Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

QUOTE(Taktas @ 2007 09 17, 13:31)
Panaši diskusija savo laiku su Vytautu buvo.

Bet jis tai darė diplomatiškaiu ir ne taip įkyriai.
Atsakyti
Sveiki 4u.gif

Patarkit kur rast driverius, kad Fotoaparatas vėl "draugautų" su kompiuteriu ax.gif Aišku, norėčiau nemokamai (Tetrahidro, žinau, kad vagiu biggrin.gif ). Fotoaparatas SONY DSC-P32. Kiek ieškojau, vien mokami puslapiai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(vikaliu @ 2007 09 17, 16:30)
Sveiki      4u.gif

Patarkit kur rast driverius, kad Fotoaparatas vėl "draugautų" su kompiuteriu        ax.gif        Aišku, norėčiau nemokamai (Tetrahidro, žinau, kad vagiu      biggrin.gif ). Fotoaparatas SONY DSC-P32. Kiek ieškojau, vien mokami puslapiai            verysad.gif

Na bent mano fotiką atpažysta be problemų.
Antra. geriausia draiveriu ieškoti firminėje gamintojo svetainėje. kaip taisyklė jie būna nemokami, tačiau googlės tiesiogiai nerandami.
Savo fotikui usb draiverius gali pasiimti čia
paspaudi download, sekančiame puslapyje accept ir prasideda siuntimas. Tiesa jų nesisiunčiau, nes kam man jie...
P.S. Nemokami, jokios vagystės. Firmos garbės reikalas nemokamai palaikyti savo produktus programiškai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Taktas: 17 rugsėjo 2007 - 15:51
QUOTE(Taktas @ 2007 09 17, 16:47)
Na bent mano fotiką atpažysta be problemų.
Antra. geriausia draiveriu ieškoti firminėje gamintojo svetainėje. kaip taisyklė jie būna nemokami, tačiau googlės tiesiogiai nerandami.
Savo fotikui usb draiverius gali pasiimti čia
paspaudi download, sekančiame puslapyje accept ir prasideda siuntimas. Tiesa jų nesisiunčiau, nes kam man jie...
P.S. Nemokami, jokios vagystės. Firmos garbės reikalas nemokamai palaikyti savo produktus programiškai.

dėkui labai 4u.gif thumbup.gif
bandysiu smile.gif
Atsakyti
Turiu DVD koncerta. ten 9 vob failai ir dar visokiu smulkiu failu. Per kompiuteri tai gerai ziureti, bet per dvd grotuva rodo, kad nera failu. Tai as noreciau i avi paversti, bet kad mano turimi konverteriai labai kokybe suprastina...Gal ka galitekita pasiulyti? smile.gif
Atsakyti
Prireikė vienos programos - Microsoft Acces. Iš kur galėčiau gaut nemokamai, parsisiųsti ir susiinstaliuoti?
Atsakyti
QUOTE(Mona187 @ 2007 09 30, 16:28)
Prireikė vienos programos - Microsoft Acces. Iš kur galėčiau gaut nemokamai, parsisiųsti ir susiinstaliuoti?

Acces.as yra ofiso paketo sudedamoji dalis, kaip word, exsel
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 09 30, 16:43)
Acces.as yra ofiso paketo sudedamoji dalis, kaip word, exsel

Dėkui, radau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 09 30, 16:16)
Turiu DVD koncerta. ten 9 vob failai ir dar visokiu smulkiu failu. Per kompiuteri tai gerai ziureti, bet per dvd grotuva rodo, kad nera failu. Tai as noreciau i avi paversti, bet kad mano turimi konverteriai labai kokybe suprastina...Gal ka galitekita pasiulyti?  smile.gif

nejaugi niekas negalite padeti? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 10 01, 11:56)
nejaugi niekas negalite padeti?  verysad.gif

Allok Video to MP4 Converter 4.2.0709
pabandyk šita arba šita AutoGordianKnot.
tik kokybe nusistatyk gera
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ycikas555: 01 spalio 2007 - 20:16
QUOTE(Laumes-juosta @ 2007 10 01, 11:56)
nejaugi niekas negalite padeti?  verysad.gif

Dvd ir nerodo vob failų? O failai "sumesti "į videoTS papkę?
Atsakyti
Gal žinot iš kur parsitempti prancūzų klb. žodyną?
Atsakyti