Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokinti pūsti nosį ?

Buvau išmokius- pati parodžiau, kad reik pūst orą iš nosies, bet dabar vėl nebemoka, traukia atgal doh.gif
Atsakyti
Ir musiske traukia atgal,kai sakau kad pustu doh.gif
Atsakyti
na maniškį tai didžioji išmokino lotuliukas.gif
Atsakyti
Nemokinau. Kazkada pasakiau ispusk nosyte ir pavyko smile.gif
Atsakyti
Šiaip atrodo ir pučia nosį, pvz vakarais, kaip prausiam veiduką, bet kai serga ir reikia rimtą slogą išpūst-muistosi ir niekaip nepučia. Būtų gerai, kad pūstų, bet dabar tenka "mėgautis"siurbtuku. Oi kaimynam nelinksma doh.gif smile.gif
Atsakyti
o man drauge buvo sakiusi kad kazkur skaite,reikia zaidimo forma isideti vatos i nosi ir ispusti,aisku,pirma darai pati,o paskui jau ir vaikuti bandai mokinti drinks_cheers.gif manau turetu pavykti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2009 09 05, 20:20)
o man drauge buvo sakiusi kad kazkur skaite,reikia zaidimo forma isideti vatos i nosi ir ispusti,aisku,pirma darai pati,o paskui jau ir vaikuti bandai mokinti drinks_cheers.gif  manau turetu pavykti thumbup.gif

labai fainai sugalvota thumbup.gif
bet mes jau mokam pust, mano jaunesnis broliukas ji ismoke, parode kaip pats pucia ir ismoko thumbup.gif labai super, zymiai lengviau kai sloguoja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(klastune @ 2009 07 14, 12:45)
Šiaip atrodo ir pučia nosį, pvz vakarais, kaip prausiam veiduką, bet kai serga ir reikia rimtą slogą išpūst-muistosi ir niekaip nepučia. Būtų gerai, kad pūstų, bet dabar tenka "mėgautis"siurbtuku. Oi kaimynam nelinksma doh.gif  smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
pati savaime ismoko, o gal ir vyresnioji sese parode, bet rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(majux @ 2009 09 05, 21:20)
o man drauge buvo sakiusi kad kazkur skaite,reikia zaidimo forma isideti vatos i nosi ir ispusti,aisku,pirma darai pati,o paskui jau ir vaikuti bandai mokinti drinks_cheers.gif  manau turetu pavykti thumbup.gif

bandysiu ir as taip ismokinti
Atsakyti
QUOTE(@mamyciukas@ @ 2009 09 12, 23:02)
bandysiu ir as taip ismokinti

Reikes ir mums taip pabandyti 4u.gif
Atsakyti
Manoji darzelyje ismoko labai greitai. thumbup.gif
Atsakyti