Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį vežimėlį pirkti?

QUOTE(rena @ 2006 06 25, 00:18)
As turiu ARO HUGO, tai universalus vezimukas. Kadangi gyvenu pirmame aukste, tai kazkaip tas svoris ir nesijaucia. O as norejau, kad ratai butu nepripuciami, esu maciusi, kaip vezimuko ratas sprogo, tai kazkaip ir dingo noras tu ratu.

na ir mum ratas "sprogo", pradūrėm. tiesiu taikymu nukeliavau kur taiso padangas ir paprašiau, kad mano "džipo" padangą patvarkytų. Pažvengė vyrukai, bet sutaisė ir jokių problemų, važinėjam toliau.

Mano vežimas "griozdas", bet pripratau - gyvenam II aukšte, pati nusinešu vežimą į viršų/apačią, beveik visada su vaiku. Jei labai sunku, rankoj nešu vaiką, o su kita "nudardinu" vežimą žemyn. Vežimas man patogus - didesnis, ratai pripučiami - kaip tankas per visur važiuoju - mano kleckas dar mažas, tai mum labai patogu abiem. Neketinu ieškoti skėtuko. Šią žiemą vežimo dar reikės, šitas mums kuo puikiausiai atlaikys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kriaušė @ 2006 07 24, 20:50)
Kristute, nejuokinu.

Jeigu prekiautum tarkim BC ir pasakytum, kad Deltim Kazoo neturi trūkumų... tada gal ir patikėčiau... bet dabar schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif

Ar Kazoo ratukai guminiai, koks diametras? Ar stabdžio mechanizmas toks, kur viena koja gali užspaust 2 stabdžius? Ar įmanoma sulankstyt vežimą viena ranka? Ar yra automatinis užfiksavimo mechanizmas kai suskleidi vežimą? Ar yra spec. rankenėlė arba diržas nešimui? Ar medžiaginės dalys "nusirengia" skalbimui? Ar rankenos vežimuko gumuotos ar paminkštintos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristtute: 25 liepos 2006 - 08:50
Kristute, visų pirma BC vežimų kaina yra ne visiems įkandama, antra, daugiau kaip į puse Jūsų klausimų galiu atsakyti taip. Visas vežimo aprašymas yra www.vezimeliai.puslapiai.lt
O jei Jūs ieškote vežimo su fiksavimo mechanizmu suskleidus, su rankena nešimui ir mechanizmu, kur abu stabdžiai užspaudžiami viena koja žiūrėkite modelį X-Lander X-Go. Galimi du šio vežimo varaintai: tik sportinukas su užklotu ant kojų ir apsauga nuo lietaus arba pilnas komplektas su klasikiniu lopšiu ir autokėdute.
Atsakyti
QUOTE(kriaušė @ 2006 07 24, 10:11)
Neturintys trūkumų skėtukai - Deltim Kazoo. Aukšta kokybė ir tikrai nedidelė kaina. Daugiau info paraše.

Vežimų be trūkumų nebūna biggrin.gif . Apskritai vežimą įvertinti sunku, nes nėra objektyvių vertinimo kriterijų - kas vienam atrodo privalumas, kitam gali būti trūkumas ir atvirkščiai mirksiukas.gif . Vežimo gerumas/blogumas labai priklauso nuo kiekvieno asmens poreikių... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kriaušė @ 2006 07 25, 08:11)
Kristute, visų pirma BC vežimų kaina yra ne visiems įkandama, antra, daugiau kaip į puse Jūsų klausimų galiu atsakyti taip. Visas vežimo aprašymas yra www.vezimeliai.puslapiai.lt
O jei Jūs ieškote vežimo su fiksavimo mechanizmu suskleidus, su rankena nešimui ir mechanizmu, kur abu stabdžiai užspaudžiami viena koja žiūrėkite modelį  X-Lander X-Go. Galimi du šio vežimo varaintai: tik sportinukas su užklotu ant kojų ir apsauga nuo lietaus arba pilnas komplektas su klasikiniu lopšiu ir autokėdute.

Diskusija ėjo apie vežimuko sąvybes, o ne apie kainą...
Ir kaip pagaliau pasakėt, ne visi mano paminėti punktai Kazoo yra... Taip, kad jis toli gražu ne be trūkumų, todėl neklaidinkit žmonių mirksiukas.gif
Šiaip kalbėjom apie Kazoo, o X-Lander man iš principo nepatinka, nes griozdiški, t.y. sunkūs, nekompaktiški ir t.t.

QUOTE(ketti @ 2006 07 25, 08:12)
Vežimų be trūkumų nebūna biggrin.gif . Apskritai vežimą įvertinti sunku, nes nėra objektyvių vertinimo kriterijų - kas vienam atrodo privalumas, kitam gali būti trūkumas ir atvirkščiai mirksiukas.gif . Vežimo gerumas/blogumas labai priklauso nuo kiekvieno asmens poreikių... smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Todėl ir erzina, kai taip kategoriškai pareiškia "vežimas be trūkumų" doh.gif
Dar sakyčiau, kad pati būtų savo vaiką, kokį pusmetį atvežiojus ir rekomenduotų. O kai prekiauja jais ir taip pareiškia, tai net juokinga darosi mirksiukas.gif Manau mintį supratot rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristtute: 25 liepos 2006 - 09:59
Namanau Kristute, kad gyvai matete X-Lander X-go, todel nesakykite, kad jie yra griozdiški.
Beje, pagal reikalavimus kuriuos mamytes kelia dažniausiai besirinkdamos sportinuką, Kazoo juos visus atitinka. Nereikia sakyti, kad kalba neina apie kainą. Jei Kazoo kainuotų 500 Lt, jame būtų visos Jūsų išvardintos papildomos funkcijos. Sutinku, kad jos yra geros ir naudingos, tačiau tikrai nevisiems reikalingos. O jei kainuo tų 900 Lt., atrodytų taip kaip Quinny ir svertų 5-6 kg. Tačiau kaip minėjau ne visi gali leisti sau už sportinuką atiduoti 900 Lt. Kas ieškojo kokybiško sportinuko už prienamą kainą, tikrai nenusivylė Kazoo.
O jei ieškote sportinuko su įvairiomis funkcijomis, kurios atitiktų Jūsų reikalavimus, rekomenduojų užsisakyti iš užsienio per internetinę parduotuvę.
Atsakyti
QUOTE(kriaušė @ 2006 07 25, 09:40)
Namanau Kristute, kad gyvai matete X-Lander X-go, todel nesakykite, kad jie yra griozdiški.
O jei ieškote sportinuko su įvairiomis funkcijomis, kurios atitiktų Jūsų reikalavimus, rekomenduojų užsisakyti iš užsienio per internetinę parduotuvę.

Gyvai nemačiau X-Lander X-go, nes vos paskaičius jų charakteristikas, kur beja ir matmenys nurodyti, mano poreikių jie netenkina ax.gif Be to ir išvaizda man nepatinka, todėl nėra prasmės toliau gilintis.
O kas liečia užsienį, tai mes saviškį iš ten ir parsivežėm biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kristtute: 25 liepos 2006 - 11:20
Man tai X-lander "X-go" gryna ispaniško Casualplay "Downtown" kopija blink.gif

..............X-go.......................... ..............Downtown............
user posted image user posted image
Atsakyti
Taip, tai vežimai, kurių rėmas yra vienodas, skiriasi tik lopsys ir sportinė dalis. Be to X-Go kaina gerokai mažesnė, nors kokybė tokia pat kaip ispaniško.
Papildyta:
Beje, X-go nera Downtown kopija, jie yra identiški, kadangi gaminami toje pačioje gamykloje.
Atsakyti
QUOTE(kriaušė @ 2006 07 25, 14:32)
Taip, tai vežimai, kurių rėmas yra vienodas, skiriasi tik lopsys ir sportinė dalis. Be to X-Go kaina gerokai mažesnė, nors kokybė tokia pat kaip ispaniško.

O kaip X-lander susiję su Casualplay g.gif . O iš kur žinai, kad kokybė tokia pat g.gif . Taip būtų tik jei abu vežimai būtų gaminami toje pačioje gamykloje, bet aš kažkaip abejoju... g.gif

QUOTE(kriaušė @ 2006 07 25, 14:36)
Beje, X-go nera Downtown kopija, jie yra identiški, kadangi gaminami toje pačioje gamykloje.

Jau matau, paiaškinai mirksiukas.gif

Bet čia tai geras... smile.gif
Papildyta:
Kriauše, o gal žinai ar galima ant Casualplay S6 rėmo dėti X-lander lopšį ir autokėdutę g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 25 liepos 2006 - 13:40
Įdomumo dėlei:
Casualplay sportinukas kainuoja 320 eurų, X-GO 500 Lt.

Papildyta:
Tiksliai nežinau, kadangi lopšiai iš išvaizdos šiek tiek skiriasi, gali būt, kad skiriasi adapterių plotis. Nors prieš porą dienų atsivežėm X-Landerius su naujasniais lopšiais. Lenkai šiek tiek patobulino lopšius ir prie jų einančius adapterius. Lengviau užsideda lopšys, paprastesnė fiksavimo sistema. Ką gali žinoti, gal tai būtent tokia pat sistema kaip ir Casuaplay. Lenkai vengia kalbėtis apie tokius dalykus, t.y. apie konkurentų produktus, todėl tikslią info išpešti sunku.
Atsakyti
QUOTE(kriaušė @ 2006 07 25, 14:51)
Tiksliai nežinau, kadangi lopšiai iš išvaizdos šiek tiek skiriasi, gali būt, kad skiriasi adapterių plotis. Nors prieš porą dienų atsivežėm X-Landerius su naujasniais lopšiais. Lenkai šiek tiek patobulino lopšius ir prie jų einančius adapterius. Lengviau užsideda lopšys, paprastesnė fiksavimo sistema. Ką gali žinoti, gal tai būtent tokia pat sistema kaip ir Casuaplay. Lenkai vengia kalbėtis apie tokius dalykus, t.y. apie konkurentų produktus, todėl tikslią info išpešti sunku.

Įdomu būtų žinot, nes man patinka S6 tik visas komplektas labai brangiai gaunasi doh.gif . O jei būtų galima pritaikyt X-lander lopšį ir autokėdutę, tai leisčiau sau ir apie Casualplay sportinuką pagalvot rolleyes.gif . Bet čia dar tik ateities planai broliukui/sesutei laugh.gif

P.S. Nu bet ieškau internete ir niekur nerandu info, kad X-go gaminami Casualplay gamykloj g.gif
Atsakyti