Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokinti pūsti nosį ?

QUOTE(Angele69 @ 2011 01 06, 11:37)
Mums tuoj metukai,bet kaip ji išmoko pūsti nosytę tiksliai nežinau,bet manau,kad pamėgdžiodama mane  tongue.gif kai pradeda vergti tuoj pilna nosytė pasidaro ir matomai jai negerai aš rodau,kad pusk ir ji pučia,viskas labai grąžiai gaunasi biggrin.gif .

blush2.gif mano dukryte ismoko pusti nosi tik nuo 3 metuku...kai pradejo eit i darzeli. Kiek besistengiau ismokint iki to - niekaip nepavyko.
Atsakyti
Mano zuikiui 1,4 menesiai, ispucia snargliukus pati, mereikia siurbliuko, bet aiksu nelabai gerai, bet manau kaip tokio amziaus tai visai neblogai. O pradejom mokytis kai nebuvo slogos zaidimo forma, o dabar duodu nosine ior sakau padaryk kaip mama ir pati parodau, tai ji ispucia o as tik greitai nuvalau kol atgal neitrauke lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Roberta-z @ 2011 01 06, 14:38)
blush2.gif mano dukryte ismoko pusti nosi tik nuo 3 metuku...kai pradejo eit i darzeli. Kiek besistengiau ismokint iki to - niekaip nepavyko.

Ną truputį vėliau tongue.gif ,bet svarbu,kad išmoko 4u.gif
Atsakyti
na taip ir as badziau sita dalyka mokint savo vaikeliui bet niekaip ir dar iki siol nepucia. ax.gif
Atsakyti
mes tai vis nemokam pust patys,todel siurbtukas yra priesas Nr.1...
Atsakyti
mes dar neturim 2 metuku, bet pasigirti, kad mokam pusti nosyte, dar negalim unsure.gif taip noretusi, nebereiketu to vaiko kankint su nutraukeju
Atsakyti
Maniskiui 1,4m ,nosyte puciasi nuo 1,3 puikiai,nebenaudojam jokiu siurbtuku 4u.gif O ismoko pats,specialiai nieko nemokem.pridededa prie noses rankyte ir pucia,tai kaip zaidimas jam buvo,o dabar jau ir i nosinaite pucia kai prasom.Ryte atsikelia ir puciasi ,as tik nuvalau (aisku jei yra ka valyti biggrin.gif )Gal ismoko is vyresnelio,mato kaip jis puciasi ,taip ir jis kartoja smile.gif Vyresnelis atsimenu ilgai nemokejo ispusti,tikrai virs dvieju buvo gerokai kai ismoko.
Atsakyti
Sveikutes,mum tai kazkaip nekilo bedu su nosytes putimu.Viena karta parodziau,
ir nuo to laiko pati ispucia,ar i servetele,ar i savo merliuka.
Atsakyti
Tetis paeme nosinaite,parode,kaip jis pucia,poto as ,poto jam prie nosytes pridejom.Taip pabandem viena karta,kita,ir jis kazkaip pabande ta garsa atkartoti.(dabar toks amzius,kad viska megdzioja 1.6-1.7men)o kadangi buvo didele sloga,tai snargliukas pats bego,tai suveike ir dar tai, kad parodem,koks veeeee is nosytes islindo.o dabar ir pats kai kazka nosytei pajunta tai pucia iskart.
bet kiekvienas vaikutis skirtingas,gal kitas "gabus "kitose srityse.ta jau pastebejau...lyginant su draugiu vaikuciais biggrin.gif
Atsakyti
ismoko pust kazkaip savaime nuo 1,8 ,bet dabar jau 3 ir ne kas su putimu,vel mokinames is naujo biggrin.gif
Atsakyti
Oi, prisimenu, kiek vargo buvo su tuo ištraukėju unsure.gif O vaiko kaip gaila, klyksmai ant viso namo būdavo...
Gerai, kad tai jau praeity thumbup.gif Jau net nebeatseku, kada pradėjo pati pūsti, tačiau maždaug 1,5 m. Pradžioj tai mokinau uostyti, traukti į save kvapus, paskui pūsti ir labai greit pagavo. O dabar jau atvirkščiai, nebemoka uostyti, pučia pro nosytę, kai duodu kažką pauostyti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Knygoj skaiciau, kad norint vaika ismokinti pusti nosi reikia ismokinti uzpusti zvake. Tai pamenu buvo gal 1 metai ir 3 men. zaidimo forma mokinomes pusti zvake. Keli tokie vakarai putimo ir ismoko uzpusti ne tik zvake, bet is nosi pusti ir muilo burbulus. Reikia tik kantrybes.
Atsakyti