O mano berniukui neikaip neišeina, mums jau 2 metukai ,bet bando pusti per burna
sakau pusk nosyte, bet pučiasi jam tik per burnyte

...o mes visi ,,laiku,, pasisnargliavom...pūtė slogą tėtis...po to pūtė suslogavęs vyresnėlis...vėliau suslogavau ir pučiau pati...o mažoji į visus žiūrėjo ir prašė vis nosinaitės pūsti
...slogos dar nebuvo, bet jau pūtė ir taip ir šiaip į mus žvelgdama...ir išmoko
...tai , kai jau iš tiesų pusantrų metų suslogavo, buvo slogos pūtimo profesionalė
...štai jums ir mokslai
...

Mano panele irgi ismoko pusti kol slogos neturejo,i broli ziuredama, o berniuka ismokinau rodydama, nors ir ne slogavau. Manau cia imlumo reikalas, kaip ir visur vaikai skirtingi

Musu mazyle ismoko nosyte pusti 1,6 m.Vis rodydavau jai kaip reikia ir ismoko

Mano berniukai anksti ismoko pusti nosyte-puikiai sekasi jau nuo 1,5m.
kazkur skaiciau apie toki "negrazu" metoda. Paimti kokteilini vamzdeli, vienas galas kaip ir priklauso i stikline, kitas i snerve ir bandyti su snerve pusti, skystis stiklineje graziai burbuliuoja, vaikams patinka. Rase, kad veiksmingas, aisku jei vaikas prades taip daryti sveciuose, nelabai kaip atrodys....

Musiskiui 2m 3men as jam rodau priesais kaip reikia pusti nosi bet jam nesigauna ir wiskas,tai su siltu wandeniu ir pompyte isvalau ilasinu humerio ir wiskas tvarkoj kaip priklauso
aisku jei pats ispustu butu dar geriau
bet nieko kolkas nepakeisi

QUOTE(meya @ 2004 10 09, 12:26)
As tai zinau tik viena patarima, kazkur teko skaityt. Uzdegt zvake ir liept vaikui su nosyte ja uzpust. Ar pavyksta nezinau... Sekmes mokantis 

QUOTE(Vaidullka @ 2004 10 21, 08:18)
Galima pusti popieriuka, plunksna ar ka kita, svarbu kad pasiduotu putimams.
Ir kokių naudingų patarimų gi būna

Išmokom nosį pūsti iš pirmo karto

Ismoko mazius labai greitai, kai buvo 1.3men.Parodziau as paskui tetis, sese ir mamute, vakare jau pute kaip didelis

QUOTE(jalo @ 2010 12 01, 17:52)
kazkur skaiciau apie toki "negrazu" metoda. Paimti kokteilini vamzdeli, vienas galas kaip ir priklauso i stikline, kitas i snerve ir bandyti su snerve pusti, skystis stiklineje graziai burbuliuoja, vaikams patinka. Rase, kad veiksmingas, aisku jei vaikas prades taip daryti sveciuose, nelabai kaip atrodys.... 

esu ir as sita skaiciusi

Mums tuoj metukai,bet kaip ji išmoko pūsti nosytę tiksliai nežinau,bet manau,kad pamėgdžiodama mane
kai pradeda vergti tuoj pilna nosytė pasidaro ir matomai jai negerai aš rodau,kad pusk ir ji pučia,viskas labai grąžiai gaunasi
.

gera temele