Įkraunama...
Įkraunama...

Kur rasti programas? - 2

Sveikutes,

Gal žinot iš kur galėčiau įsirašyti programą Juodos Avys. Labai labai reikia frusty.gif
Atsakyti
Cia yra visokiu programu
Atsakyti
Sveiki,
labai noriu susiinstaliuot Buto programa (http://butas.e-fabrikas.lt/?m0=atsisiusti), bet kazkodel isarchyvavus neveikia setup. Net neatsidaro.
Kame gali buti problema?
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2007 04 29, 14:59)
Sveiki,
labai noriu susiinstaliuot Buto programa (http://butas.e-fabrikas.lt/?m0=atsisiusti), bet kazkodel isarchyvavus neveikia setup. Net neatsidaro.
Kame gali buti problema?

Ten yra diegimo instrukcija, cituoju:
"
1. Parsisiųskite butassetup.zip bylą

2. Išarchyvuokite butassetup.zip bylos turinį į laikinąjį katalogą. Jeigu tokio neturite, sukurkite C: diske „Temp“ katalogą.

Tam sputelkite du kartus ant „My Computer“ (Mano kompiuteris) ir pasirinkite (C:) diską. Atsiradus failų sąrašui, paspauskite dešinį pelės mygtuką, pasirinkite „New -> Folder“. Pavadinkite jį „Temp“ vardu.

3. Startuokite setup.exe.

4. Jei įdiegimo programa reikalaus kompiuterio restarto, uždarykite visas programas ir restartuokite kompiuterį.

5. Sveikiname, programa Butas yra įdiegta! Pašalinkite bylas iš „Temp“ katalogo.

Pastaba: Programa Butas automatiškai įdiegiama į „C:/Program Files/e-fabrikas/Butas“ katalogą.

Pašalinti programą galima per „Start -> Settings -> Control Panel -> Add / Remove Programs“.

"
Paziurejau, atsiusiuntus ten setup uzrasu yra daug, bet Setup.exe yra viena (Prie aprasymo matusi uzrasas - Setup launcher..., Application)

jei paleidžiate ta byla kuria reikia ... Jūsų neturite diegimo teisių (ribotos vartotojo teisės), tuomet teks prisijungti administratoriaus teisėmis.

Sekmes.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zigintas: 30 balandžio 2007 - 12:06
P.S. Visa tai tinka tik tuomet kai gamintojas teisingai padaro savo darba iš savo pusės smile.gif
Pabandžiau ir aš įsidiegti... panašu, kad blogas (kaltas) programos diegimas.
Reik manyti, kad programos autorius greitu laiku pataisys klaida.
Atsakyti
QUOTE(Zigintas @ 2007 04 30, 12:20)
P.S. Visa tai tinka tik tuomet kai gamintojas teisingai padaro savo darba iš savo pusės smile.gif
Pabandžiau ir aš įsidiegti...  panašu, kad blogas (kaltas) programos diegimas.
Reik manyti, kad programos autorius greitu laiku pataisys klaida.

Aciu,
instrukcija as skaiciau, ir atrodo, kad moku instaliuot programas blush2.gif Kelios pazistamos ramiai susiinstaliavo Buta, bet jei jau net tau nepavyko, tada as lietuviskai rami cool.gif biggrin.gif

O gal ten uzklaust pas ka nors is programos autoriu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(pakasiukas @ 2007 04 30, 12:44)
Aciu,
instrukcija as skaiciau, ir atrodo, kad moku instaliuot programas  blush2.gif  Kelios pazistamos ramiai susiinstaliavo Buta, bet jei jau net tau nepavyko, tada as lietuviskai rami  cool.gif  biggrin.gif

O gal ten uzklaust pas ka nors is programos autoriu?  g.gif

Visai netycia... man pavyko smile.gif

Pabandyk isjungti Skype ir tada instaliuoti...
Atsakyti
QUOTE(ugnyte @ 2007 04 22, 19:42)
Sveikutes,

Gal žinot iš kur galėčiau įsirašyti programą Juodos Avys. Labai labai reikia  frusty.gif

Nu, aš turiu. Ir 2003, ir 2004.
Atsakyti
QUOTE(Zigintas @ 2007 04 30, 22:17)
Visai netycia... man pavyko smile.gif

Pabandyk isjungti Skype ir tada instaliuoti...

verysad.gif nepavyko. As jau bandziau keist net miestus is kur as, galvojau, gal netinka programos kurejams biggrin.gif
unsure.gif ir kas negerai
Atsakyti
Atsisiunciau Kaspersky Anti-virus 6.0 Yra ir prie sios programos du "key" kazkokie, beda tame, kad si programa galios tik menesi, o nukrekinti nemoku, panasu, kad raktus turiu-o jais pasinaudoti nemoku. Gal galetute kas nors pagelbeti? Kiek zinau reikia atsidarius Program Files perkelti kazkaip tuos key-ale neleidzia...atsidaro langas, kur liepia irasyti licenze key...ir taip bandziau ir anaip bandziau...ale neleidzia ir nors tu ka...
Gal kas turite sia programa ir galetute man kaip nors pagelbeti...arba is kur atsisiusti veikianti kaspersky ir kaip ji instaliuoti-buciau dekinga uz bet kokia pagalba 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gudri lape @ 2007 05 09, 21:14)
Atsisiunciau Kaspersky Anti-virus 6.0 Yra ir prie sios programos du "key" kazkokie, beda tame, kad si programa galios tik menesi, o nukrekinti nemoku, panasu, kad raktus turiu-o jais pasinaudoti nemoku. Gal galetute kas nors pagelbeti? Kiek zinau reikia atsidarius Program Files perkelti kazkaip tuos key-ale neleidzia...atsidaro langas, kur liepia irasyti licenze key...ir taip bandziau ir anaip bandziau...ale neleidzia ir nors tu ka...
Gal kas turite sia programa ir galetute man kaip nors pagelbeti...arba is kur atsisiusti veikianti kaspersky ir kaip ji instaliuoti-buciau dekinga uz bet kokia pagalba  4u.gif

Dažniausiai pakanka nurodyti kelią iki šiu licenze key.
Atsakyti
sveiki gal zinot is kur galeciau parsisiusti mathcad programa??? 4u.gif
Atsakyti