Įkraunama...
Įkraunama...

Alergijos

QUOTE(zaklis @ 2010 02 25, 15:15)
man asmeniskai pasireiskia tik vasara. Bet be vaistu (tableciu) niekaip...
Gydytojas man patare grudintis tokiu metodu: po karsto (kiek imanoma kenteti) duso ispilti ant saves kibira salto salto vandens. (butent kibira, kad nepadauginti). Pati bandziau, tik piliau vandeni nuo peciu lygio (nepiliau ant galvos  smile.gif ). Jausmas geras. Sake, kad sis metodas vienas is veiksmingu prie alerginiu susirgimu.

ar padeda? nuo kokios tiksliai gali padet?
Atsakyti
Pakartosiu kitu dalyviu mintis - pasak gydytojus, reikia stiprinti imuniteta. Tai vienas is stiprinimo budu. Man alergija ziedadulkems, ta zinodamas gydytojas rekomendavo.
Atsakyti
QUOTE(zaklis @ 2010 02 25, 15:37)
Pakartosiu kitu dalyviu mintis - pasak gydytojus, reikia stiprinti imuniteta. Tai vienas is stiprinimo budu. Man alergija ziedadulkems, ta zinodamas gydytojas rekomendavo.

gaila, man netinka verysad.gif toks imuniteto stiprinimas
Atsakyti
Sveikos, alergiju draugės biggrin.gif
Nesu forumų mylėtoja, bet netveriu savam kaily, kaip noriu pasidalinti džiaugsmu.

Atsikračiau alergijos įvairių rūšių ŽIEDADULKĖMS!!!!

Esu baisiai laiminga. Tikrai. Nes valgau, ko atseit negalima buvo. O padariau iš pažiūros paprastą dalyką - išsivaliau organizmą. Su natūraliais papildais. Jaučiuosi žmogum.

Man buvo alergija nuo ankstyvo pavasario iki lapkričio, kol užsninga doh.gif Klaiku. Aišku, po nėštumų ir gimdymų viskas tik pablogėjo, atsirado ir bronchinės astmos pradžia. Žodžiu, liūdna buvo.

Džiaugiuosi, kad tai praeitis. Jeigu ką, klauskit.
Bet kuriuo atveju, tikėkit, nes alergija ĮVEIKIAMA. Deja, antihistamininiai man nepadėjo, tik daug kainavo. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Sun @ 2010 03 07, 18:21)
Sveikos, alergiju draugės biggrin.gif
Nesu forumų mylėtoja, bet netveriu savam kaily, kaip noriu pasidalinti džiaugsmu.

Atsikračiau alergijos įvairių rūšių ŽIEDADULKĖMS!!!!

Esu baisiai laiminga. Tikrai. Nes valgau, ko atseit negalima buvo. O padariau iš pažiūros paprastą dalyką - išsivaliau organizmą. Su natūraliais papildais. Jaučiuosi žmogum.

Man buvo alergija nuo ankstyvo pavasario iki lapkričio, kol užsninga doh.gif  Klaiku. Aišku, po nėštumų ir gimdymų viskas tik pablogėjo, atsirado ir bronchinės astmos pradžia. Žodžiu, liūdna buvo.

Džiaugiuosi, kad tai praeitis. Jeigu ką, klauskit.
Bet kuriuo atveju, tikėkit, nes alergija ĮVEIKIAMA. Deja, antihistamininiai man nepadėjo, tik daug kainavo. schmoll.gif

Na tai prasau parasyk, kokiais papildais valeisi organizma? nse as dabar bandau gydytis atopini dermatita valydamasi organizma, o kad tu parasei, kad issigydei, tai dabar tikesiu dar labiau, kad kada nors ir as pasveiksiu!!!
Atsakyti
QUOTE(Vover@ @ 2010 03 07, 20:06)
Na tai prasau parasyk, kokiais papildais valeisi organizma? nse as dabar bandau gydytis atopini dermatita valydamasi organizma, o kad tu parasei, kad issigydei, tai dabar tikesiu dar labiau, kad kada nors ir as pasveiksiu!!!

man ir idomu kokie cia tokie papildai kurie organizma valo? g.gif
Atsakyti
Sveikos vėl smile.gif

Štai ir reklama po mano laišku išdygo tongue.gif

Reklamuoti nesiruošiu, tai mano asmeninė patirtis. Daug išbandžiau mūsų alergologų siūlomų variantų ir ką? Kuo toliau, tuo stipresni antihistaminai...

Aš vartojau tiens papildus. Konsultavausi su ten dirbančia gydytoja (ji kaunietė, bet atvažiuoja į vilnių, kovo 10 d. kaip tik paskaitą apie valymą skaitys vilniuj). Ji dirba daug metų, turi sudariusi programas, jų yra keli variantai. Išbandžiau VISAS. Turiu, galiu persiųsti, jei įdomu, paskaitysit. Laikiausi griežtai! Laikytis programos visai nesunku, sunkiau buvo intensyviai "persirgti" alergiją. Pradėjau pirmąjį valymą gruodį (alergijos jau buvo pasibaigę) ir iki balandžio gėriau tuos valančius reikalus. Tai šeima jau buvo paklaikus, nes tokios baisios gleivės ėjo doh.gif ir per nosį, ir per burną. Visus tuos keturis mėnesius. Čiaudėjau, kosėjau, baisu. Bet užtat sužydėjo viskas, o man nieko! Lig tol niekuom netikėjau, pasakiau, pati išbandysiu, tesižino visi. Man pavyko thumbup.gif Man dar yra nustatyta, kad manoji pūlinė klaiki angina taip pat yra alerginiu pagrindu. Rudenį išbandžiau paskutinią programą. Užpūliavo gerkė kaip niekad, spjaudžiau pūlius (atsiprašau už šlykštumą, bet toks tas valymasis man buvo) dvi savaites. Bet po to dar angina nesirgau bigsmile.gif Na, angina kaip angina, bet su slogom ir ašarom baigta:) Dabar atseit plonėju tų papildų pagalba blush2.gif
Tokia tat istorija. Man prireikė, galima sakyti, vieno kurso, bet ta manoji gydytoja išgyvendino savo alergijas tik per tris metus...
Atsakyti
Vover@

Kaip tu valymą darai?
Atsakyti
QUOTE(Sun @ 2010 03 08, 17:51)
Vover@

Kaip tu valymą darai?

As vaiksciojau i ozono proceduras, o dabar valausi su Bionet firmos purex programa, ten is zoleliu, tai dar tik sav valausi, bet manau, kad man ilgai teks gydytis- valytis irganizma, nes labai jau isisenejes tas dermatias, beje ir sienlige irgi turiu, ir kaip tu sakai, tie cheminiai vaistai nieko nepadeda, tik tam laikui...
Atsakyti
QUOTE(Sun @ 2010 03 08, 16:16)
Sveikos vėl smile.gif

Štai ir reklama po mano laišku išdygo tongue.gif

Reklamuoti nesiruošiu, tai mano asmeninė patirtis. Daug išbandžiau mūsų alergologų siūlomų variantų ir ką? Kuo toliau, tuo stipresni antihistaminai...

Aš vartojau tiens papildus. Konsultavausi su ten dirbančia gydytoja (ji kaunietė, bet atvažiuoja į vilnių, kovo 10 d. kaip tik paskaitą apie valymą skaitys vilniuj). Ji dirba daug metų, turi sudariusi programas, jų yra keli variantai. Išbandžiau VISAS. Turiu, galiu persiųsti, jei įdomu, paskaitysit. Laikiausi griežtai! Laikytis programos visai nesunku, sunkiau buvo intensyviai "persirgti" alergiją. Pradėjau pirmąjį valymą gruodį (alergijos jau buvo pasibaigę) ir iki balandžio gėriau tuos valančius reikalus. Tai šeima jau buvo paklaikus, nes tokios baisios gleivės ėjo doh.gif  ir per nosį, ir per burną. Visus tuos keturis mėnesius. Čiaudėjau, kosėjau, baisu. Bet užtat sužydėjo viskas,  o man nieko! Lig tol niekuom netikėjau, pasakiau, pati išbandysiu, tesižino visi. Man pavyko thumbup.gif  Man dar yra nustatyta, kad manoji pūlinė klaiki angina taip pat yra alerginiu pagrindu. Rudenį išbandžiau paskutinią programą. Užpūliavo gerkė kaip niekad, spjaudžiau pūlius (atsiprašau už šlykštumą, bet toks tas valymasis man buvo) dvi savaites. Bet po to dar angina nesirgau bigsmile.gif  Na, angina kaip angina, bet su slogom ir ašarom baigta:) Dabar atseit plonėju tų papildų pagalba blush2.gif
Tokia tat istorija. Man prireikė, galima sakyti, vieno kurso, bet ta manoji gydytoja išgyvendino savo alergijas tik per tris metus...

Oho, taip baisiai blink.gif aš valymą su šiais Tiens papildais dariausi ir pirminį, ir gilesnį (vartoju juos apie 7 metus), bet kažkokių paūmėjimų nejaučiau, nors šienlige sergu gal 13, o gal ir daugiau metų doh.gif Bendrauju irgi su ta pačia gydytoja, puikus žmogus bigsmile.gif esu gavusi iš jos ir asmeninių rekomendacijų ax.gif po valymų alregija pasikartoja labai retai ir silpnai smile.gif kartosiu vėl dabar valymą. Be to, net tik alergija aprimo bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo elvike: 08 kovo 2010 - 19:36
QUOTE(Vover@ @ 2010 03 08, 18:01)
As vaiksciojau i ozono proceduras, o dabar valausi su Bionet firmos purex programa, ten is zoleliu, tai dar tik sav valausi, bet manau, kad man ilgai teks gydytis- valytis irganizma, nes labai jau isisenejes tas dermatias, beje ir sienlige irgi turiu, ir kaip tu sakai, tie cheminiai vaistai nieko nepadeda, tik tam laikui...

Labai idomu, kas tos ozono proceduros? jei gali, nors trumpai:) aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elvike @ 2010 03 08, 20:34)
Oho, taip baisiai  blink.gif  aš valymą su šiais Tiens papildais dariausi ir pirminį, ir gilesnį (vartoju juos apie 7 metus), bet kažkokių paūmėjimų nejaučiau, nors šienlige sergu gal 13, o gal ir daugiau metų  doh.gif Bendrauju irgi su ta pačia gydytoja, puikus žmogus  bigsmile.gif  esu gavusi iš jos ir asmeninių rekomendacijų  ax.gif  po valymų alregija pasikartoja labai retai ir silpnai  smile.gif kartosiu vėl dabar valymą. Be to, net tik alergija aprimo  bigsmile.gif

Kaip faina, kad ne as viena tais papildais gyva. Noriu paklausti apie ju firmos ozonatoriu - gal turi, kokie rezultatai? Labai svarstau, ar pirkti, ar ne. Del alergiju tai patalpoj jis puikus turetu buti, bet mane dabar domina tai, kad atseit isvalo tersalus ir hormonus is maisto produktu. Labai idomu butu suzinoti, ka manai.
Atsakyti