Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su Windows - 2

Sveiki, manau pavadinime nelabai aiskiai parasiau... Aš noriu parsisiuti daugiau "Windows and buttoms" nes pas mane kompiuteryje tik du:
Windows XP style
Windows Clasic style

GAl žinot is kur nemokamai galima daugiau parsisiust???
Atsakyti
damn, kaip galėjau pamiršt System Restore? frusty.gif savo kompe jį irgi pamirštu... verysad.gif
Atsakyti
Labas vakarelis, pas mane su kompu irgi fantastiniai dalykai daros smile.gifo viskas prasidejo nuo labai idomiu dalykeliu smile.gif pabuvausi pas tevus ir 3 dienas nejungiau kompo, kai grizau pas mane ant monitoriaus neveike ikonos tik Wordas, winampas ir dar keletas, be to graziausiai veike skypas, bet interneto ir my compiuter ikonos visiskai neveike ir nejud4jo:)net isjungt neimanoma, net perkraut kai paspaudziu turn off, ismeta lentele DDS server window, tada pasikrauna ten kazkas ir galu gale sako kad thid program is not responsible ar kazkas pan:) ir negaliu niekaip isjungt:) tik is razetes istraukus. ka daryt?nezinau, negi ir man per restore eiti?
Atsakyti
QUOTE(gegyte @ 2006 11 23, 17:57)
buciau dekinga jei padetumet.netycia isinstaliavau nero 7 doh.gif  doh.gif  doh.gif .tai dabar atsisiunciau nero 6.bandau suinstaliuot,o man meta lentele,kad kompe rasta naujesne nero versija.praso ja isinstaliuoti ir tada bandyti dar karta.
atrodo viskas aisku,bet kur tas nero 7 pasidejo/lyg ir istryniau visus su juo susijusius failus,ahead...ir t.t.ka daryti?????????????o nero labai reikia! doh.gif  doh.gif

help..... blush2.gif
Atsakyti
4u.gif Nežinau kas atsitiko,bet man neatidaro nuorodų g.gif Kai paspaudžiu pelyte ant nuorodos ant tos"rankos" pasirodo šauktukas raudoname fone.Ką tai reiškia? g.gif
Atsakyti
situacija tokia, dabar kompe yra firefox, sumasčiau kad noriu internet explorer 7, parsisiųst parsisiunčiau bet instaliuot neleidžia, nes tipo mano windows neautentiški, nu bet taip negali būti schmoll.gif
nu jau kantrybės nebėr besistengt rodo tą pačia lentelę ir viskas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 11 25, 13:20)
situacija tokia, dabar kompe yra firefox, sumasčiau kad noriu internet explorer 7, parsisiųst parsisiunčiau bet instaliuot neleidžia, nes tipo mano windows neautentiški, nu bet taip negali būti  schmoll.gif
nu jau kantrybės nebėr besistengt rodo tą pačia lentelę ir viskas  unsure.gif

IR MAN TAIP BUVO, TIPO NELEAGALUS WINDOWS, neleido instalinti explorer 7, bet pavyko gauti Universal windows validation XP crack , ir viskas ok, dabar turiu exploreri 7 ..jei reikia to dalykelio, galiu per skypa persiusti
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 11 25, 13:20)
situacija tokia, dabar kompe yra firefox, sumasčiau kad noriu internet explorer 7

negeras pasirinkimas blink.gif kam to IE7, jei FireFox yra geriau? unsure.gif ir FF nauja versija yra...
Atsakyti
kur pasirodo? screenshotą gali padaryt? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2006 11 25, 17:11)
negeras pasirinkimas  blink.gif kam to IE7, jei FireFox yra geriau?  unsure.gif ir FF nauja versija yra...

Sutinku su tavim 100% Bėkite kuo toliau nuo IE.
Atsakyti
smile.gif+2006 11 25, 23:53-->
QUOTE(Vytautas smile.gif @ 2006 11 25, 23:53)
Bėkite kuo toliau nuo IE.

Aš prisidedu prie to ax.gif
Atsakyti
Jeigu labai nori IE 7 gali pabandyti taip:
1. Isarchyvuojam IE7-WindowsXP-x86-enu.exe i papke.
2. Einam i papke "update" ir istrinam faila "iecustom.dll".
3. Instaliuojam atnaujinimus: idndl.exe, nlsdl.exe, xmllitesetup.exe.
4. Isarchyvuojam atnaujunumus idndl.exe i papke ir kopijuojame is papkes "update", sito atnaujinimo faila "spcustom.dll" i papke "update" IE7.
5. Keiciam is papkes "update" IE7 failo "spcustom.dll" pavadinima i "iecustom.dll".
6. Instaliuojam IE7, paleidziant faila "update.exe".

Atsakyti