Ir musiske traukia atgal,kai sakau kad pustu

na maniškį tai didžioji išmokino

Nemokinau. Kazkada pasakiau ispusk nosyte ir pavyko

Šiaip atrodo ir pučia nosį, pvz vakarais, kaip prausiam veiduką, bet kai serga ir reikia rimtą slogą išpūst-muistosi ir niekaip nepučia. Būtų gerai, kad pūstų, bet dabar tenka "mėgautis"siurbtuku. Oi kaimynam nelinksma

o man drauge buvo sakiusi kad kazkur skaite,reikia zaidimo forma isideti vatos i nosi ir ispusti,aisku,pirma darai pati,o paskui jau ir vaikuti bandai mokinti
manau turetu pavykti

QUOTE(majux @ 2009 09 05, 20:20)
o man drauge buvo sakiusi kad kazkur skaite,reikia zaidimo forma isideti vatos i nosi ir ispusti,aisku,pirma darai pati,o paskui jau ir vaikuti bandai mokinti
manau turetu pavykti 

labai fainai sugalvota

bet mes jau mokam pust, mano jaunesnis broliukas ji ismoke, parode kaip pats pucia ir ismoko

QUOTE(klastune @ 2009 07 14, 12:45)
Šiaip atrodo ir pučia nosį, pvz vakarais, kaip prausiam veiduką, bet kai serga ir reikia rimtą slogą išpūst-muistosi ir niekaip nepučia. Būtų gerai, kad pūstų, bet dabar tenka "mėgautis"siurbtuku. Oi kaimynam nelinksma

QUOTE(majux @ 2009 09 05, 21:20)
manau turetu pavykti 

bandysiu ir as taip ismokinti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 09 12, 23:02)
bandysiu ir as taip ismokinti
Reikes ir mums taip pabandyti