Įkraunama...
Įkraunama...

Problemos su Windows - 2

nesuprantu, kaip žmonės gali norėti IE naudoti blink.gif savo kompiuteryje padariau, kad paspaudus IE shortcut'ą, pasijungtų FF biggrin.gif nes negaliu žiūrėti, kaip kambariokių draugės naudojasi internetu mano kompiuteryje per IE schmoll.gif
Atsakyti
pas mane dabar yra windows XP service pack 2 gal reik atnaujint į 3?
Atsakyti
QUOTE(Anandita @ 2006 11 26, 13:49)
pas mane dabar yra windows XP service pack 2 gal reik atnaujint į 3?

Tai, kad kiek aš žinau, dar nėra SP3 g.gif . Nebent mano žinios labai pasenusios rolleyes.gif .
Jeigu windows'ai ne originalūs, tai ir neatnaujinsi.
Atsakyti
aš irgi galvojau, kad nėra SP3, bet pagūglinau ir paaiškėjo, kad yra biggrin.gif
SP3 galima parsisiųsti iš čia
Kaip supratau, tai SP6a buvo išleisti 1999 metais smile.gif o SP1 - 2004 m. smile.gif
Jeigu neklystu, tai upgradinti windowsų į kitą service pack negalima, galima tik perinstaliuoti windowsus su kitu SP.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2006 11 26, 14:45)
aš irgi galvojau, kad nėra SP3, bet pagūglinau ir paaiškėjo, kad yra biggrin.gif
Kaip supratau, tai SP6a buvo išleisti 1999 metais smile.gif o SP1 - 2004 m. smile.gif
Jeigu neklystu, tai upgradinti windowsų į kitą service pack negalima, galima tik perinstaliuoti windowsus su kitu SP.

Čia kur tu radai, tai ne XP windows'ams, o 2000 platformai.
Aš irgi Googlinau, bet tikrai neradau.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2006 11 26, 15:45)

Oficialus Sercive Pack 3 bus išleistas tik 2008m. pirmame ketvirtyje.
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2006 11 25, 16:11)
negeras pasirinkimas  blink.gif kam to IE7, jei FireFox yra geriau?  unsure.gif ir FF nauja versija yra...

O iš kur tą FireFox galima gaut g.gif
Atsakyti
QUOTE(doma_ @ 2006 11 26, 19:41)
O iš kur tą FireFox galima gaut  g.gif

http://www.mozilla.c...h...&lang=en-US
Atsakyti
QUOTE(lauraagne @ 2006 11 17, 19:22)
Labas vakarelis, pas mane su kompu irgi fantastiniai dalykai daros smile.gifo viskas prasidejo nuo labai idomiu dalykeliu smile.gif pabuvausi pas tevus ir 3 dienas nejungiau kompo, kai grizau pas mane ant monitoriaus neveike ikonos tik Wordas, winampas ir dar keletas, be to graziausiai veike skypas, bet interneto ir my compiuter ikonos visiskai neveike ir nejud4jo:)net isjungt neimanoma, net perkraut kai paspaudziu turn off, ismeta lentele DDS server window, tada pasikrauna ten kazkas ir galu gale sako kad thid program is not responsible ar kazkas pan:) ir negaliu niekaip isjungt:) tik is razetes istraukus. ka daryt?nezinau, negi ir man per restore eiti?

kodel netasakot i mano klausima, kas cia GALETU BUTI?, nieks nebuvot susidure? g.gif
atsakykit ka daryt?, windowsai svieziai perinstaliuoti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lauraagne @ 2006 11 27, 19:56)
kodel netasakot i mano klausima, kas cia GALETU BUTI?, nieks nebuvot susidure? g.gif
atsakykit ka daryt?, windowsai svieziai perinstaliuoti  4u.gif

o antivirusine kokia turi? pabandyk praskanuoti gal koks virusiuka pasigavus esi.
be to ka pries tai darei? gal netycia koki tai processa nuendinai per task manageri?
aisku gali pasiziureti system restore kokie paskutiniai pakeitimai buvo?
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2006 11 26, 12:15)
nesuprantu, kaip žmonės gali norėti IE naudoti  blink.gif savo kompiuteryje padariau, kad paspaudus IE shortcut'ą, pasijungtų FF biggrin.gif nes negaliu žiūrėti, kaip kambariokių draugės naudojasi internetu mano kompiuteryje per IE  schmoll.gif

Geresnės naršyklės už Operą kol kas dar neradau thumbup.gif . IE kartais naudoju, kai reikia ir tuo metu man netinka Opera, bet čia būna labai retai, nes kaip žinia daugelis siuntimosi programų integruojasi tik į IE.

Dar visai nieko NetScape naršyklė, gražus interfeisas, valdymu primena Operą.
Atsakyti
Sveiki turiu laptopa DELL su windos xp kur galiu rasti toki dalyka kaip recoveri tai yra kai visa kompa atstato pagal gamyklos parametrus jokio diskelio perkent negavome pirkau pc lietovoj dabar esu anglijoja neturiu galimybiu kad kas padetu su kompu gal turit kokiu patarimu nera nei windausu cd kaip ji perinstaliuot galu gale g.gif kur rast instalus kompe as ji isknisau visa bet niekur nieko nerandu doh.gif
Atsakyti