Įkraunama...
Įkraunama...

Krotonas

QUOTE(vija @ 2010 07 17, 19:29)
Maniškis krotonas kažko nustojo augti... Šiaip gražus, vešlus, visad stiebdavosi į viršų, ypač vasarą kas kelios dienos nauji lapeliai lįsdavo. O dabar - nė krust, kaip užsikonservavęs. Kas čia galėjo jam nutikt? Gi ne žiema ir sąlygos nepasikeitė, kaa čia jam nepatiko?

koks grazuuuuus wub.gif
Atsakyti
maniskis numete visus lapus verysad.gif
Atsakyti
Kaprizinga? Tuoj as jums papasakosiu apie savo krotona biggrin.gif radau ji nuomuojamam bute,visas nelaistytas,suglebes,zemes slykscios,siuksliu primesta,bet nepaisant to - vistiek neblogai atrode, aisku matosi prieziuros buta mazai. Is vakaro priliejau, ryte jau visi lapeliai pasikele. Turejo isleides keleta soniniu sakeliu,tai jas nupjoviau ir laikiau vandenyje,tai greitai isleido sakneles ir psodinau i paprastas zemes, sumaisytas su smeliu. Tai tikrai gerai auga smile.gif ir purskiu retai..reiketu dazniau.. g.gif biggrin.gif Ir dar - is savo patirties sakau - maziau sokinekit apie geles, nelepinkit ir prades jos zymiai geriau augti! mirksiukas.gif
Atsakyti
Na ziuresim kaip seksis man ja auginti , viena numarinau. Dabar gavau siauralapi siandien persodinau , tai toks jau skurdus atrodo ir lapukai byra
gal atsigaus g.gif
Atsakyti
QUOTE(indre.indre @ 2012 03 02, 01:17)
Na ziuresim kaip seksis man ja auginti , viena numarinau. Dabar gavau siauralapi siandien persodinau , tai toks jau skurdus atrodo ir lapukai byra
gal atsigaus g.gif

Turiu siauralapį seses dovanotą,tai nei laikyti,nei išmesti.Sodinsiu iš didesnio į mažesnį vazona doh.gif
Atsakyti
o as nesupratau...nusipirkau krotona,parsiveziau namo,palaisciau,per kelias savaites nudziuvo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(amarrile @ 2012 03 21, 21:43)
Turiu siauralapį seses dovanotą,tai nei laikyti,nei išmesti.Sodinsiu iš didesnio į mažesnį vazona doh.gif

Nesuprantu, nu nepatinka gelems pas manes nors tu ka verysad.gif Lietuvoje kaip isprotejusios augdavo zydedavo. Jokio lepinimo nebudavo. Paliedavau karta i savaite dar trasomis karts nuo karto pavaisindavau, jokiu problemu nebudavo. O cia kazkoks kosmaras doh.gif
Mano krotonas paliko su 2 lapais tai isnesiau i balkona ir nutrenkiau, nores atsigaus verysad.gif prisistrakaliojau jau aplink ji, rankos svyra schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(Laura81r @ 2012 03 22, 00:11)
o as nesupratau...nusipirkau krotona,parsiveziau namo,palaisciau,per kelias savaites nudziuvo  bigsmile.gif

Lepunai jie neispaskyti, pastumi vazona i kita vieta ir jau be lapu... nesuprantu ko jiems reik. Parduotuvese kokie grazus sodrus , tik namo atkeliauja ir pastimpa. Kuom juos ten maitina neisivaizduoju, kad tokie grazus biggrin.gif
Atsakyti
keista, kad tema tokia nepopuliari...tarsi neaugina niekas šių gražuolių, o aš tiek klausimų turiu... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Bandziau auginti sia gelyte ne viena karta....bet pas mane netiko jai...
Atsakyti
As turiu 2 krotonus... Nupirkau juos nieko apie sita augala nezinodama. Kai perskaiciau koks tai lepus augalas- noras juos auginti dingo. Bet kaip nekeista per tuos 2 metus (kai as juos turiu), augalai isbujavo ohohoho, o pirkau juos nukainotu geliu skyriuje 4u.gif Man krotonai vieni graziausiu naminiu augalu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(DarkSecrets @ 2013 03 15, 18:39)
As turiu 2 krotonus... Nupirkau juos nieko apie sita augala nezinodama. Kai perskaiciau koks tai lepus augalas- noras juos auginti dingo. Bet kaip nekeista per tuos 2 metus (kai as juos turiu), augalai isbujavo ohohoho, o pirkau juos nukainotu geliu skyriuje  4u.gif Man krotonai vieni graziausiu naminiu augalu  4u.gif

ar Jums būna, kad meta lapus, man rudenį numetė, dabar jau matau, kad gausiai atauginėja..., ir labai gražūs, tai nežinau, ar čia taip turi būti, kad numeta ar ne? g.gif
Atsakyti
Krotonai meta lapus- kai nepatinka salygos. As viena krotona nupirkau visai be lapu. Jo pradine kaina Ermitaze buvo 160 Lt, as ji nupirkau uz 20Lt, nes buvo tik sakos ir nei vieno zalio lapo. Aisku, parnesus ji namo, jis greitai isleido naujus lapelius ir nuo to laiko nenumete nei vieno. Antras krotonas irgi nera numetes lapu. Sie augalai megsta dregna zeme. Siuo metu krotonas uz kuri sumokejau 20Lt- Ermitaze kainuoja 320Lt- esu baisiai patenkinta, kad taip pasiseke lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DarkSecrets: 15 kovo 2013 - 19:13