Įkraunama...
Įkraunama...

Alergijos

O aš daugiau kaip 20 metų turėjau šienligę,ir po dėlių dėjimo šią vasarą šienligės nesulaukiau thumbup.gif
Atsakyti
Gal zinot ar imanoma suzinot, kam esi alergiskas. Esu isberta raudonom pleiskanojaciom demem apie akiu vokus ir aplink burna. Ir dar vienos ausies kauselis. Ar yra kokie testai alergenui nustatyti? Kol kas alergologe tik tepalu prirase, bet butu gerai suzinot kas alergizuoja.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 12 17, 22:54)
Gal zinot ar imanoma suzinot, kam esi alergiskas. Esu isberta raudonom pleiskanojaciom demem apie akiu vokus ir aplink burna. Ir dar vienos ausies kauselis. Ar yra kokie testai alergenui nustatyti? Kol kas alergologe tik tepalu prirase, bet butu gerai suzinot kas alergizuoja.

Geriausiai mėginuką daryti. Nežinau,kaip tiksliai vadinasi, kai su adatėle lengvai duria ir lašina alergenų grupes. Tiksliausiai parodo,kai turi tuo momentu pastiprėjusią alergiją, na,kaip rašėte, kad išoriniai požymiai. Gydytoja kaip ir turėjo tam siuntimą pasiūlyti g.gif visa kita bus spėliojimai: ar valgėte kurio produkto daug, ar organizmas labiau nuvargintas, ar skalbimo miltelius pakeitėt, gal vitaminų kurios grupės vertojote ir organizme per daug, variacijų galybė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Spygliusss @ 2010 12 17, 23:13)
Geriausiai mėginuką daryti. Nežinau,kaip tiksliai vadinasi, kai su adatėle lengvai duria ir lašina alergenų grupes. Tiksliausiai parodo,kai turi tuo momentu pastiprėjusią alergiją, na,kaip rašėte, kad išoriniai požymiai. Gydytoja kaip ir turėjo tam siuntimą pasiūlyti g.gif visa kita bus spėliojimai: ar valgėte kurio produkto daug, ar organizmas labiau nuvargintas, ar skalbimo miltelius pakeitėt, gal vitaminų kurios grupės vertojote ir organizme per daug, variacijų galybė 4u.gif

Aciu uz atsakyma 4u.gif teks ieskot rimtesnio gydytojo.Pastebejau, kad Kauno gatveje, tai kad tik "atsifutbolint" nuo paciento.
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 12 18, 11:55)
Aciu uz atsakyma  4u.gif  teks ieskot rimtesnio gydytojo.Pastebejau, kad Kauno gatveje, tai kad tik "atsifutbolint" nuo paciento.

drinks_cheers.gif Buvau kažkada ten, pliusas - tikrai eilės greitai eina ir ilgai neužsibūna nieka kabinete, minusas - apie kokia gydymo kokybę gali būti kalba? doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,
as niekad nebuvau alergiska, taciau vakar teko kviesti greitaja.
Ryte kaip visada atsikelus - pora sumustiniu ir kavos puodukas, tada pasitepiau rankas nerafinuotu taukmedzio sviestu (shea butter), tada kompas ir... pajutau, kad dilgcioja lupas, tada kazkur gerkleje, greit pradejo dilgcioti koja (toks pats dilgciojimas kaip nutirpusios galunes)... supratau, kad kazkas ne taip, kvieciau greitaja, per ta laika dilgciojimas atsirado kitoje kuno puseje. Greitoji suleido tavegili ir isveze i PSPC, pasedejau prie gydytojos duru pusvalanduka, si pamatavo spaudima 100/60, israse vaistu (kuriuos reikia gerti jei alergija pasikartotu)) ir parekomendavo rankoms krema biggrin.gif . Informaijos nulis. Siandien bijau valgyti, nes nezinau ka po tokio ivykio galiu. Tyrimu kol kas irgi negaliu pasidaryti, nes sventes... Gal kam buvo panasiai, as net nesuprantu dorai kas man buvo, nes niekur prie alergijos nerandu, kad butu tokie pojuciai unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(sunray @ 2010 12 18, 20:32)
Sveikos merginos,
as niekad nebuvau alergiska, taciau vakar teko kviesti greitaja.
Ryte kaip visada atsikelus - pora sumustiniu ir kavos puodukas, tada pasitepiau rankas nerafinuotu taukmedzio sviestu (shea butter), tada kompas ir... pajutau, kad dilgcioja lupas, tada kazkur gerkleje, greit pradejo dilgcioti koja (toks pats dilgciojimas kaip nutirpusios galunes)... supratau, kad kazkas ne taip, kvieciau greitaja, per ta laika dilgciojimas atsirado kitoje kuno puseje. Greitoji suleido tavegili ir isveze i PSPC, pasedejau prie gydytojos duru pusvalanduka, si pamatavo spaudima 100/60, israse vaistu (kuriuos reikia gerti jei alergija pasikartotu)) ir parekomendavo rankoms krema  biggrin.gif . Informaijos nulis. Siandien bijau valgyti, nes nezinau ka po tokio ivykio galiu. Tyrimu kol kas irgi negaliu pasidaryti, nes sventes... Gal kam buvo panasiai, as net nesuprantu dorai kas man buvo, nes niekur prie alergijos nerandu, kad butu tokie pojuciai  unsure.gif

O kas nustate, kad cia alergija ?
Atsakyti
QUOTE(Alexia @ 2010 12 19, 00:45)
O kas nustate, kad cia alergija ?

Greitoji ir seimos gydytoja (alergologo pas mus nera), pas kitus gydytojus konsultacijai kol kas negaliu uzsirasyti, nes jeigu alergija, turi praeiti 7 dienos be vaistu, kurios kaip tik ispuola per sventes verysad.gif
Atsakyti
Man tai nepadeda kazko tepaliukai. Veidas jau nelabai raudonas, bet labai pleiskanoja. Ryte atsikelus tiesiog baisu. O gal as per daug greit rezultato noriu - ketvirtadieni tik pradejau tepti.
Man sake jokios kosmetikos, tai ar cia ir veido kremo negalima, nei ranku? As jau nebezinau, nes mano oda ir taip sauseja verysad.gif Ir kunas po duso kremo prasosi. Nebezinau ka daryt. Gal is patirties zinot kam gali but alergija jei berimas aplink burna, ausys ir akiu vokai blink.gif ?
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti