apetitas nepagerėjo schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(zvirbliukas @ 2008 10 19, 15:49)
Mano dukrytė jaučiu vistiek mažiausia pagal amžių....7 mėn, svoris- 6 kg, ūgis 64 cm. Priauga vis po 500-300 gr. Valgytų košes, tai gal ir daugiau paaugtų, bet apart MP niekas jai neskanu...bet ir judrumas jos neišpasakytas ir šiaip stipri mergytė. Nebūtų mažakraujystės tai labai nesijaudinčiau  unsure.gif  Ir kaip pagerinti tą jos apetitą?  doh.gif

mano dukrytė į mėnesį priauga 0-300g.dabar 9mėn.sveria 7kg ir 70cm.ir mano labai judri,vietoj nei minutės nepabūna doh.gif irgi stipri į supynę isikabina ir kaba kaip beždžioniukas biggrin.gif labai gudri ir smalsi,manau bus neaukšta mergytė,nes mes su vyru nesam iš aukštūjų schmoll.gif
šiaip jums dukrytę vistiek reiktų bandyti primaitinti,jei košyčių nevalgo vaisių trintų idėkit,pamėginkit ir pirktinio ir naminio maistelio duoti,gal kas patiks.aš primaitinu su daktarės žinia jau nuo 3mėn 4u.gif
Atsakyti