gal kas domejosi, kokim banke dabar geriaue deti terminuota indeli?
QUOTE(renatuxaass @ 2007 06 15, 10:07)
gal kas domejosi, kokim banke dabar geriaue deti terminuota indeli?
Gan auksta procenta duoda Kredito unija
6,5% PALŪKANŲ UŽ TERMINUOTUS INDĖLIUS!
Nacionalinė kredito unija naujiems nariams siūlo ypatingas palūkanas už terminuotus indėlius litais ir eurais:
* 6,1% už 12 mėn. terminą
* 6,2% už 15 mėn. terminą
* 6,5% už 24 mėn. terminą
Sampo bankas zada iki 10 procentu, su salyga jeigu pervesi savo atlyginima pas juos.
QUOTE(Wilidza @ 2006 11 02, 19:05)
Pirmiausiai pagalvok kokiu tikslu sieki investuojant. Nes nuo to priklauso investavimo priemoniu pasirinkimas. Taip pat pagalvok apei tu tikslu igyvendinimo trukme - 1 metai, 5 metai, 10 - 20 metu, ir daugiau.
Yra dar vienas iš tikslų - jei nori ismokti investuoti... tada tinka bet koks budas.
Yra viena gera knyga David Bach "milijonierius automatiskai". Jame labai gerai paaiškinama ilgalaikio investavimo principai ir galutine galima nauda.
Yra dar vienas iš tikslų - jei nori ismokti investuoti... tada tinka bet koks budas.
Yra viena gera knyga David Bach "milijonierius automatiskai". Jame labai gerai paaiškinama ilgalaikio investavimo principai ir galutine galima nauda.
Wilidza, kaip tik skaitau The Automatic Millionaire

QUOTE(Libra @ 2007 06 19, 11:50)
Gan auksta procenta duoda Kredito unija
Nacionalinė kredito unija naujiems nariams siūlo ypatingas palūkanas už terminuotus indėlius litais ir eurais:
Sampo bankas zada iki 10 procentu, su salyga jeigu pervesi savo atlyginima pas juos.
Kredito unijoje dar paju issiperki

Buvau apsidraudusi gyvybę Liet. draudime, kuris vėliau parsidavė Hansa'ams. Dantis sukandus laukiu kol sueis 10 metu, nors apsidraudžiau kaip dura užkibusi ant reklaminio kabliuko gal kokiems 20-25 metams, ir nutrauksiu ta nesąmonę. Kiekvienais metais gaunu ataskaitą, kurioje nurodo kiek sumokėjau, ir kiek atgaučiau atsiėmusi draudimą. Kol kas tik į minusą eina, t.y. sumoku daugiau nei būtų išmoka. Draudimas investicinis, kai kokį š. atsiprašant jie ten mala? Banke su minimaliais procntais tai nors prikapsėtų po kelis litukus, o čia gaunasi tik duodu pelno bankui, fui
Geriau išsipirkti kokį investicinį fondą.
Mano nuomone - gyvybės draudimas (bent jau optimistams), vienas iš blogiausių būdų atsidėti pinigų ateičiai. Taupomieji indeliai truputį geresnis būdas. Investuoti!!!

Mano nuomone - gyvybės draudimas (bent jau optimistams), vienas iš blogiausių būdų atsidėti pinigų ateičiai. Taupomieji indeliai truputį geresnis būdas. Investuoti!!!
QUOTE(Tippa @ 2007 10 05, 10:42)
Buvau apsidraudusi gyvybę Liet. draudime, kuris vėliau parsidavė Hansa'ams. Dantis sukandus laukiu kol sueis 10 metu, nors apsidraudžiau kaip dura užkibusi ant reklaminio kabliuko gal kokiems 20-25 metams, ir nutrauksiu ta nesąmonę. Kiekvienais metais gaunu ataskaitą, kurioje nurodo kiek sumokėjau, ir kiek atgaučiau atsiėmusi draudimą. Kol kas tik į minusą eina, t.y. sumoku daugiau nei būtų išmoka. Draudimas investicinis, kai kokį š. atsiprašant jie ten mala? Banke su minimaliais procntais tai nors prikapsėtų po kelis litukus, o čia gaunasi tik duodu pelno bankui, fui

na nepamiršk kad šiuo indėliu tavo gyvybė apdrausta. Pasiskaičiuok , kiek kainuotų atskirai ją apdrausti- tai paaiškės, kad vis tik šioks toks pliusas lieka.
bet šiaip esi teisi . visi tie kaupiamieji ir investiciniai draudimai - akių dūmimas. Gal ir atgausi šike tiek daugiau , bet ... faktas kad nuvertėjusiais pinigais.
QUOTE(Tippa @ 2007 10 05, 09:42)
Kiekvienais metais gaunu ataskaitą, kurioje nurodo kiek sumokėjau, ir kiek atgaučiau atsiėmusi draudimą. Kol kas tik į minusą eina, t.y. sumoku daugiau nei būtų išmoka. Draudimas investicinis, kai kokį š. atsiprašant jie ten mala? Banke su minimaliais procntais tai nors prikapsėtų po kelis litukus, o čia gaunasi tik duodu pelno bankui, fui

Kai banke man bande isiulyti ta produkta, atsisakiau teigdama, kad atsiima zmones maziau nei idejo. Man tada paaiskino, kad daugumos tokiu "investuotoju" problema yra ta, kad renkantis draudima pasirenkama didele draudimo suma, del ko ir si konkreciai imoka yra didele o imoka investicijoms -maza, todel mazai priauga per investicijas.
Todel ir taviskis rezutatas yra toks mazas. Gal tau apsimoka kiek pakeisti sutarties ar draudimo salygas sumazinant draudimo suma tada investicijos kaupsis geriau (jei investicine aplina gera) - zinoma, jei leis - to as nezinau. Jei tau rupi nelaimes atveju didesnes ismokos, teks pasitenkinti tuo ka pasirasei.
QUOTE(Wilidza @ 2007 10 05, 13:03)
Kai banke man bande isiulyti ta produkta, atsisakiau teigdama, kad atsiima zmones maziau nei idejo. Man tada paaiskino, kad daugumos tokiu "investuotoju" problema yra ta, kad renkantis draudima pasirenkama didele draudimo suma, del ko ir si konkreciai imoka yra didele o imoka investicijoms -maza, todel mazai priauga per investicijas.
Todel ir taviskis rezutatas yra toks mazas. Gal tau apsimoka kiek pakeisti sutarties ar draudimo salygas sumazinant draudimo suma tada investicijos kaupsis geriau (jei investicine aplina gera) - zinoma, jei leis - to as nezinau. Jei tau rupi nelaimes atveju didesnes ismokos, teks pasitenkinti tuo ka pasirasei.
siaip tai geriau du atskiri produktai nei vienas - gaunasi nei investavimas, nei normalus draudimas. Tippa, pasiziurek sutarti. Ten vienoje vietoje bus kritiniu ligu draudimas, draudimas nuo nelaimingu atsitikimu ir pan. Jie megsta ten visas varneles sudeti, nes tuomet eina suma draudimui didesne, o investavimui lieka apgailetinai mazai. Kadangi esu bjaurus klientas, gyvybes draudimo dar niekas nesugebejo isiulyti

Paskutiniai parode, kad per 40 metu sukaupsiu puse milijono, bet... nesugebejo paaiskinti keleto niuansu. Modeliavime uzdejo 6 proc. metines palukanas, sutartyje garantuoja 2 proc. metiniu palukanu per metus. Plius, su visais draudimais is 100 imoketu Lt - net 80 Lt eina rizikoms ("suvalgo" draudimo bendrove), ir tik 20 Lt investicijoms (kaupiasi). O kur dar administravimo mokesciai

Paprasciau apsidrausti gyvybe (ko nedarau) ir atskirai pirkti investiciniu fondu vienetus (dabar mano pinigeliai keliauja ten), nes... dazniausiai gyvybes draudimo bendroves pacios fondu neturi, perka is kitu - taip klientas sumoka dvigubus administravimo mokescius - fondo valdytojui ir draudikui. Tarkim, Bonum Publicum perka SEB Vilniaus bankas fondus... kokia tavoji, nezinau

Laba diena
Norėjau paklaust Jūsų, gal kas esate turėję reikalų su Commercial Union draudimu? Nes viena jų agentė prilipo kaip musė prie ****, skambinėja ir siūlo. Iš principo gal būtų ir neblogai, bet, kaip sakoma, siūloma prekė pigi. Ir tas jų aukso kalnų žadėjimas irgi įtartinai atrodo.

Norėjau paklaust Jūsų, gal kas esate turėję reikalų su Commercial Union draudimu? Nes viena jų agentė prilipo kaip musė prie ****, skambinėja ir siūlo. Iš principo gal būtų ir neblogai, bet, kaip sakoma, siūloma prekė pigi. Ir tas jų aukso kalnų žadėjimas irgi įtartinai atrodo.
QUOTE(Dėdė Mindaugas @ 2007 11 21, 17:41)
Laba diena

su vyru esam pasidare kaupiamaji gyvybes draudima. o ka siulo?
QUOTE(Lalaila_Vln @ 2007 11 21, 17:59)
su vyru esam pasidare kaupiamaji gyvybes draudima. o ka siulo?
Na, jie ten siūlo gerą pensiją, dideles išmokas traumų, ligų atveju. Jau beveik buvau sutikęs vasarą draustis, bet kaip tik prieš tai pašalino tulžies pūslę, tai apmokamų ligų sąrašas iškart sutrumpėjo

QUOTE(Dėdė Mindaugas @ 2007 11 21, 18:06)
Na, jie ten siūlo gerą pensiją, dideles išmokas traumų, ligų atveju. Jau beveik buvau sutikęs vasarą draustis, bet kaip tik prieš tai pašalino tulžies pūslę, tai apmokamų ligų sąrašas iškart sutrumpėjo
. Nes gali būt kokių nors komplikacijų ir pan. Šiaip tai labai ir nesidomėjau, nes nelabai pasitikiu tokiais dalykais. Senas, matyt.... 

sama pasidare apsaugas ir nuo nelimingu atsitikimu ir nuo ligu,bet kol kas neteko pasianudot tai nieko negaliu patart