Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

Mes pirma mėnesį priaugom 1,2 kg, antra - 500g, trečia - vos 300g. Valgom tik MP. Buvo neramu, kad tiek mazai priauginėjam, pasidarėm kraujo tyrimą, skranduko echoskopiją- viskas tvarkoje. Ir gydytojai nuramino- sako, nebūtinai vaikai kilogramais priauginėti turi. O ir išvaizda mano panelytės normali- zandukai ohoho, tik šiaip visa smulkutė smile.gif
Atsakyti
antrą mėnesį 800g thumbup.gif
Atsakyti
Jungiamės ir mes į coliukų būrelį. Mums 3 mėnesiai, sveriam 5,1 kg, 59 cm. (Gimėm 3,1kg, 51cm) rolleyes.gif
Atsakyti
Ir mes prisijungsim: mums 6 menesiai sveriam 9.24 kg. (gimem 4.660 kg.)
Atsakyti
QUOTE(skotija @ 2008 04 25, 16:12)
Ir mes prisijungsim: mums 6 menesiai sveriam 9.24 kg. (gimem 4.660 kg.)

Tai kad jūs sakyciau dar ir kokie dideli!
Atsakyti
mano princesyte irgi coliuke 4u.gif gime 1880g.todel ir auga labai mazyte ax.gif dabar mum pusantru metuku ir sveria skrzdeliukas 10kg. tyrimai irgi labai geri , niekad nesergam, labai judri ir guvi ir linksma wub.gif visi daktarai man liepia paziuret i save ir suprasiu kodel vaikas toks mazas blush2.gif be to dar ir nevalgi, nes per lakstymus nera laiko kada pavalgyti tongue.gif lauke nuo ryto iki vakaro, atrodo vien oru gyva gali buti blink.gif
nepergyvenkit del mazuliuku, man taj super kai mazutes ir kudutes mergytes mirksiukas.gif netures problemu su virsvoriais tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saliuke @ 2008 04 25, 16:38)
Tai kad jūs sakyciau dar ir kokie dideli!

oi, atsiprasau mamytes, ne i ta skyreli isirasem doh.gif doh.gif
Atsakyti
mums tuoj metukai sveriam 8,500 ugis 70 rolleyes.gif
Atsakyti
O mano princese kuda ir auksta ax.gif Ugis 77cm.Sveriam 7,300kg wub.gif
Atsakyti
Labas, jauciu esam sio skyrelio rekordininkes - 11 menesiu svere 7,1 kg. ( gime 3 kg). tikrai atitinka pavadinima - mums jau tiek, o sveriam... verysad.gif doh.gif
Atsakyti
mums 3men.ir savaitele.sveriam 4800g verysad.gif
Atsakyti
Mes pirma menesi priaugom 1.2kg. ir 4cm. Manau, kad per 2 sav. priaugom dar ~1 kg., nes labai jau sunki mano maze darosi g.gif . Jei taip ir toliau valgys, o apetitu nesiskundziame, tai tuoj nebepakelsiu savo "rankinuko" unsure.gif
Atsakyti