Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

sveiki,
as apsidziaugiau,kad radau tokia tema.tai ir jungiames prie jusu.
mes gimem 2500gr ir 48cm.o dabar budami 8 menesiu sveriam 7800gr ir esam 65,5cm.labai pergyvenau,kad mes tokie mazuciai,bet uzejus i si skyreli palengvejo... ax.gif
Atsakyti
doh.gif
QUOTE(dinute @ 2008 10 01, 15:29)
sveiki,
as apsidziaugiau,kad radau tokia tema.tai ir jungiames prie jusu.
mes gimem 2500gr ir 48cm.o dabar budami 8 menesiu sveriam 7800gr ir esam 65,5cm.labai pergyvenau,kad mes tokie mazuciai,bet uzejus i si skyreli palengvejo...  ax.gif

Nepergyvenk, maniskis jau didelis, o sveria tik 12kg doh.gif
Čia genuose viskas rolleyes.gif
Atsakyti
Sveiki visi coliukai,
dziaugiuosi kad radau tokia temuke, nes ir pati ziauriai pergyvenau kai mano mazoji priauginejo vos po 400gr per men. Gimem mes 3,081 kg ir 51 cm dabar jau esam 7 men ir sveriam 6,800 kg o ugis musu 70 cm. Bet ji pas mane ir valgo labai prastai niekaip nesuprantu kas jei skanu o misinuko tai isvis per visus savo septynis men tai vienu kartu daugiau kaip 120 ml nera isgerusi.
Atsakyti
QUOTE(irosa @ 2008 10 01, 21:56)
Sveiki visi coliukai,
dziaugiuosi kad radau tokia temuke, nes ir pati ziauriai pergyvenau kai mano mazoji priauginejo vos po 400gr per men. Gimem mes 3,081 kg ir 51 cm dabar jau esam 7 men ir sveriam 6,800 kg o ugis musu 70 cm. Bet ji pas mane ir valgo labai prastai niekaip nesuprantu kas jei skanu o misinuko tai isvis per visus savo septynis men tai vienu kartu daugiau kaip 120 ml nera isgerusi.

hi.gif sveika prisijungusi hi.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2008 09 27, 18:22)
mums beveik 7 mėn. gimėm 3300 kg ir 53 cm, o dabar sveriam 11 kg ir 74 cm, daugoka verysad.gif

O as manau, kad nera ko pergyventi. Mums 8 men. sveriam 12 kg, 76 cm. Ir as visai nemanau, kad mano vaikas per storas ir, kad valgyti maziau duoti reikia. Kiek nori tiek valgo. As irgi maza, labai valgi buvau ir storuliuke. Mama pasakodavo, kadangi maitino pagal valandas, kad sekancio maitinimo be rekimo nesulaukdavau. O as visai nezadu savo vaikiuko kankint. Prades vaiksciot ir susireguliuos svoris. As pvz. dabar visai neturiu jokio antsvorio.
Atsakyti
Budamos 4 men. svereme 7,300kg ir musu ugis buvo 66 cm.po keleriu dienu ienam pas padiatre, ta ziuresim naujus musu pasiekimus thumbup.gif
Atsakyti
Svarbu ne svoris - o kad mažieji būtų sveiki 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lik @ 2008 10 03, 16:13)
Svarbu ne svoris - o kad mažieji būtų sveiki 4u.gif  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(irosa @ 2008 10 01, 21:56)
. Bet ji pas mane ir valgo labai prastai niekaip nesuprantu kas jei skanu o misinuko tai isvis per visus savo septynis men tai vienu kartu daugiau kaip 120 ml nera isgerusi.

Nepergyvenk labai, maniske per 8,5 men irgi vienu kartu nera daugiau nei 120 ml isgerusi smile.gif Ka padarysi jei daugiau i ta maza pilvuka netelpa... ax.gif
Atsakyti
sveiki visi:)
mano mazoji gime 3037g ir 51cm:) visi sako kad tai normalus ugis ir svoris, bet man kazkaip labai mazzute pasirode:) bet augam lyg ir normaliai, per pirma menesiuka priaugom 600g ir pasistiebem 2cm:)
Atsakyti
QUOTE(gabyyshius @ 2008 10 04, 21:31)
sveiki visi:)
mano mazoji gime 3037g ir 51cm:) visi sako kad tai normalus ugis ir svoris, bet man kazkaip labai mazzute pasirode:) bet augam lyg ir normaliai, per pirma menesiuka priaugom 600g ir pasistiebem 2cm:)

Nu kad netgi labai normalaus svorio tavo mergaite. Maniske vos 60 g sunkesne buvo, ale net nepagalvojau, kad maza gime g.gif Tik kad va dabar sunkiai priauginejam- pirma men 1 kg pasunkejom, o paskui vos po 300 g i menesi....
Atsakyti
Ai, mes jau nebesukam galvos del ugio ir svorio.Svarbiausia kad vaika gerai jauciasi, yra linksma, zvali, greita.Bus smulkute, ir gerai... tongue.gif Visai kaip mama blush2.gif
Atsakyti