Sveikos vėl
Štai ir reklama po mano laišku išdygo
Reklamuoti nesiruošiu, tai mano asmeninė patirtis. Daug išbandžiau mūsų alergologų siūlomų variantų ir ką? Kuo toliau, tuo stipresni antihistaminai...
Aš vartojau tiens papildus. Konsultavausi su ten dirbančia gydytoja (ji kaunietė, bet atvažiuoja į vilnių, kovo 10 d. kaip tik paskaitą apie valymą skaitys vilniuj). Ji dirba daug metų, turi sudariusi programas, jų yra keli variantai. Išbandžiau VISAS. Turiu, galiu persiųsti, jei įdomu, paskaitysit. Laikiausi griežtai! Laikytis programos visai nesunku, sunkiau buvo intensyviai "persirgti" alergiją. Pradėjau pirmąjį valymą gruodį (alergijos jau buvo pasibaigę) ir iki balandžio gėriau tuos valančius reikalus. Tai šeima jau buvo paklaikus, nes tokios baisios gleivės ėjo

ir per nosį, ir per burną. Visus tuos keturis mėnesius. Čiaudėjau, kosėjau, baisu. Bet užtat sužydėjo viskas, o man nieko! Lig tol niekuom netikėjau, pasakiau, pati išbandysiu, tesižino visi. Man pavyko

Man dar yra nustatyta, kad manoji pūlinė klaiki angina taip pat yra alerginiu pagrindu. Rudenį išbandžiau paskutinią programą. Užpūliavo gerkė kaip niekad, spjaudžiau pūlius (atsiprašau už šlykštumą, bet toks tas valymasis man buvo) dvi savaites. Bet po to dar angina nesirgau

Na, angina kaip angina, bet su slogom ir ašarom baigta:) Dabar atseit plonėju tų papildų pagalba
Tokia tat istorija. Man prireikė, galima sakyti, vieno kurso, bet ta manoji gydytoja išgyvendino savo alergijas tik per tris metus...