Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage Boutique ir kiti komisai Vilniuje

komisas ten. man tai kazkaip nelabai. Lietuves datysys iki paskutinio siuliuko ir paskui nesa tipo va cia tai Versace, o Boss... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(*KAJA* @ 2008 09 02, 14:41)
komisas ten. man tai kazkaip nelabai. Lietuves datysys iki paskutinio siuliuko ir paskui nesa tipo va cia tai Versace, o Boss...  schmoll.gif

Na kad mazai deveti tie rubeliai, o dauguma nauji visai, kazkaip neteko matyti nudevetu rolleyes.gif
Atsakyti
Ziuriu senokai niekas neberase, atsidare naujas komisas, man visai patiko, gal ir kitas sudomins:

"Sveiki, kviečiame į naujai atidaryta komisiuką "Buduaras" Vilniaus centre.
Komiso pagrindais priimame drabužius, avalinę, aksesuarus ir kt...
tel. +370 677 97005
+370 648 40241
Parduotuvės adresas: Pamenkalnio g. 5-31 (įėjimas iš Griniaus g.), t.y. šalia "Pramogų banko" (buvęs "Pergalės" kino teatras)
Darbo laikas:
I - V 11-19
VI 11-16
VII - "
Atsakyti
Arklių g. yra prie Filarmonijos.
Atsakyti
QUOTE(Laisvyda @ 2009 02 20, 20:48)
Na kad mazai deveti tie rubeliai, o dauguma nauji visai, kazkaip neteko matyti nudevetu rolleyes.gif

Praeita savaite buvau nulekus, skubiai reikejo bateliu. Jau tokiu groziu prisiziurejau wub.gif Drabuziai tikrai kaip nauji, tas pats su avalyne bigsmile.gif Tikrai nenutasyti, tokiu turbut net ir nepriimu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Agniulyte @ 2010 07 16, 13:26)
Praeita savaite buvau nulekus, skubiai reikejo bateliu. Jau tokiu groziu prisiziurejau wub.gif  Drabuziai tikrai kaip nauji, tas pats su avalyne bigsmile.gif  Tikrai nenutasyti, tokiu turbut net ir nepriimu doh.gif

O sita parduotuvele priima komiso pagrindais rubus, ar kaip?
Atsakyti
O kokiu nors adekvačiu parduotuvių daugiau nėra Vilniuje? Mano draugė minėjo viena, bet niekaip neatsimenu pavadinimo- ale tikrai ne iš čia išvardintų. Lyg ir buduariukas ar kažkas panašaus sad.gif
Atsakyti
QUOTE(rasakele @ 2010 03 24, 17:20)
Ziuriu senokai niekas neberase, atsidare naujas komisas, man visai patiko, gal ir kitas sudomins:

"Sveiki, kviečiame į naujai atidaryta komisiuką "Buduaras" Vilniaus centre.
Komiso pagrindais priimame drabužius, avalinę, aksesuarus ir kt...
tel. +370 677 97005
+370 648 40241
Parduotuvės adresas: Pamenkalnio g. 5-31 (įėjimas iš Griniaus g.), t.y. šalia "Pramogų banko" (buvęs "Pergalės" kino teatras)
Darbo laikas:
I - V 11-19
VI 11-16
VII - "

QUOTE(Nereali @ 2011 07 11, 18:03)
O kokiu nors adekvačiu parduotuvių daugiau nėra Vilniuje? Mano draugė minėjo viena, bet niekaip neatsimenu pavadinimo- ale tikrai ne iš čia išvardintų. Lyg ir buduariukas ar kažkas panašaus sad.gif

Cia ne apie ta pati? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvyda @ 2011 02 22, 01:17)
O sita parduotuvele priima komiso pagrindais rubus, ar kaip?

Taip, kai buvau nuejus, kaip tik pridavinejo viena moteris, kiek maciau tikrai beveik nauji drabuziai buvo, brangoki kaip komisui, bet tarkim svarkas naujas kainaves 1200lt, ten 300 lt, ir dar kooooks!tai tada kaip ir nieko...
Eisiu kaip tik ryt pasizvalgyti,seniai bebuvau... ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Viktorija69 @ 2011 07 11, 18:49)
Cia ne apie ta pati?  g.gif

Beje, del buduaro, buvau prie menesi, as tai apakus...
Jie galetu vadintis ne komisiuku, vardiniu daiktu kopiju parduotuve... schmoll.gif
Ienu, te hermes, chanel , na kokiu tik nera rankiniu.
Is patirtie zinau, kad neimanoma lietuvoje suzvejoti hermes rankines, gal is viso vilniuje ja kokios 2 moterys turi, o cia uz 1000 lt , net juokinga, ji virs 20 000 pati pigiausia kainuoja.
Man tai br...kur kopijos, neinu, tuomet i gariunus galima vaziuoti. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Nereali @ 2011 07 11, 18:03)

Pudrinė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ida66 @ 2011 07 14, 14:40)

nu bet ir kainos toj pudrinej, eina sau.....o dar ir ten maciau neorginalia lv rankine, ir pardaveje to net neslepia....
Atsakyti
gal galit pasiūlyt kokį komisą paprastesnį? neturiu nei šanelių, nei gučių, bet mango, zara ir pan. nenudėvėtus drabužėlius norisi priduoti g.gif
Atsakyti