As taip pat "draugauju" su alergija. Tinsta akys, jas labai persti, nesibaigianti sloga, odos veido srityje niezulys ir kitokia biaurastis
Alergija sergu nuo gimimo. Mama galvojo, kad "isaugsiu" liga, bet ,deja, ne
O alergiska as viskam : namu dulkems, ziedadulkems, aplinkos pakeitimui. O dabar kai prasidejo pavasaris, tai ir as sezona atidariau. Beje, mane po Velyku dar ir nuo kiausiniu isbere. Su sloga dar ir galeciau gyventi, bet kai pradeda skaudeti akis, tai nors nusisauk. Buna, kad istinsta akies obuolys, ir tada akys tiesiogine to zodzio prasme lipa is orbitu. Va taip
Todel pastoviai stengiuosi tureti akiu lasu. Va, kokia as nelaimele

Bjaurus daiktas ta alergija
Su alergine sloga (taip pat ir akiu perstejimu) as pazystama jau daugiau nei 10 m. Kankinuosi kiekviena pavasari- vasara. Is geriamu vaistu beveik jokio efekto nepajutau, padeda tik hormoninis purskalas nuo i nosi. Naudojau ji ir budama nescia. Viskas buvo ok.
Va irgi ruosiuosi sia savaite vaziuoti i santariskes pirma karta pas alergologa pasikonsultuoti. Ziuresiu, ar ka nors naujo suzinosiu.

Va irgi ruosiuosi sia savaite vaziuoti i santariskes pirma karta pas alergologa pasikonsultuoti. Ziuresiu, ar ka nors naujo suzinosiu.

Na va, buvau vakar pas daktare ir gavau ... spyga
Populiariai man paaiskino, kad vaistai (tabletes) nuo alergijos suaugusiems nekompensuojami. Kompensuojami tik vaikams iki 16 m. ir psio.
Israse kazkokius homeopatinius, nes ji homeopatijos salininke
Gal kas bande tuos homeo vaistus? 100 tableciu kainuoja 12-13 Lt.

Populiariai man paaiskino, kad vaistai (tabletes) nuo alergijos suaugusiems nekompensuojami. Kompensuojami tik vaikams iki 16 m. ir psio.

Israse kazkokius homeopatinius, nes ji homeopatijos salininke

Taip Rinital. Teko isbandyti?
mane taip pat kamuoja ta bjauri liga, is visu bandytu vaistu, niekas labai nepadeda, bet siuo metu man patys geriausi yra Zyrtec tabletes, nuo ju ir akis maziau niesti ir sloga ne tokia baisi, nors nosis visa pavasari buna paraudusi
Papildyta @ [mergetime]1082463062[/mergetime]
Ir dar, nuo slogos naudoju Beconase purskala i nosi. Jo kvapas nemalonus, bet veikia neblogai.
Gal kas bandete?

Papildyta @ [mergetime]1082463062[/mergetime]
Ir dar, nuo slogos naudoju Beconase purskala i nosi. Jo kvapas nemalonus, bet veikia neblogai.
Gal kas bandete?
As bandziau Beconase. Geri lasai, visai dienai uztekdavo vieno papurskimo.
Tikrai taip, is visu bandytu patys geriausi
,
O del homeopatiniu, tai girdejau, kad jie labai silpni ir niekuo nepadeda, bet cia turbut kaip kam, pati ju nebandziau

O del homeopatiniu, tai girdejau, kad jie labai silpni ir niekuo nepadeda, bet cia turbut kaip kam, pati ju nebandziau
Del patalynes, tai keiciu kaip paprastai, kas 3 savaites, miegu ant paprasto ciuzinio, gal jei ka keisciau ir padetu, bet net nezinau. O gal jus girdejote ar naudojate naujus tinklelius ant langu, kurie nepraleidzia ziedadulkiu. Butu idomi jusu nuomone