Įkraunama...
Įkraunama...

Kauno lopšelis-darželis ,,Klumpelė"

Sveikos,
Mano abu vaikai lankė šį darželį, va mažiukas dabar į 1 klasę išėjo.

Taigi atiliepimai:
Dukrą leidau nuo 3 m., sūnų nuo 2 m., tad teko abiem bent trumpam pabūti lopšiuke. Na, kad lopšiuko auklėtoja Alma ten superinė, galiu be jokio perdėjimo pasakyt. Tiek dukra, tiek sūnus, abu puikiai su ja sutarė. Sūnus dar ir nuo soskės atprato, ir prie puodo priprato be didelių ašarų ir pan. Auklėtoja vaikams atsidavus 200 proc. Tik va grupes gal didokos, jei visi suveda, būna gal iki 20 mažiukų, tai jai sunku, aišku auklytė padeda, bet visų taip labai neapšokinėsi.
Mano dukra baigė daržą prieš 4 metus, tai kai eidavau sūnaus eidavo kartu ir aplankydavo auklėtojas.
Nuo 3 m. perkelia į darželio grupes, ten irgi geros auklėtojos, nieko blogo tikrai neturiu pasakyti, nors pabuvojom pas didžiąją daugumą.

Kas liečia direktorę, tai nž, net ir parduotuvėj pasisveikinam smile.gif Galiu pasakyti tik tiek, kad ji atėjus į šį darželį jį pakeitė, ir tikrai į gerą pusę. Ir kiekvienais metai vis kažką patvarko, padaro naujo.

Užsiėmimų irgi nemažai: šokiai, sportas/mankšta, anglų, logopedas, molis ir t.t.

Taigi kadangi negaliu palyginti su kt. darželiais, nes kitų nelankėm, galiu pasakyti, kad mums šis darželis patiko.
Jokių stojimo mokesčių ar pan tikrai nebuvo, nors klausėm ir pan, tai buvo pasiūlyta jei jau taip norim, galim grupei ką nors nupirkt. Didelių rinkliavų irgi nebuvo. Pamenu, tik kad rinkom pinigėlius (bet tikrai nedaug) kilimui pirkti į savo grupę ir minimalūs ten metų pradžioj higienos reikmenim.
Tai tiek atsiliepimų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liūtė: 20 rugsėjo 2011 - 09:46
norejau paklausti kas veda vaikucius i si darzeli kaip su uzimtumu ir ugdymu ? ar atvyksta kokie nors spektakleliai i darzeli, ar vaikai kur nors vedami i muzieju ar teatra, ar vedami kokie nros renginiai ir panasiai?
Atsakyti
QUOTE(lioni @ 2012 09 03, 10:22)
norejau paklausti kas veda vaikucius i si darzeli kaip su uzimtumu ir ugdymu ? ar atvyksta kokie nors spektakleliai i darzeli, ar vaikai kur nors vedami i muzieju ar teatra,  ar vedami kokie nros renginiai ir panasiai?

Dabar yra atnaujintas psl. www.klumpele.lt ten info yra. Siaip pas maziausius kiek pamenu tai pora metu nebuvo lyg jokiu papildomu uzsiemimu. Veliau pasiule lipdyma, piesima, sokius. Kol kas teatre nebuvo, nors birzeli pasiulymas buvo. Paprastai teatriukai atvaziuoja i pati darzeli.
Atsakyti
QUOTE(Viotinola @ 2012 09 03, 11:31)
Dabar yra atnaujintas psl. www.klumpele.lt ten info yra. Siaip pas maziausius kiek pamenu tai pora metu nebuvo lyg jokiu papildomu uzsiemimu. Veliau pasiule lipdyma, piesima, sokius. Kol kas teatre nebuvo, nors birzeli pasiulymas buvo. Paprastai teatriukai atvaziuoja i pati darzeli.

butent esu girdejusi kad i kitus darzelius daznai atvaziuoja teatriukai arba buna pacius vaikus kur nors veza pvz i leliu teatra, todel ir klausiu ar cia kazkas panasaus vyksta.
Atsakyti
QUOTE(lioni @ 2012 09 03, 11:37)
butent esu girdejusi kad i kitus darzelius daznai atvaziuoja teatriukai arba buna pacius vaikus kur nors veza pvz i leliu teatra, todel ir klausiu ar cia kazkas panasaus vyksta.

Tikrai vyksta, daznumo nepamenu. Maniskis retai i darziuka ejo, tai daznumo kulturinimosi nezinau smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. Patarčiau rimčiau pasižiūrėti į kokį darželį vedate savo vaiką. Apie šį darželį žinau daugiau nei bet kurio ten einančio vaiko mama:) Užsukite kada pasižiūrėti netikėtai per kurios nors auklėtojos gimtadienį ir išsigasit... Nenoriu gazdinti, bet kaikas tikrai prasilenkia su morale. Atidžiau pasižiūrėkite ir išsiklausykite vaikų, nes jie dažiausiai mato daugiau nei Jūs.
Atsakyti
QUOTE(IJustKnow @ 2014 04 08, 21:08)
Sveikos mamytės. Patarčiau rimčiau pasižiūrėti į kokį darželį vedate savo vaiką. Apie šį darželį žinau daugiau nei bet kurio ten einančio vaiko mama:) Užsukite kada pasižiūrėti netikėtai per kurios nors auklėtojos gimtadienį ir išsigasit... Nenoriu gazdinti, bet kaikas tikrai prasilenkia su morale. Atidžiau pasižiūrėkite ir išsiklausykite vaikų, nes jie dažiausiai mato daugiau nei Jūs.

Gal galima issamiau...nes ne viską pasako vaikas.... Gal cia vyresniu grupėje tokie dalykai vyksta... O be to ne visi tėvai man rods žino auklėtojų gimtadienius... 4u.gif
Atsakyti
Tiesiog nueikite sužinojus gimtadienio diena per vaikų pietų miegą. Nesakau, kad ten viskas taip blogai, bet reikia atsirinkti aukletojas, kurios tikrai atsidavusios savo darbui, dalyvauja renginiuose su vaikais, juos moko, o ne tiesiog prižiūri juos ir bėga namo.
Atsakyti
QUOTE(IJustKnow @ 2014 04 09, 22:06)
Tiesiog nueikite sužinojus gimtadienio diena per vaikų pietų miegą. Nesakau, kad ten viskas taip blogai, bet reikia atsirinkti aukletojas, kurios tikrai atsidavusios savo darbui, dalyvauja renginiuose su vaikais, juos moko, o ne tiesiog prižiūri juos ir bėga namo.

Na nežinau, esu kartą užklupusi, bet nieko baisaus nepamačiau. Pagal aprašymą, sakyčiau kalbate apie konkrečią auklėtoją, tik jos neįvardijate. Kiek buvo bendrų pasirodymų salėje, visi būna pasiruošę, kas vyksta grupėse nežinau, bet patenkinta buvau ir lopšelinukų grupe, ir dabartine nors visko buvo pradžioje. Jei kyla klausimų apie užsiėmimus, klausiu auklėtojos, tai daug pspasakoja.
Atsakyti
Tėveliai atsiliepkite, ar nieko nepastebite ryte atvedę vaiką į darželį? Nu man pasitaike keli kurioziški atvėjai, kai atvedus vaiką prieš 8h. auklėtojos grupėje nerasdavau. Grupeje vaikai vieni būdavo. O jai ir būdavo auklėtoja, tai megzdavo arba gerdavo kavą su draugėmis ir net nepastebėdavo, kad atėjome...
Atsakyti
QUOTE(IJustKnow @ 2014 05 09, 17:18)
Tėveliai atsiliepkite, ar nieko nepastebite ryte atvedę vaiką į darželį? Nu man pasitaike keli kurioziški atvėjai, kai atvedus vaiką prieš 8h. auklėtojos grupėje nerasdavau. Grupeje vaikai vieni būdavo. O jai ir būdavo auklėtoja, tai megzdavo arba gerdavo kavą su draugėmis ir net nepastebėdavo, kad atėjome...

kazkokios itartinos cia jusu zinutes. tai i kokia jus grupe vaikiuka vedate? nuo metu i lopsiuka? nes pagal jusu liniuote lapkriti pirmagimiui bus 2 metukai g.gif ir kas cia tokio, kad aukletoja mezga. visiems buna visokiu dienu. netikiu, kad atsiras zmogus, kuris 150proc. dirbs visa diena, visa savaite ir istisus metus puikiai savo darba.
neginu nieko, nes net nelankom sio darzelio, tik atejau paskaitinet, nes noretumem ten patekti. bet keistas postas pasirode, tai ir pasisakiau...

Atsakyti
Na jeigu i lopsiuku grupe vedate tai tirkai ten mezganciu aukletoju nera wink.gif Alma tikrai ne is tu kur sedi ir mezga. O kad ryte atsigeria kava tai nemtau cia nieko blogo keikvienas mes ryte geriame kava. tuo labiau ateina jos anksti i darba. laksto grupeje 2 vaikai arba apsimiegoje sedi tai tikrai galima ir kavos aukletojai pries sunkia diena atsigerti. O as visada tos nuomones jeigu nepatinka tevam darzelis visada turi teise ne bambeti koks jis blogas, o pasiieskoti alternetyvos kitame darzelyj
Darzelio nevadinciau prastu tikrai. tiesiog yra aukletoju, kuriom reiketu jau eiti i uztraunauta poilsi, nes kaip tik tokios sedi ir mezga grupese. Bet tikrai ne visos ten tokios yra savo akimis maciau kolkas tik viena.
Atsakyti