QUOTE(mamukas2 @ 2010 09 22, 13:58)
Svekos, esu saiubingai alergiska tik nezinau kam

kiekviena ryta ciaudulys, slogos, anksciau buvo retas atvejis, dabar tai tesiasi jau senai ir pastoviai, eisiu pas alergologa, ziuresim ka patars

Gal kas esate susidurusios su tokia savijauta
Nuskambes kaip is reklamos - bet zinau ka tai reiskia, pas mane tik vasara ir tai nevisad susitvrako rytinis ciaudulys, esu kaip uzkoduota - rytais prasloguoju, apsiciaudau ir tai tesiasi pas mane iki pietu arba iki tol kol neiseinu lauka (sedziu dekrete todel rytais dazniausiai bunam namie).
O dar vienas fenomenas del to - jei pvz miegu ir nakti ar paryciais is po kaldors islenda koja (as vadinu tai staigiu temperaturu skirtumu

) iskart pradedu ciaudet, ir nosis iskart varva.
Kaip su tuo kovoti - nzn kaip jusu atveju, man tenka pasitelkti kantrybe... Isbandziau daug ka, sergu nuo vaiksytes, ir daug rimtesnem ligom, todel sloga jau pavargau gydyti - kad jos nebutu - kazkada ligonines sesele man patare - turi buti tam tikra temperarura namie, ne per salta ne per karsta, oras ne per sausas, + vedinimas, jokiu kilimu, jokiu uzuolaidu, jokiu dulkiu, zodziu kambarys (butas) turetu atrodyti kaip ligonines palata.
QUOTE(Magnifique @ 2010 09 22, 15:17)
Aš turiu įdomią alergiją-negaliu lupti apelsinų.Mane nuo tų dulkelių beria

Ir turiu siaubingą alergiją uodų įkandimams.Nusikasau iki to,kad žaizdos būna didžiulės ir panašios į nudegimus,arba iki to,kad žaizdos būna tokios gilios,kad realiai jas reiktų siūti
Karta tempiau tiek ilgai su zaizdom ( neejau gydytis nes norejau maitinti savo mazaja MP, zinau jei eiciau gydytis duotu homonu ir tektu nutraukti) kad gydytojai pakraupo

iskart pagulde i ligonine, per trys dienas nuo laseliniu zaisdos susitvrake, odas spalva net buvo pakitusi...
Be vaistu negaliu apseit, bet siai dienai juos vartoju reciau - pakeiciau gyvenimo buda - ypatingai priziuriu maista, galima sakyt atsisakiau visko, dziaugiuosi jog dar nesu alergiska bulvems
o nuo kasymosi padeda tavegylis (dabar vadinasi kiek kitaip), zyrtec'as, aerius (lb gerai), ir claritinas (jis labiau nuo sienliges man vasara padedavo). Taip pat karta- du i savaite pasitepu fucicort tepalu (jo galima isigyti tik su receptu - nes i jo sudeti kiek supratau ieina ir hormonai ir antibiotikai) ir zaizdele iskart sugyja.