Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage Boutique ir kiti komisai Vilniuje

QUOTE(dinga @ 2006 11 10, 19:19)
Kam svarbi etikete,tada galima moket tokius pinigus uz skudureli,be abejo su tokiu paciu rubeliu manau nelabai ka sutiksi,bet pasirinkimo nera.Pvz.uzsimaniau svarko,tai toje parduotuveje bus gal du.(atitinkamom kainom:)))O dydis ?Nors nepraeikit pro sali.Gal rasit?Bet specialiai ten vaziuoti?....

QUOTE(SuperDuper @ 2006 11 11, 01:30)
as prie progos butinai uzsuksiu, nors jau buvau ir pamirsus, kad norejau doh.gif
tikiuosi, kad ten imanoma rasti koki ypatinga dalykeli, kurio ir nauju firminiu rubu pard. nerasi, pvz. kokia stilinga vardine seniena  smile.gif  tuo paciu butinai pasiteirausiu, ar mano koki daikciuka parduotu, turiu keleta brangiu, vardiniu, bet man moraliskai pasenusiu bigsmile.gif

Bet ash kaip suprantau tai tie rubai ne vintage, o tiesiog ish senu vardiniu kolekciju, tai cia ish vis nzn kaip ta buotique pavadinti.Jei ir rasi kazka tai tik irgi kazkam moralishkai pasenusio,o ne ruba turinti jau ilga gyvavimo istorija, kad ir pradedant 90aisiais ir einant atgal [nros shiaip vintage eina nuo 80tuju atgal].
Atsakyti
Man rodos,cia eilinis komisas,tik ,kad superka vardinius daiktus.Aisku,bus senu modeliu,nebent koks vienas-kitas rubelis naujesnis.Ziuresim.Pati nuvesiu rubu,nes turiu vyro daiktu prisikaupusiu.Idomu,kokia kaina nustatis.
Atsakyti
Nu,ka,buvau toje parduotuveje g.gif Siaip ji gan jauki,nes mazyte.Apziurejau rubus.Na rubai gal ir nieko butu,bet kainos blink.gif Na,jei daznos pirkejos ,,Dvieju broliu,,parduotuvese,tai skirtumas ,zinoma,yra-mazesnes kainos.Bet jei vazinejat po uzsieni g.gif
Kainos mazdaug tokios(daiktu,kuriais susidomejus buvau,bet kainos atvesino):
Marskiniai- suknele,tokia ruda,idomi,bet medziaga kibi(dizaineri primirsau)-260lt.
Paltas-suknele,toks nestoros medziagoas,ilgas,idomus,juodas-800lt.
Dirzas storos paltines medziagos,toks kaip gorsetas,tik ant liemens-250lt.
Rankinukas(neypatingas) hugo Boss-300lt.(uzsienyje uz panasu nauja mokejau 100euru)
Suknele(joop!) plonos medziagytes,sventine su paraukimais-500lt.
Daugiau maciau Bennetono f.striuke,svarkeliu dzinsiniu buvo,bet tokie mazai ypatingi.
Nepatingekit apsilankyt
ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaja: 16 lapkričio 2006 - 13:39
Idomu, ar ten priima tik tokiu dizaineriu kaip Boss, D&G, Chanel ir pan. rubelius, ar priimtu ir miss sixty? Prisiminiau, kad turiu tokiu juoda maza trikotazine miss sixty suknyte (nauja apie 100EU kainavo), galvoju, ar geriau ten nest, ar per ebay, ar cia parduot... ax.gif
Atsakyti
Na kodel uz 25 lt.Nunesiau suknele, buvau uz ja mokejusi 400 lt, tai sutrem kad jei parduos, atgausiu 100 lt.Tai vis geriau negu spintoje dar gules, o poto ismesiu ar kam atisduosiu.
Man patiko ten, kainos ivairios, o svarbiausia, kad prekes keiciasi kas diena, ta prasme pildosi.Reikia ten dazniau eiti, ir tadatikrai galima rasti kazko idomaus, o kad prekes kas brukte bruktu- nesamone, nieko panasaus , kaip tik pataria tinka ar ne.
Na zodziu kiekvienas turi savo nuomone, bet tam kad ja tureti, reikia ten apsilankyti.
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis @ 2006 11 19, 20:03)
vargu ar kas ryšis pervedinėti į užsienio sąskaitą - juk tarptautinis pavedimas ohoho kainuoja  doh.gif

hm..man tai nei cento nekainuoja i visas EU salis pervedineti, gavojau, ir is LT tas pats...
zodziu, nesiu i ta butyka biggrin.gif po to parasysiu, kaip sekes, kiek man pasiule ir apskritai kokie ispudziai...jei kas pamatys r.piekautaites kokteiline rozine suknele arba miss sixty maza juoda, zinokit, kad tai mano 4u.gif
Atsakyti
Va ir nezinojau, kad Lietuvoje tokia parduotuvele atsirado, reikes savo skururus "prarusiuot" biggrin.gif ir gal vienas kitas naujas iseis smile.gif Tik kur konkreciai tas komisas randasi? Ar gatveje yra kokia iskaba - girdejau, akd jie ensireklamuoja, ar sunkubus rasti?
Atsakyti
QUOTE(Kaciukai @ 2007 03 23, 07:04)
Va ir nezinojau, kad Lietuvoje tokia parduotuvele atsirado, reikes savo skururus "prarusiuot" biggrin.gif ir gal vienas kitas naujas iseis smile.gif Tik kur konkreciai tas komisas randasi? Ar gatveje yra kokia iskaba - girdejau, akd jie ensireklamuoja, ar sunkubus rasti?

Nesunku.Eik nuo Escados gatvyte sone ir pamatysi rolleyes.gif
Atsakyti
Noriu temą pakelti ir tuo pačiu paklausti, nes jau laiko nuo parduotuvės atsidarymo nemažai praėjo - gal teko kam priduoti ten savo rūbelius? Kokiu principu ten viskas? Atiduodi ir, jei parduoda, tai paskambina kažkaip ar kaip g.gif Turiu keletą įdomių nenešiojamų tvarkingų garsių vardų skudurėlių rolleyes.gif
Atsakyti
jO, TEN BUVAU NUNESUS.Kai parduoda, paskambina.Visai neblogai, ka nunesiau , viska praktiskai pardave mano.Super.
Atsakyti
Sakyk dar prašau, ar tavo rūbeliai buvo visiškai kaip nauji? Maniškiai nenudėvėti, bet vistiek kažkaip nejauku nešti. Dar jei gali papasakok, kaip įvertina tuos rūbelius, kaip atsirenka, ar priima visus kokius atneši? ar reiktų prieš tai pasiskambinti, ar tiesiog eiti ir tiek? g.gif
Atsakyti
Sveika, dar karta.As gavau tel pries atnesdama, reikia butinai paskambinti, kitaip nepriima, reikia susitarti del laiko.Tel parduotuves 2619887. Daug is karto nepriima, nes labai pas juos mazos patalpos.Jei parsiduoda, vietoj to galima atnesti kita.Mano rubeliai buvo beveik nauji, kelis kartus deveti.Tikrai cia nieko asmeniska, kartu pasitariate, kiek galima butu ikainoti, aisku atgauni tik puse pinigeliu, kiek kainavo tas rubelis, kartais ir maziau.Bet tikrai geriau negu guli spintoje.Beje ir ten tiek visko grazaus yra, kad pati poto palikau tuos atgautus pinigus ir labai patenkinta. taip kad tikrai verta pabandyti.Sekmes. smile.gif
Atsakyti