Įkraunama...
Įkraunama...

Priaugtas svoris ir ūgis nuo gimimo iki metukų

Mano maze gime 3,7, dabar jai 3,5 men, o sveriam jau 7 kg 4u.gif Pati nemaitinu, duodu misinuka pagal normas, nu storule mano panele, bet nei nutukus, nei ka. Paemus uz pazastu tvirtai stovi, labai bendrauja, kaip 6 men. kudikis bigsmile.gif As tai labai dziaugiuosi, ko cia nervuotis mirksiukas.gif
Blogiau kai vaikui neauga svoris - mums taip buvo pirmom savaitem doh.gif Va tada tai pergyvenau doh.gif
O dabar tik dziaugiuosi su kiekvienu gramu thumbup.gif
Atsakyti
mes per pirma mensi priaugom 1800g ir 7 cm.
Atsakyti
sveikos!kaip saunu ir ne be taip baisu kai randi bendraminciu, tu paciu problemu kamuojanciu mamyciu doh.gif

mes ,be keliu dienu 3men esame,ir sveriame 7kg, 62cm ugio!bet tai tik dabbar toks grazus svoris. kai buvome 1.5men, mes svereme tiek pat-7kg. taigi teko kudintis unsure.gif . 2men svereme 6.5kg, ir iki dabar vel septyni kg. sako gydytoja normalu...
nuo 2men maitinau misinuku todel sugadinau galima sakyti mazyli verysad.gif jis 2men suvalgydavo po165ml misinuko ir daugiau,kas 3val.o man niekas nepasake kad cia nenormalu..
dabar valgo 140ml kas 3val o nakti miega nevalgo.iki siol misinuka dariau liesesni, maziau milteliu dejau negu nurodyta, todel svoris ir nukrito.
paguoda viena kad gal mazylis yra linkes daug prisisotinti g.gif gal genai, nes tetis stambus, bet ne apkunus. g.gif
manau isaugsim is situ problemyciu ax.gif pradesim sliauziot ir vaiksciot ir viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
na kokios mielos man jusu problemos atrodo 4u.gif kad mum taip ax.gif 6 men.ne gramo beveik nepriaugom doh.gif pirmus men po 1kg priaugdavom, o nuo 10 men.pradejo vaikscioti ir viskas - svorio neberasta doh.gif
mano pusbrolis atsiveze suneli 9men.12 kg. tada mano mazajai coliukai buvo metai ir ji svere 10kg. tada labai blogai jauciausi, mano tokia smilga pies ji atrode doh.gif bet sake kai pradejo vaikscioti 2 kg.vyrui per men,isgaravo mirksiukas.gif
Atsakyti
Mums gydytoja irgi sake, kad kai prades ropoti, svoris nebe taip augs. As cia forumuose prisiskaiciau, kaip kitu mazyliai 3 men vartosi, ropoja ir vos jau kone vaiksto, tai man pasidare baisu... blink.gif galvojau, kad mano vaikui svoris trukdo visaip judeti. ant sono net nemegina pasisukti... ir ant pilvo nemegsta buti, dusauja ir steni baisiausiai! gal tinginelis?... unsure.gif o vaiksctioti labai megsta ir sestis, visas net raudonas i prieki visa laika lenkiasi. man mano mama sake, kad ir as neropojau, is karto vaikscioti pradejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Makmint @ 2008 04 19, 10:41)
Mums gydytoja irgi sake, kad kai prades ropoti, svoris nebe taip augs. As cia forumuose prisiskaiciau, kaip kitu mazyliai 3 men vartosi, ropoja ir vos jau kone vaiksto, tai man pasidare baisu...  blink.gif 

o šiuo klausimu man atrodo, kad tiesiog giriasi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , aš netikiu tokiais pasakymais, nes mano uošvienė taip apie savo vaikus kalba, atrodo, kad pilnos burnos dantų vos ne nuo gimimo buvo, stebėjosi, kad maniškis 3mėn. nesėdi, jų jau vos nevaikščiojo lotuliukas.gif , tai norisi paklausti ar tik neskraidė? bigsmile.gif , bet kai aš jų charakterį žina, kad jie iš šūdniekio gali padaryti ohoho, tai man šnekos tik šnekos ir ne daugiau.
tai va cool.gif , taip ir forume, daug kuo tiesiog netikiu, juk čia irgi visokių žmonių yra cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agnita: 19 balandžio 2008 - 12:22
manoji dabar visiskai atsisako valgyt,tai per menesi priaugam tik 200g. bet daktare sako kad normalu,nors man taip neatrodo,noris kad maziuke kuo sociau pavalgytu mirksiukas.gif
Atsakyti
o mums 3 menesiukai svereme 8kg.,900g per menesiuka priaugome 1kg.700g. biggrin.gif gime:3kg.800g
Atsakyti
QUOTE(dole16 @ 2008 04 21, 22:49)
o mums 3 menesiukai svereme 8kg.,900g per menesiuka priaugome 1kg.700g. biggrin.gif gime:3kg.800g

Oho!mums irgi 3men.Gimem 4520g.,o dabar sveriam 7450g.Per pirma men.priaugom 1200g.
Atsakyti
Mes per menesi priaugam po 700gr. ax.gif Dabar mums 4 men, mes svereme 7kg bigsmile.gif
Atsakyti
Mes irgi per mėnesį priaugam tik po 600 - 800 g. Kadangi gimėm tik 2400 kg. tad ir dabar dar nesiekiam 5 kg.
Atsakyti
pradzioj po pusantro kg po 2kg o dabar tik po 1kg. smile.gif
Atsakyti