Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

Neseniai perinstaliavau kompa,tai dingo tokia programele su kuria galejau spaudziant ant anglisku raidziu klaveturoi rasyt rusiskom raidem,na kas turi,supras...Jei turyt atsiuskit man i emaila,lauksiu,emaila per az blush2.gif Aciu! 4u.gif
Atsakyti
as programos neturiu, bet va per si psl visada taip rasau pabandyk mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 17, 18:05)
as programos neturiu, bet va per si psl visada taip rasau pabandyk mirksiukas.gif

O, kaip faina thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , dar tokio ne nezinojau blush2.gif
Atsakyti
ir man ji pravers aciu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 17, 19:05)

Aciu,ne sita zinau,man per cia nepatogu,geriau ta programike,perjungei i rusu ir rasai kaip ipratus spaudziant ant anglisku raidziu,gal atsiras kas atsiustu g.gif
Atsakyti
ciki programele ,o tai pastoviai bludinu su tom raidelem rusiskom bigsmile.gif aciu labai .pravartu bus thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lynkute @ 2007 03 18, 11:48)
ciki programele ,o tai pastoviai bludinu su tom raidelem rusiskom bigsmile.gif aciu labai .pravartu bus thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Nemokama programėlė kuri keičia raides en-ru galima pasiimti iš:
http://www.freeware....pl?prog_id=6314
Duotas readme failas su paaiskinimu ka reikia atlikti. Veikia gerai, katik išmėgimau,

Oписание на руском.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 18, 16:04)
Nemokama programėlė kuri keičia raides en-ru galima pasiimti iš:
http://www.freeware....pl?prog_id=6314
Duotas readme failas su paaiskinimu ka reikia atlikti. Veikia gerai, katik išmėgimau,

Oписание на руском.

aciu,sitas ka ir norejau,tik as niekaip nesuprantu ka daryti reikia kai atsiunciu,parasyk ka spaust blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 17, 18:05)

Na ir šia nuoroda pasinaudosiu blush2.gif .Ačiū tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 03 18, 17:13)
aciu,sitas ka ir norejau,tik as niekaip nesuprantu ka daryti reikia kai atsiunciu,parasyk ka spaust blush2.gif

Išpakuoji archyva. Faila KBDRFKL.DLL perkeli i:C:\windows\system32
Po to paleidi faila KBDWin2000_XP.reg Kompas truputi pagalvos ir paklaus ar norite keisti registro iraša. Kai viskas bus baigta einate i nustatymus ir prie ru kalbos pasirenkate klaviatūros varianta Typewriterю
Čia viskas ant XP.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 03 18, 20:49)
Išpakuoji archyva. Faila  KBDRFKL.DLL perkeli i:C:\windows\system32
Po to paleidi faila  KBDWin2000_XP.reg Kompas truputi pagalvos ir paklaus ar norite keisti registro iraša. Kai viskas bus baigta einate  i nustatymus ir prie ru kalbos pasirenkate klaviatūros varianta Typewriterю
Čia viskas ant XP.

Absoliuciai nesuprantu kaip tai darit,kaip ispakot,kaip perkelt,kur tai rast,as turejau bet man siunte i emaila,ten iskart kazka paspaudus reikejo tik perkraut kompa ir viskas,o cia man tamsus miskas.. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prikolnaja: 18 kovo 2007 - 21:31
QUOTE(Prikolnaja @ 2007 03 17, 15:59)
Neseniai perinstaliavau kompa,tai dingo tokia programele su kuria galejau spaudziant ant anglisku raidziu klaveturoi rasyt rusiskom raidem,na kas turi,supras...Jei turyt atsiuskit man i emaila,lauksiu,emaila per az blush2.gif Aciu! 4u.gif

Tau reikia štai ko:
http://www.kada.lt/litwin/
Atsakyti