Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

Nezinau, ar tai problema, ar ne, bet vis tiek truputi gasdina. Mano sunus gime lyg ir nieko, 4200g. Auga labai sparciai. Kai buvo 4 men (dabar 4 su puse), svere 9 kg, ugis 70 cm... blink.gif Mano drauges vaikutis 14 men tiek pat sveria! unsure.gif Pati pieno neturejau, todel turejau maitinti misineliu. Daugiau nieko kol kas is maisto ir nedaviau, vien tik pienas. Prasau, atsiliepkite! Gal kas nors turite tokia pat situacija?
Atsakyti
Gal tiesiog tavo vaikutis taip auga, nepergyvenk 4u.gif Pirmais mėnesiais svoris auga stipriau, paskui sumažėja. Mano mažius gimė 4130g., keturių mėnesių svėrė 8kg. Taip pat maitinau mišinukais.
Na nebent daug mišinuko duodi, ta prasme taip kaip mamos pieną, tada kai tik nori g.gif Aš maitinau pagal nurodytas rekomendacijas atitinkančias vaiko amžių ir svorį.
Atsakyti
Dabar valgo 5 kartus per diena, pradedant 6 val ryto, po 240 ml. Paskutinemis savaitemis pradejo keltis 4 val ryto... Man idomu, gal kas turejo irgi labai greitai auganti kudiki, paskui gal normalus vaikas isaugo?...
Atsakyti
mano drauges vaikutis jau 7 mėn. ir vis dar auga greitai dabar jis yra 77 cm ūgio ir 10,6 kg svorio. nemanau kad tai blogai, yra vaikučių kurie per mėn tik 200 g. priauga yra kurie prigauga daugiau nei kilogramą. jei vaikutis laimingas manau anksciau ar veliau tas augimas sustos smile.gif
Atsakyti
Nematau jokios problemos, o jūs ne tokie jau ir dideli rolleyes.gif
Maniškis gimė 5,1kg 55cm, dviejų mėn. svėrė 8kg, keturių 10,2 kg, o pusmečio rezultatas 12,5 kg ir 80cm bigsmile.gif
sveikas vaikas, ir nėra nutukęs, nes josvoris ir ūgis atitinka, tik kad ne pagal tą mėnesį lotuliukas.gif , na ir kas?
o kad kažkas stebis, tai an dzin, aš juose irgi dėl daug ko galiu stebėtis irnesakyk.gif
man juokingiausia buvo kai pasakė viena mama, o jūs konsultuojatės su gydytojais? tai ką jie man gali pakonsultuot, gal patrumpinti ar sustabdyti? absurdas doh.gif , jei pačių vaikai pagal normas mėnesius atitinka, tai nereiškia, kad visas pasaulio kūdikiai tokie.
Atsakyti
oi tai nuraminai smile.gif o kaip jus maitinates? ir kada jau koki maisteli pradejot valgyti? as vis dar pieneliu maitinu, norejau iki 6 men islaikyti. bet kadangi didelis, bijau, kad nepakankamai gauna is to pienelio. jis nei ant sono vartosi, nei ropoja, zodziu nieko nedaro... o jau 5 men ant nosies. pradejau jaudintis, kad cia del svorio ir gal nepakanka jegu, nes dar kietesnio maistelio nevalgom... schmoll.gif
Atsakyti
Musu mazylis pirmus tris menesius priaugo po daugiau kaip kilograma. Ketvirta menesi 500g. o si menesi tik 100g. maitinu MP ir duodu dar vaisiu tyreles.Gydytoja sake kad gali taip buti. Bet man kazkaip neramu g.gif . Nors mazylis gan ramus ir gerai miega.
Atsakyti
Mano lelytė irgi taip pat greitai auga, gimė 2,9kg., dabar 11mėn. ir sveriam 15kg.. Šeimos daktaras sakė, kad viskas gerai, lenteles atitinkam. Valgom MP ir kitką jau ragaujam wub.gif Graži storulytė wub.gif
Atsakyti
sveikutes mamytes ax.gif
mes nuo primos menesio priaugam tik po 800g mirksiukas.gif
Atsakyti
Mes per pirmą mėnesiuką turėjom +1kg ir +5cm thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Makmint @ 2008 04 18, 12:52)
Nezinau, ar tai problema, ar ne, bet vis tiek truputi gasdina. Mano sunus gime lyg ir nieko, 4200g. Auga labai sparciai. Kai buvo 4 men (dabar 4 su puse), svere 9 kg, ugis 70 cm...  blink.gif  Mano drauges vaikutis 14 men tiek pat sveria!  unsure.gif  Pati pieno neturejau, todel turejau maitinti misineliu. Daugiau nieko kol kas is maisto ir nedaviau, vien tik pienas. Prasau, atsiliepkite! Gal kas nors turite tokia pat situacija?

Na, mano "mažulis" beveik tiek sveria ir yra trijų mėn. su puse ax.gif biggrin.gif Maitinu tik savo pienu. Gimė jis 4,4 kg, per mėnesį beveik po du kilus priaugin4ja blink.gif rūbai pusmečio vakelioko,nori stovėti ir sėdėti riečiasi doh.gif bet turiu pavyzdį - jo sesę, kuriai darbar 8 metai, smilga ne mergina, nė gramo lašinio, nors priauginėjo pirmus mėnėsius lygiai taip pat - po du kg. Kai pradėjo judėti, tai visi kg išgaravo lotuliukas.gif tai, manau tavo "problema" - ne jokia problema 4u.gif na tik vienas dalykas.... nešiot tai labai sunku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Makmint @ 2008 04 18, 19:15)
oi tai nuraminai  smile.gif  o kaip jus maitinates? ir kada jau koki maisteli pradejot valgyti? as vis dar pieneliu maitinu, norejau iki 6 men islaikyti. bet kadangi didelis, bijau, kad nepakankamai gauna is to pienelio. jis nei ant sono vartosi, nei ropoja, zodziu nieko nedaro... o jau 5 men ant nosies. pradejau jaudintis, kad cia del svorio ir gal nepakanka jegu, nes dar kietesnio maistelio nevalgom...  schmoll.gif

gali būti, kad nėra tvirtumo, kai didelis, augimas spartus g.gif , aš obuolius nuo 3,5 mėn., o dabar jau daug ką valgom, mišinuko geria tik prieš nakties miegą, o šiaip įv. grūdinės košės, daržovės, jau ir mėsa, vaisiai, visks jam skanu, šaukštas jo draugas bigsmile.gif
maniški irgi dar neropoja ir nemanau, kad būtinau jau turėtų, o vartytis vartosi.

QUOTE(Dye @ 2008 04 18, 20:31)
Mano lelytė irgi taip pat greitai auga, gimė 2,9kg., dabar 11mėn. ir sveriam 15kg.. Šeimos daktaras sakė, kad viskas gerai, lenteles atitinkam.

tokia mažutė gimė, o kaip auga bigsmile.gif , žinoma, kad normalu drinks_cheers.gif

o šiaip mes bendraujam 2007rudeniukai, tai ten dar vienas toks berniukas kaip mano, irgi lygiai taip pat auga pagal svorį, toč toč sutampam, tai va, ne vienas toks schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnita: 18 balandžio 2008 - 20:07