Įkraunama...
Įkraunama...

Krotonas

Labai myliu sias gelytes wub.gif As taip pat nuskynus atzalele laikiau vandenyje, bet saknu neisleido, o pati gelyte sunyko sad.gif dabar pabandziau, nuskynus atzalele truputi pamerkt i vandeni,kad sultis nuplautu, po to pasodinau i vazoneli, ir i maisiuka, kiekviena diena pravedinu ir lapukus papurskiu smile.gif busmatyt po kiek laiko, ar prigis smile.gif
Atsakyti
Niu va jau prigijo wub.gif
Atsakyti
O as "paveldejau" diiideli krotona is senos mociutes, kuri net nezinau kiek metu ji augino. Ugis jo apie 1,80m. Bet auga nepersodintas, dar turbut pirktiniame plast. vazonely, zydi, paramstytas lazdelemis doh.gif . Sakykit, ar nieko butu jei ji persodinciau. Ar palaukti pavasario? Noretusi jam kazkaip padeti, bet bijau ir sugadinti jo gyvenima, juolab kad zydi... Turiu ji pas save jau kokias 2 savaites.
Atsakyti
QUOTE(kazyte @ 2009 12 10, 14:02)
O as "paveldejau" diiideli krotona is senos mociutes, kuri net nezinau kiek metu ji augino. Ugis jo apie 1,80m. Bet auga nepersodintas, dar turbut pirktiniame plast. vazonely, zydi, paramstytas lazdelemis doh.gif . Sakykit, ar nieko butu jei ji persodinciau. Ar palaukti pavasario? Noretusi jam kazkaip padeti, bet bijau ir sugadinti jo gyvenima, juolab kad zydi... Turiu ji pas save jau kokias 2 savaites.

Na ir suintrigavai bigsmile.gif .Dėk greičiau čia nuotraukytę, pasidalink tokiu galiūnu bent vizualiai mirksiukas.gif Niekad nemačiau, kad žydėtų g.gif , pradžiugink nuotraukyte
p.s. čia neblogas straispniukas http://www.rojaussod.../tema.php?s=453, rašo, kad dideliems augalams galima tik pakeisti viršutinį žemės sluoksnį, bet ir tai geriau daryt pavasarį.
Atsakyti
Sveikos mergaitės 4u.gif

Ateinu su bėda verysad.gif numetė mano krotonas visus lapus verysad.gif skaičiau, kad jie atauga, bet apžiūrėjau, kad ir stiebeliai tokie sudžiūvę, negi teks mesti lauk g.gif unsure.gif Gaila kažkaip dovanotos gėlytės verysad.gif Gal jį kokiom trąšom palieti reikia? g.gif Ar vonioj laikyti, kad drėgmės daug gautų? g.gif
Atsakyti
smile.gif as krotonus meginau auginti 2 kart...,nepasiseke verysad.gif dabar ju ir neperku... unsure.gif nors man l.grazus ju lapeliai... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dlambliukas @ 2010 03 02, 14:48)
Sveikos mergaitės 4u.gif

Ateinu su bėda verysad.gif numetė mano krotonas visus lapus verysad.gif skaičiau, kad jie atauga, bet apžiūrėjau, kad ir stiebeliai tokie sudžiūvę, negi teks mesti lauk g.gif  unsure.gif Gaila kažkaip dovanotos gėlytės verysad.gif Gal jį kokiom trąšom palieti reikia? g.gif Ar vonioj laikyti, kad drėgmės daug gautų? g.gif

taiva is patirties-gal ne viskas prarasta,mano krotonas ziema numete VISUS lapus,nu galvoju viskas,mesiu as tave lauk,ir ka galvojat,pradejo zaliuot,nauji lapai,augt,turbut isgirdo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pokahonta @ 2010 04 19, 11:03)
taiva is patirties-gal ne viskas prarasta,mano krotonas ziema numete VISUS lapus,nu galvoju viskas,mesiu as tave lauk,ir ka galvojat,pradejo zaliuot,nauji lapai,augt,turbut isgirdo  biggrin.gif

Daznai reik tik pagrasinti ir jos ima ir atigauna, ash savaja jau auginu kokius 5 metus, stiebtis visai nenori tik i stori doh.gif pas amne visos kazkaip geles labai i stori auga. va manishke.
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kroshke: 26 balandžio 2010 - 16:31
QUOTE(pokahonta @ 2010 04 19, 10:03)
taiva is patirties-gal ne viskas prarasta,mano krotonas ziema numete VISUS lapus,nu galvoju viskas,mesiu as tave lauk,ir ka galvojat,pradejo zaliuot,nauji lapai,augt,turbut isgirdo  biggrin.gif

Kad maniškis nerodo jokių gyvybės ženklų verysad.gif gal sakau jam viršų nupjauti? g.gif

Kroshke, labai gražus tavo krotonas wub.gif
Atsakyti
Sveikos, skubiai reikia pagalbos. gavau savo issvajotojo krotono auginuka. turetu but va toks http://public.fotki....uvej-ne-geliu-/ nauja rusis "tamara"..
Man jis laaabai grazus, tai reikejo papluset kad gauciau auginuka (tiesa, bandysiu antra kart isaknydint, nes su pirmuoju auginuku nepavyko..), laikiau siltai apdengus, vedinau, bet kazko nukrito visi lapai ir db is to pirmojo liko tik stiebelis (dar neismeciau, gal gi atsitiks stebuklas smile.gif
o antrasis pries keleta dienu atrode taip: http://public.fotki....0749.html#media
dabar jo lapai nusileide zemyn, keli is apacios nukrito. keleta dienu laikiau atidengta, galvojau pakankamai karsta namie, bet db pasiskaiciau kad uzdengt butina, tai uzdengiau. nebezinau ka ir daryt. gal i per dideli vazona pasodinau? o gal reikia pakirpt lapus? siaip namie silta, kambarys pietinis, keleta h per diena gauna saules. gyvena sviesiai, na gal nakti jam per salta, nes miegam su atidarytu langu....nzn... butinai ji turiu isisaknydint.. nes jei nepavyks, eisiu jauciu su triguba geda prasyt treciojo auginuko... tik klausimas ar duos verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo seseilgakase: 28 birželio 2010 - 21:27
Krotonai megsta siluma ir dregme, pravedink kas kelinta dienele. O vazonelis as manau gero dydzio. Turetu viskas buti gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(De Zavu @ 2010 07 01, 15:29)
Krotonai megsta siluma ir dregme, pravedink kas kelinta dienele. O vazonelis as manau gero dydzio.  Turetu viskas buti gerai wink.gif

nu viska taip ir darau. pas mane tikrai silta, vis purskiu, zeme visada dregna, padariau toki siltnamiuka su 4 siaudeliais ir maisiuku hihihi.gif liko stiebelis db tik su 3 lapukais g.gif tikekimes prigis..
Atsakyti