Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokinti pūsti nosį ?

QUOTE(dideee @ 2009 04 07, 15:56)
Maniske is manes ismoko, pamate kaip mama pucia tai ir ji pradejo megdzioti.

drinks_cheers.gif
prisidejo ir TV (reklama mate)
Atsakyti
Išmoko iš mamos ir brolių. Mėgdžiojimas gera priemonė išmokti. biggrin.gif
Atsakyti
Maniske irgi savaime ismoko,duodu servetele ir sakau papusk ir papucia smile.gif
Atsakyti
Mano mažasis irgi pats išmoko, net mokinti nelabai ir reikejo, iš pradžių pūtė pusiau per burną, bet labai greit išėjo taip kaip reikia, ir net pats atneša nosinytę, kai nosytė bėga.
Atsakyti
mano maziukas irgi pats ismoko, nereikejo mokinti smile.gif
Atsakyti
O pabandykit pažaisti - ant kokio pyragėlio uždekit žvakutę ir pasiūlykit 1 kartą su burnyte užpūst, kitą su nosyte pabandyt rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskis nuo 1 metu jau pats pucia.netycia pabande,matyt patiko g.gif Tai ir mokyt nereikejo.jei sloguoja,tai tiesiog paduodu servetele ir zino ka reikia daryti.
Atsakyti
o mes ismokom savaime taippat,bet kai didele slogyte pats negali ispusti tai paprasau kad parodytu kaip serniukas daro,
Atsakyti
Ir mes kazkaip ismokom. Net pati nezinau ar pats,uzteko tik paprasyti ir parodyti kaip ta reikia daryti, o gal kur mate g.gif Svarbiausia, moka thumbup.gif ir ta daro jau nuo 1m10men rolleyes.gif
Atsakyti
Ir mes mokam pūsti nosį, bet tik tada, kai nėra slogos. O kai sloguojam viskas pamirštama ir vėl tenka imti rinomerą. Ir tada mama ir tėtė būna šlapi nuo prakaito, o visi kaimynai žino, kad mes valėm nosį verysad.gif Ir ką daryt?
Atsakyti
QUOTE(Nerilė @ 2009 06 05, 13:50)
Ir mes mokam pūsti nosį, bet tik tada, kai nėra slogos. O kai sloguojam viskas pamirštama ir vėl tenka imti rinomerą. Ir tada mama ir tėtė būna šlapi nuo prakaito, o visi kaimynai žino, kad mes valėm nosį verysad.gif Ir ką daryt?

o gal pabandykit duoti paciai kad isidetu i nosyte?
nes as taip su saviskiu padariau, vis man klykdavo baisiausiai, kai bandydavau i nosyte ikist doh.gif , bet va viena karta daviau pazaist, tai ziuriu dedasi pats i nosyte, as greitai uz kito galo ir traukiu, taip ir zaidziam, jokio streso thumbup.gif
Atsakyti
o mano vaikas labai sunkei ismoko...ir dabar pucia benoro...
Sloga - musu beda... verysad.gif
Atsakyti