Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokinti pūsti nosį ?

Vyresnelis ismoko pusti nosi labai anksti, net nezinau, koki 1m 4men gal.. tete parode ir ismokino, o siaip kol buvo visai maziukas, rodydavom kaip daro bulius supykes biggrin.gif uzciaupi burnyte ir kvepuoji garsiai per nosi, ir smagu ir snargliukai islenda laukan .. taip pat dabar ir maziukei rodom . gaunasi ir zaidimas ir nauda, tik aisku dar neapseinam be pompikes maziukei 4u.gif
Atsakyti
Skaitau ir galvoju, kad eisim ir mes mokintis. Jei kitiems pavyko, tai manau ir mes ismoksim g.gif Nes siurbliukas pas mus didziausias priesas. doh.gif
Atsakyti
Musiskis,pamate kaip tetis pucia nosi ir vis paemes servetele rodo kaip pucia biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Rodyti pavyzdį smile.gif
Atsakyti
Mano mažius jau 10 mėnesių mokėjo pūsti nosį, tik labai silpnai, kaip ir dabar, tadėl naudojame siurbliuką, kai reikia. Mano dičkis normaliai išsipūsti nosį išmoko 3.5 metų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Eureka: 30 sausio 2011 - 13:49
mano mažė nuo vienų metukų pučia pati, nes visada mato kaip tėvai tą daro ir būna, kad užmiršta pasiimti nosinuką, tai, žiūrėk ir išlekia kakiukas lauk lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
1,4men, nemoka, ir nenori mokintis lotuliukas.gif
Siurbtukas didziausias priesas, bet tenka su juo valyti, kitos iseities nematau smile.gif
Atsakyti
niekaip neiseina mums ismokti nosi ispusti , o jau 3metai . tai su pompa tokia baisia visada draugiskai istraukti leidzia, bet vis nesugalvoju kaip ji ismokinti pusti, nu niekaip nepavyksta man schmoll.gif
Atsakyti
o mes pacios ir pucima, bet netaip , akd jau gerai isustu, bet vaikas stengiasi , nes mes su teciu pastoviai patys puciam riek nereik, tai ji ir moka ta daryti 4u.gif
Atsakyti
2m., bet mums irgi niekaip nepavyksta ismokti, jei pucia tai labai silpnai doh.gif
Tenka traukt su pompyte, kad ir per vargus.
Atsakyti
mums 1 ir beveik 4men nemoka dar issipusti pati,bet prisiziurejus kaip mamyte pucia biggrin.gif vaidina kad pucia bet garsa leidzia per burna lotuliukas.gif kartais ir per nosi kas netycia islenda biggrin.gif , bet pumpuke naudojam
Atsakyti
Kadangi siurbtukas buvo didžiausias priešas, pūsti nosytę mokėm rodydami, kaip reikia tai daryti. smile.gif Tačiau paskutinės slogytės metu susidraugavome ir su siurbtuku, kai tėtis leido pačiai dukrytei prisidėti ir laikyti antgalį prie nosytės. smile.gif Taip nosytės valymas tapo savotišku jų žaidimu. biggrin.gif
Atsakyti