Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

QUOTE(nortonas @ 2007 04 12, 20:15)

Viso labo tik 29$ vienam kompiuteriui.
Atsakyti
Gal galit ir man padet ax.gif labai reikia real player,bet visur kur raso nemokama,uzregistravus liepia moket.Anksciau tokiu dalyku nebuvo,parsisiu“nti ir naudojies,o cia kazkokios nesamones vyksta.
Gal kas zinot kur tai rasti? 4u.gif
Atsakyti
nu labai reikia,gal kas girdeje gal kas ka zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 18, 10:52)
nu labai reikia,gal kas girdeje gal kas ka zinot  4u.gif

http://forms.real.co...ype=dldownload1
Kaip ir nemokamas. Pasirink ti iš kokio regiono siustis.
Atsakyti
QUOTE(Taktas @ 2007 04 18, 20:24)
http://forms.real.co...ype=dldownload1
Kaip ir nemokamas. Pasirink ti iš kokio regiono siustis.

dekui dekui bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Kadangi baigesi mano Kaspersky galiojimo laikas-ieskau rakto...gal kas turit nukrekinta rakta? buciau begalo bekrasto dekinga ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 04 19, 09:39)
Kadangi baigesi mano Kaspersky galiojimo laikas-ieskau rakto...gal kas turit nukrekinta rakta? buciau begalo bekrasto dekinga  ax.gif  4u.gif

Viskas ne taip paprasta. Pirmiausia kokia programos versija. Vien antivirusinė, ar visas komplektas...
Atsakyti
Kaspersky anti virus personal pro
Lyg taip parasyta, lyg vien antivirusine, ne komplektas... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 04 19, 16:08)
Kaspersky anti virus personal pro
Lyg taip parasyta, lyg vien antivirusine, ne komplektas... 4u.gif

Skiriasi versijos. O naujausiai dar nelabai rasi reg failiuką. O ir radus negali būt tikra, kad ilgai veiks.
Atsakyti
Ji nera pati naujausia, mes ja jau 3 metai naudojam-tik parsisiunciu nauja rakta ir naudojam. Bet dabar nerandu naujo rakto. Gal kas naudojates sia programa ir galetut atsiusti rakta?
Atsakyti
Labai reikia Video Charge programos blush2.gif gal kas turi? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2007 04 18, 08:30)
Gal galit ir man padet  ax.gif labai reikia real player,bet visur kur raso nemokama,uzregistravus liepia moket.Anksciau tokiu dalyku nebuvo,parsisiu“nti ir naudojies,o cia kazkokios nesamones vyksta.
Gal kas zinot kur tai rasti? 4u.gif

nu kad aš parisiuntus paparasčiausiai per gogle susivedžiau, nemokamas, jau seniai naudojuos..
Atsakyti