Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su Windows - 2

Start -> All Programs -> System Recovery -> PC Recovery Dick Creator ir isirasai viska i kompaktus.
Bent jau pas mane taip g.gif
Atsakyti
Merginos, kaip parsisiusti rusiska srifta - dega vienas darbelis, o namu kompe nera rusisko srifto sad.gif
aciu labai
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Start-Settings-Control Panel- Regional and Language options- Languages.
Prie Text services and input languages spaudi Details. Ziuri i Installed services, ar yra Rusu kalba. Jeigu nera, spaudi Add ir pridedi.
Atsakyti
Sveiką 4u.gif
O iš kur tu žinai, kad pas tave nėra rusiško šrifto?
Jį reikia nusistatyti per Control Panel - Date, Time, Language and Regional options - Regional and language options - Advanced - pasirinkti Russian kalbą - padėti varnelę ant Apply - Spausti mygtuką Apply - spausti mygtuką OK - perkrauti kompiuterį.
Tada prie laikrodžio, kur yra ir lietuvių kalbą, pasirinkimui turi atsirasti ir rusų kalba.
Atsakyti
QUOTE(babouziuke @ 2006 11 30, 06:24)
Sveiką  4u.gif
O iš kur tu žinai, kad pas tave nėra rusiško šrifto?
Jį reikia nusistatyti per Control Panel - Date, Time, Language and Regional options - Regional and language options - Advanced - pasirinkti Russian kalbą - padėti varnelę ant Apply - Spausti mygtuką Apply - spausti mygtuką OK - perkrauti kompiuterį.
Tada prie laikrodžio, kur yra ir lietuvių kalbą, pasirinkimui turi atsirasti ir rusų kalba.

Nesupyk babuoziuke, bet siūlai lipti per langą, kai durys atviros smile.gif

Vaugai tereikia prisidėti rusiškos klaviatūros išdėstymą, o tu siūlai visos sistemos kodavimą keisti į rusišką.

Izida teisingai parašė ką reikia daryti.

Iš savo pusės pasiūlyčiau iš www.kada.lt atsisiųsti papildomus klaviatūros išdėstymus, ten yra rusiška fonetinė klaviatūra, ją susidėjus nereiks grybauti beieškant rusiškų raidžių, nes jos bus tose pačiose vietose, kur yra angliškos.

Atsakyti
merginos- labai aciu, bandysiu wink.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(valkata @ 2006 11 30, 05:12)
Nesupyk babuoziuke, bet siūlai lipti per langą, kai durys atviros smile.gif

Vaugai tereikia prisidėti rusiškos klaviatūros išdėstymą, o tu siūlai visos sistemos kodavimą keisti į rusišką.

Izida teisingai parašė ką reikia daryti.

Iš savo pusės pasiūlyčiau iš www.kada.lt atsisiųsti papildomus klaviatūros išdėstymus, ten yra rusiška fonetinė klaviatūra, ją susidėjus nereiks grybauti beieškant rusiškų raidžių, nes jos bus tose pačiose vietose, kur yra angliškos.

Nu nežinau, bet aš parašiau kaip ir pati dariau, kai man reikėjo, nes vien tik kalbą pridėti man neužteko.
Atsakyti
kaip atitaisyti Start dizaina,buvo toks spalvotas, o dabar pilkas paprastas, meistras buvo atejes ir pakeite laikinai o as nemoku atkeisti, be to nebera klabos pasirinkimo iconeles prie laikrodzio g.gif padekit kas zinot 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2006 12 01, 16:24)
kaip atitaisyti Start dizaina,buvo toks spalvotas, o dabar pilkas paprastas, meistras buvo atejes ir pakeite laikinai o as nemoku atkeisti, be to nebera klabos pasirinkimo iconeles prie laikrodzio g.gif padekit kas zinot 4u.gif

Del kalbos ikonos. Pasispaudi ant Toolsbaro viena karta su desine peles klavisa, pasirenki Toolsbars ir ten uzdedi varnele salia Language Bar. Del Starto: Pasispaudi ant Toolsbaro viena karta su desine peles klavisa, pasirenki Properties-Start Meniu ir man rodos ten kazka reiketu pakeisti.
Atsakyti
nieko neina padaryti verysad.gif language bar yra jau pazymetas bet kalbos nerodo doh.gif ,o ir star nepasikeicia verysad.gif
Papildyta:
pas mane ir ta juuosta kompiuterio virsuje kur yra "back" ne tokia kokia buvo, tokia smulki, buvo didesne, ir kur nuzemintos programos ir puslapiai yra smulku dabar
Atsakyti
QUOTE(_PostScriptum_ @ 2006 12 01, 23:11)
nieko neina padaryti verysad.gif  language bar yra jau pazymetas bet kalbos nerodo doh.gif ,o ir star nepasikeicia verysad.gif
Papildyta:
pas mane ir ta juuosta kompiuterio virsuje kur yra "back" ne tokia kokia buvo, tokia smulki, buvo didesne, ir kur nuzemintos programos ir puslapiai yra smulku dabar

1. Start -> (( Settings -> )) Control Panel -> Regional and Language options -> Languages -> Details -> Laneguage Bar -> Turi būti uždėta varnelė ant Show the language bar on desktop (viršutinis).

2. Spausk dešinį pelės klavišą ant desktopo, pasirink Properties -> Settings -> Screen Resolution padaryk mažesnė rezoliuciją (t.y. kad skaičiai būtų mažesni, pvz 1024x768 px). Gal padės smile.gif

O Start'ą sutvarkei?
Atsakyti