Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip išmokinti pūsti nosį ?

mums 15 men ir ismokom pusti nosyte, viskas prasidejo nuo zaidimo, mazius visada man ir tetukui pusdavo nosyte, o dabar, kai paprasau pats ispucia
Atsakyti
o mums tai labai didele problema...bando,bet nelabai kas gaunasi....
Atsakyti
Miniškė nosytę pūsti išmoko 1,5 m. Mergytė labai nemėgo pompytės, todėl pabandžiau parodyti, kaip reikia pūsti pačiai. Iš pradžių pūsdavo nestipriai, bet greitai suprato, kaip reikia tai daryti biggrin.gif Tada vienkartinės nosinės kurį laiką pasidarė mėgiamiausias užsiėmimas. Nosį valydavo net tik sau, bet ir mama su tėčiu turėdavo pūsti biggrin.gif
Atsakyti
Na,o maniskis ismoko pries pora dienu,nes nelabai atsimenu kada paskutini karta sloga buvo.O dabar parodziau pati kaip pusti,tai jis puikiai suprato kaip tai reikia daryt thumbup.gif
Atsakyti
o aš vargau, rodžiau, mokinau ir nieko blink.gif blink.gif Niekaip nepasidavė mokymui, o kadangi pompa nebaisi mums, tik dideli juoka sukelia, tai nedariau problemos.O dabar nesenai mane nustebino - paeme nosinyte ir nusipūtė nosį thumbup.gif Matyt stebėjo mus su tėtuku tyliai biggrin.gif biggrin.gif Ji taip daug ką išmoksta, tik gaila, kad neatsirenka ką mokytis, ko ne doh.gif doh.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
MANO DUKRYTĖ PŪSTI NOSYTĘ IŠMOKO KAŽKAIP SAVAIME. AIŠKU, AŠ JĄ TO MOKIAU:PRIDĖDAVAU NOSINYTĘ IR LIEPDAVAU PŪSTI, PATI PARODYDAMA KAIP. blink.gif PIRMĄ KARTĄ PATI IŠSIPŪTĖ NOSYTĘ 1M.7MĖN. thumbup.gif LABAI GERAI ATSIMENU TĄ DIENĄ, NES TAI BUVO VYRO GIMTADIENIS(PADARĖ DUKRA TĖČIUI DOVANĖLĘ) 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Kai maniškiui buvo lygiai 1.8 mėn, susirgo sloga. Žiūriu, pasiėmė vienkartinę nosinę ir pučia. Pamaniau, kad per burną, bet pažiūrėjusi supratau, jog per nosį. Mes jo nemokinome, tad išmoko mėgdžiodamas, nes mane gana dažnai užpuola sloga.
Atsakyti
O aš saviškę mokinau taip:kažkaip buvo toks momentas(net nežinau kada , gal apie 1.5 metukų, gal anksčiau), kad labai mėgo rodyt kaip kokie gyvūnėliai daro.Vis rodydavom naujus, o ji mėgdžiodavo.Parodėm kad ežiukas daro taip(per nosytę greit kvėpuoja, šnopuoja) ir ji mėgdžiojo.Paklausiam:kaip ežiukas daro, ji šnopuoja per nosytę thumbup.gif Ir kai buvo slogytė, vis klausdavom ir ji išsipūsdavo nosytę mirksiukas.gif
Atsakyti
Niekada nenaudojau jokios pompos, todėl gal iš dalies ir ji kalta, kad vaikas nepučia nosies. Kai buvo visai mažas, tai ištraukdavau su klizmute. Bet labai nepatikdavo, tai ir sakydavau, tai pūsk nosį - šitaip va ir vakaip. Na ir pūtė po truputį. thumbup.gif Pūtė gal kokių pusės metukų. Labai anksti. Dabar, kai pusantrų, tai pats susiranda kokį popieriuką ar skudurėlį, ir kad pučia, nosį valo. Visada pagiriu. Dabar kita problema su mano švaruoliu - ėmė baubukus iš nosies traukti, gerai, kad nesuvalgo blink.gif o atneša ir man atiduoda cool.gif
Atsakyti
Mes kažkada abu slogavom blink.gif , Meritui dar metukų nebuvo, tai aš pučiau nosį ir jis pūtė doh.gif , taip ir išmoko, o dabar pastoviai pučia, net jei kartais nieko nėra, vis tiek valyt reikia, labai jau švaruoliu pasidarė blush2.gif
Atsakyti
as visad bijojau, kad mano pana nemokes pust nosies, nes matau jos vyresni broli (is tecio puses) ir kaip jisai nemoka pust nosies (jam 7 metai)...pastoviai sloguoja ir negali normaliai kvepuoti...tai kai maniskei nepilnu metu buvo ziauri sloga, tai tiesiog dedavau nosinaite prie nosites ir sakydavau, kad pustu...zvake mokejo iki to pust, tai uzdengiu nosyte ir liepiu pust...gavosi viena karta-pagiriau, daba problemu neturim clap.gif clap.gif
Atsakyti
na musiskio nereikejo mokyt, jis pats, jei nosi yra muniukas pucia kol islenda lauk, o kai sloga tai tik pakanka pridejus nosinaite spustelt nosyte ir vaikas pucia......
Atsakyti