QUOTE(dinga @ 2006 11 10, 19:19)
Kam svarbi etikete,tada galima moket tokius pinigus uz skudureli,be abejo su tokiu paciu rubeliu manau nelabai ka sutiksi,bet pasirinkimo nera.Pvz.uzsimaniau svarko,tai toje parduotuveje bus gal du.(atitinkamom kainom:)))O dydis ?Nors nepraeikit pro sali.Gal rasit?Bet specialiai ten vaziuoti?....
QUOTE(SuperDuper @ 2006 11 11, 01:30)
as prie progos butinai uzsuksiu, nors jau buvau ir pamirsus, kad norejau
tikiuosi, kad ten imanoma rasti koki ypatinga dalykeli, kurio ir nauju firminiu rubu pard. nerasi, pvz. kokia stilinga vardine seniena
tuo paciu butinai pasiteirausiu, ar mano koki daikciuka parduotu, turiu keleta brangiu, vardiniu, bet man moraliskai pasenusiu 

tikiuosi, kad ten imanoma rasti koki ypatinga dalykeli, kurio ir nauju firminiu rubu pard. nerasi, pvz. kokia stilinga vardine seniena

Bet ash kaip suprantau tai tie rubai ne vintage, o tiesiog ish senu vardiniu kolekciju, tai cia ish vis nzn kaip ta buotique pavadinti.Jei ir rasi kazka tai tik irgi kazkam moralishkai pasenusio,o ne ruba turinti jau ilga gyvavimo istorija, kad ir pradedant 90aisiais ir einant atgal [nros shiaip vintage eina nuo 80tuju atgal].