Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

Reikia Magic Photo Editor 3.5 versijos 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Magic Photo Editor v3.5
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 07, 21:48)
... Kadangi failai buvo ant darbalaukio tai ir jų dislokacijos vieta buvo c diske...

Tada ne.
Atsakyti
gal zinot kur rasti programele, kuri "sukarpytu" mp3 dainas, persikeliant dainas is kompo i mob g.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2007 09 09, 09:29)

Dėkui mirksiukas.gif Tik dabar pavyko atsisiųst mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas žinot, kokios programos reikėtų norint atsidaryti failiuką su .scr galūne?
Atsakyti
Gal galite kas nors padėti? Labai reikia programos Statistica for windows. Būčiau labai dėkinga!
Atsakyti
Sveiki 4u.gif Atsisiunciau is torrent.l shrek the Third zaidima isininstaliavau su deamon tools. Ir raso kad reikia ideti diska doh.gif Ka daryt? Padekit! verysad.gif
Atsakyti
4u.gif Labai prašau pagalbos-man vis metą lentelę, kad mano Kašpirski antivirusinė baigia savo galiojimą, lieka tik 5 dienos ir t.t......Ką daryti tokiu atveju??? blush2.gif Ačiukas už atsakymus
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 09 15, 10:34)
4u.gif Labai prašau pagalbos-man vis metą lentelę, kad mano Kašpirski antivirusinė baigia savo galiojimą, lieka tik 5 dienos ir t.t......Ką daryti tokiu atveju??? blush2.gif Ačiukas už atsakymus

Eini i kompiuterinę ir perki .Antra išinstaliuoji šia ir parsisiunti nemokamą. trečia susirandi internete savo antivirusinės versijiai key failiuką ir toliau naudojiesi.
Jūsų teisė rinktis.
Atsakyti
Naudodami nelegalią programinę įrangą, Jūs vagiate.
Atsakyti
4u.gif Ačiū, Taktai už paaiškinimą-gal būtų galima smulkiau blush2.gif nes nelabai aš gaudausi...Tiktų pats paprasčiausias iš visų išvardintų variantų..Nes liko tik 3 dienikės unsure.gif
O kas liečia vogimą-taip, vagiu. Kol valstybė man sudaro tokias sąlygas, kad aš normaliai dirbndama ir nebūdama kokia nors asociali neužsidirbu, kad galėčiau nusipirkti, tol ir vogsiu-beje, ačiu už pastebėjimą, bet manęs tai nejaudina tongue.gif
Atsakyti