maniske irgi darzelyje ismoko ,

Aš saviškio niekaip neišmokiau... O atvažiavo vyro sesuo, paėmė nosinaitę, užspaudė jam (tada buvo apie 3 metus) burną ir liepė išpūst orą per nosį. Ir ką... pavyko!:super O aš tiek stengiausi išaiškinti gražiai, o reikėjo tik burną užspaust...

na mano dukra kaškaip greit išmoko, parodžiau ir gavosi, bet pradėjau rodyt dar kai slogos nebovu taip tik žaidimo forma

maniškis moka pūsti, tik kai jam norisi (kai žaidžia). bet kai reikia, tai neprisiprašysi

Maniškis kažkaip savaime išmoko ir jau senokai (jam dabar 2 metukai) , žaidimo forma būdavo su nosytėm žaidžiam , visokiausiu fintus, taip ir išmoko ...Bet kartais užsispiria ir nepučia nors tu ką ...

Skaičiau, kad geriausia mokyti, kai slogos nėra.

pusti dar pusti,bet va kai pamato,kad imu juros vandens purskikli,va cia tai prasideda asaros dar neprisilietus

mes irgi zaidimo forma ememes to putimo, as rodydavau, o dukryte paprasciausiai kartodavo, dabar mum 1,4 turim slogyte bet issipuciam kai reikia be vargo

Metukų budami mokėjom išpust nosytę o va dviejų metukų jau nemokam.
Aišku geriau mokyt kai nėra slogos. Mes tai išmokom taip :Ant stalo dėdavom vatos gumulėlį, ir bandėm pūst užčiaupus burnytę
Išmoko

O manasis vaikinukas 1 m 5 men buvo mazdaug, kai ismoko pusti. As rytais visai nesistengdama jo mokyti leisdavau ziureti kaip pati prausiuosi, tai jis ir ismoko veiduka nusiprausti, nosyte issipusti, tik as jam uzimu is kart abi snerves, ne po viena, uzimu is spusteliu kelis kart labai trumpai, tai jis kai atleidziu is kart pucia ir sauniai gaunas. Tiesa, pats uzsiimti nosi dar nemoka.