Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

Brangiosios "superietės", gal kas turite statistica for windows programėlę?
Atsakyti
QUOTE(kooala @ 2007 09 15, 10:18)
Sveiki 4u.gif  Atsisiunciau is torrent.l shrek the Third zaidima isininstaliavau su deamon tools. Ir raso kad reikia ideti diska doh.gif  Ka daryt? Padekit! verysad.gif

Reikia internete tam zaidimui surast No-CD (butent tam zaidimui ir tai versijai).
Atsakyti
QUOTE(Tetrahidro @ 2007 09 15, 17:54)
Naudodami nelegalią programinę įrangą, Jūs vagiate.

Žinom žinom(ir ką? bausi?).
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 15, 22:59)
Žinom žinom(ir ką? bausi?).

Ir kodėl manote, kad aš kokia priešė ar linkinti blogo? Tiesiog primenu, nes mažai kas apie tai susimąsto.
Atsakyti
QUOTE(Tetrahidro @ 2007 09 16, 00:57)
Ir kodėl manote, kad aš kokia priešė ar linkinti blogo? Tiesiog primenu, nes mažai kas apie tai susimąsto.

Gal ir susimasto, tačiau pakloti nemaža sumele už programinę įranga... Žinant musų uždarbius ir pragyvenimo brangumą.
Atsakyti
QUOTE(Tetrahidro @ 2007 09 16, 00:57)

Pasakyk tai daugeliui seimūnų ir vyriausybės narių, kurie vagia milijonines sumas(mūsų įmokėtas) nesislapstydami ir už tai jų niekas nebaudžia. O čia, dėl keletą pinigų kainuojančios programikės daugeliui iš mūsų, tavo manymu, turi prabusti sąžinė ir mirtinai užgraužti ?
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 16, 15:52)
Pasakyk tai daugeliui seimūnų ir vyriausybės narių, kurie vagia milijonines sumas(mūsų įmokėtas) nesislapstydami ir už tai jų niekas nebaudžia. O čia, dėl keletą pinigų kainuojančios programikės daugeliui iš mūsų, tavo manymu, turi  prabusti sąžinė ir mirtinai užgraužti ?

Kartojatės. Kažkurioje temoje atsakiau į tai.
Atsakyti
QUOTE(Tetrahidro @ 2007 09 16, 18:38)
Kartojatės. Kažkurioje temoje atsakiau į tai.

Kadangi ir pati nenustoji kartoti vadindama mus vagimis.
Atsakyti
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 16, 21:13)
Kadangi ir pati nenustoji kartoti vadindama mus vagimis.

Pasipešėte ir užteks. Gyvenkime draugiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 16, 22:29)
Pasipešėte ir užteks. Gyvenkime draugiškai 4u.gif

Nu matai, kažkas nori pasaulį pakeisti per 2 dienas biggrin.gif . Aš tai juk taikus žmogus, pats žinai, bet nepernešu tokių pamokslautojų.
Atsakyti
Labai patinka šitas vertėjas;
http://www.translate...ext.asp?lang=ru
Bet gal yra kas nors panašaus ,kad būtų lietuvių kalba?
Atsakyti
QUOTE(jasia @ 2007 09 17, 11:04)
Labai patinka šitas vertėjas;
http://www.translate...ext.asp?lang=ru
Bet gal yra kas nors panašaus ,kad būtų lietuvių kalba?

Tiesa sakant neteko susidurti. Paklausa tokiam dalykui gal ir butu, bet rinka per maža.
Papildyta:
QUOTE(Palemonas @ 2007 09 17, 10:26)
Nu matai, kažkas nori pasaulį pakeisti per 2 dienas  biggrin.gif . Aš tai juk taikus žmogus, pats žinai, bet nepernešu tokių pamokslautojų.

Panaši diskusija savo laiku su Vytautu buvo.
Atsakyti