Įkraunama...
Įkraunama...

Vintage Boutique ir kiti komisai Vilniuje

QUOTE(GinCherry @ 2006 11 05, 19:38)
ai nzn nzn, ash tai tikejausi visai kitokio tipo parduotuves ir kitokio tipo rubeliu nei ta ka pamaciau per telika.Deveti vardiniai skudurai, uz palyginus nedidele kaina.Ir ish vis sukabinti visi beveik juodi rubai, ishtrauke melyna kostiumeli ir jau ten ju parduotuves pasididziavimas ir del to, kad Lt dizainerio ir del spalvos smile.gif

Nemačiau, tiesą sakant, tos laidos. smile.gif O kieno ten kostiumėlį ištraukė - gal Juozuko? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laurie @ 2006 11 05, 20:40)
Nemačiau, tiesą sakant, tos laidos.  smile.gif O kieno ten kostiumėlį ištraukė - gal Juozuko?  biggrin.gif

nesake kieno
Atsakyti

Speju jei butu juozuko tai tikrai butu pasigyre smile.gif bet tai man uzkliuvo, kad ta melyna atseit labai jau cia ypatinga ir ishskirtine spalva smile.gif Ash tai galvojau, kad cia bus kazkas pan. i LOndone matytas vintage parduotuves, o cia nei velnio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2006 11 05, 19:41)
nesake kieno

labai panasu i juozuko stiliuka blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saldu: 05 lapkričio 2006 - 21:01
O as buvau toje parduotuveje.Labai mazyte ir jauki.Principas toks.Jei turi koki GERA nenesiojama ruba nunesi ten.Jis yra ivertinamas pinigais kuriuos Tu gauni uz ta ruba ir tada jei Tave tenkina Tu ji priduodi.Aisku koki antkaini uzsides parduotuve jau ne Tavo reikalas.Osiaip pasirinkimas nera didelis.Yra sukabinta nemazai iseiginiu vakariniu sukneliu.Kainu nesidomejau,nes neaktualu.Maciau labai grazia rankine,firmos neatsimenu,bet kaina 400Lt.Dirzas D&G apie 150 Lt.Tiesa,labai grazu dzinsini svarkeli radau,kainavo 200 Lt,bet dydis lelytei.Vienu zodziu drabuzeliai tikrai ne pigus,vardiniai.Jei priduosi VERO MODA tai gal nieko ir negausi,nes tokiu nepastebejau.Buvo dzinsu D&G,bet ir kaina nuo 200-300 LT.vienu zodziu labai brangi isparduotuve.Aisku,toms kurios turi litu apsilankyti verta,nes rubai nenunesioti.O gal ir pasirinks ka,nes ir megstuko be 150 Lt turbut neras.O siaip labai malonus aptarnavimas.Tik pasidairyt is smalsumo eiti neverta,nebent turi tiksla.Cia mano nuomone:))))
Atsakyti
QUOTE(dinga @ 2006 11 10, 00:12)
Tik pasidairyt is smalsumo eiti neverta,nebent turi tiksla.

O kodėl gi? blink.gif

P.S. Ten ne išparduotuvė, o visgi komisas. Išparduotuvėse pardavinėjami senų kolekcijų nedėvėti rūbai ir juos išparduoda firmos, o komise - priduoda žmonės, o rūbai ar daiktai gali būti dėvėti.
Atsakyti
QUOTE(Laurie @ 2006 11 10, 05:09)
O kodėl gi?  blink.gif

P.S. Ten ne išparduotuvė, o visgi komisas. Išparduotuvėse pardavinėjami senų kolekcijų nedėvėti rūbai ir juos išparduoda firmos, o komise - priduoda žmonės, o rūbai ar daiktai gali būti dėvėti.

Gal tiesiog ne taip suformulavau.Norejau pasakyti,jei kieno tokios kainos netenkina tada ir neverta.Nieko stebuklingo tenai nera.Siaip keli stilingi rubeliai.O siaip matai pasirinkti irgi sunkoka.Todel kad ismieru tai nera.Kabo daiktelis,arba tinka arba ne.Nors atkreipiau demesi,kad parduotuvyte labiau skirta kudutems,nes visgi vardiniu rubu didesniu dydziu yra sunku rasti.
Atsakyti
QUOTE(dinga @ 2006 11 10, 13:14)
Gal tiesiog ne taip suformulavau.Norejau pasakyti,jei kieno tokios kainos netenkina tada ir neverta.Nieko stebuklingo tenai nera.Siaip keli stilingi rubeliai.O siaip matai pasirinkti irgi sunkoka.Todel kad ismieru tai nera.Kabo daiktelis,arba tinka arba ne.Nors  atkreipiau demesi,kad parduotuvyte labiau skirta kudutems,nes visgi vardiniu rubu didesniu dydziu yra sunku rasti.

Aišku. 4u.gif
Atsakyti
Kiek supratau nelabai ko ten gero ir yra..nesivarginsiu ieskodama
Atsakyti
QUOTE(Nikre06 @ 2006 11 10, 18:38)
Kiek supratau nelabai ko ten gero ir yra..nesivarginsiu ieskodama

Kam svarbi etikete,tada galima moket tokius pinigus uz skudureli,be abejo su tokiu paciu rubeliu manau nelabai ka sutiksi,bet pasirinkimo nera.Pvz.uzsimaniau svarko,tai toje parduotuveje bus gal du.(atitinkamom kainom:)))O dydis ?Nors nepraeikit pro sali.Gal rasit?Bet specialiai ten vaziuoti?....
Atsakyti
as prie progos butinai uzsuksiu, nors jau buvau ir pamirsus, kad norejau doh.gif
tikiuosi, kad ten imanoma rasti koki ypatinga dalykeli, kurio ir nauju firminiu rubu pard. nerasi, pvz. kokia stilinga vardine seniena smile.gif tuo paciu butinai pasiteirausiu, ar mano koki daikciuka parduotu, turiu keleta brangiu, vardiniu, bet man moraliskai pasenusiu bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SuperDuper: 10 lapkričio 2006 - 23:29
Hm...Labai gera vieta 'atsikratyti' vakariniu sukneliu smile.gif Reikes pabandyti priduoti mokyklos ir univero isleistuviu suknias, kurias vilkejau tik po viena karta... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo besteller: 11 lapkričio 2006 - 00:10