Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

Aciu,aciu,taktui,valkatai,jau turiu ta programike,viena tiotia atsiunte i pasta,ir kodel man ten daejo kaip isarhivuot,o cia ne lotuliukas.gif Tundra doh.gif blush2.gif tongue.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ultraviolet @ 2007 03 17, 18:05)
as programos neturiu, bet va per si psl visada taip rasau pabandyk mirksiukas.gif

Man cia labai gerai thumbup.gif .Nes kartais reikia tik kelis zodzius parasyti biggrin.gif
Atsakyti
prasom programele proga

2 kartus paspaudziam atsidaro langelis ,spaudziam start.

paskui atidarom C:\ diska ir matom aplankala su pavadinimu LitWinXP - atidarom , matom faila su pavadinimu Go ir spaudziam desine peles mygtuku - spaudziam pavadinima Install. cia viskas .

paskui spaudziam user posted image

user posted image
Atsakyti
prasom programele proga

2 kartus paspaudziam atsidaro langelis ,spaudziam start.

paskui atidarom C:\ diska ir matom aplankala su pavadinimu LitWinXP - atidarom , matom faila su pavadinimu Go ir spaudziam desine peles mygtuku - spaudziam pavadinima Install. cia viskas .

paskui spaudziam user posted image

user posted image

TUOJ zinutei nieko nesimate ,o pakeist nepavyko.
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2007 03 19, 04:17)

aciu aciu thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas žinot iš kur galima parsisiųsti praogamą Bcad ax.gif 4u.gif Čia projektavimui skirta programa. AutoCadą nesiūlykit, nes turiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(lita11 @ 2006 11 12, 15:41)
Sveikos  supermamytes, prasau pagalbos, labai reika braizymo programeles.  Reikia nubraizyti namo projekta. Gal kas zinote kokia nuorodele. Aciu blush2.gif

pasiieskok www.erdvese.lt ten visko daug.. eik i programos parsisiuntimui
Atsakyti
QUOTE(rienka @ 2007 03 31, 22:27)
pasiieskok www.erdvese.lt ten visko daug.. eik i programos parsisiuntimui

aciu pabandysiu, prasta i manes kompiuteriste ax.gif
Atsakyti
Gal kas nors galėtumėt patarti, kaip iš FLV (video klipus, parsisiųstus iš YouTube) konvertuoti į DVD, Kad galėčiau žiūrėti per dvd grotuvą. Iš anksto ačiū.
Atsakyti
help help help.gif help.gif help.gif Perinstaliavo mano kompą ir vietoje RAR archyvavimo programos įdėjo 7 -Zip bylų tvarkyklę Košmaras doh.gif Iš viso nemoku ja naudotis...Būkit geri-padėkit-kaip reikia išsiarchivuoti gautus duomenis?????????????????????????????????? verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Mil@na @ 2007 04 12, 15:08)
help help  help.gif  help.gif  help.gif Perinstaliavo mano kompą ir vietoje RAR archyvavimo programos įdėjo 7 -Zip bylų tvarkyklę Košmaras doh.gif Iš viso nemoku ja naudotis...Būkit geri-padėkit-kaip reikia išsiarchivuoti gautus duomenis??????????????????????????????????  verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Instaliuokis winrar, jeigu priimtinesnis. o 7-zip nemėgines.
Atsakyti
http://www.download.com/ 4u.gif
Atsakyti