Įkraunama...
Įkraunama...

Kokį vežimėlį pirkti?

Reiks ir ta vasara pardavinet tongue.gif Nes nebetilpsit tongue.gif
As uz Chicco ir jokiu problemu ziema nematau, nebent miskais varot, kad tos ziemos bijot doh.gif
Atsakyti
Chicco lopsys yra erdvesnis nei Windoo, o su vaziuokle ziema jokiu problemu schmoll.gif Turejau Chicco Trio Transformer, dabar turiu Chicco C1, neturiu nei menkiausios bedos nei su pravaziavimu, nei su erdvumu...
Atsakyti
Manosios nebesėdo į vežimėlius kažkur nuo metukų. Bet abi reikėjo dar ilgai nešioti, o mažoji iki šiol dar turi šią privilegiją. biggrin.gif
Atsakyti
Norėjau paklausti dėl Trophy važiuoklės. Gal pasirodysiu tundra, bet vistiek patarkit. Vis važinėju 1-a pavara.
Kada užstatinėti tas pavaras? Kada geriau važiuoti 1, kada - 2, o kada - 3-ia pavara?
Ar galima traukti atgal vežimą, pvz, kai pučia vėjas, nes man nesitraukia. Kaip tada užfiksuoti ratus?
Kas čia turit BBC? Parašykit, labai prašau. BIjau sugadinti važiuoklę.
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2006 03 17, 14:59)
Norėjau paklausti dėl Trophy važiuoklės. Gal pasirodysiu tundra, bet vistiek patarkit. Vis važinėju 1-a pavara.
Kada užstatinėti tas pavaras? Kada geriau važiuoti 1, kada - 2, o kada - 3-ia pavara?
Ar galima traukti atgal vežimą, pvz, kai pučia vėjas, nes man nesitraukia. Kaip tada užfiksuoti ratus?
Kas čia turit BBC? Parašykit, labai prašau. BIjau sugadinti važiuoklę.

Aš irgi daugiausia su 1-ma pavara važinėjau. 2 arba 3 jungdavau tik tada kai labai nelygus ir duobėtas paviršius arba akmenuotas grindinys, tuomet ne taip krato. Bet šiaip galima tik su ta pirma pavara ir važimėt mirksiukas.gif

Kad vežimą atgal traukti, tai geriau ratus užfiksuoti, kad jie nesisuktų laisva eiga mirksiukas.gif .
Atsakyti
Ačiū, gal dar kas pareikš savo nuomonę?

Mano ratai užfiksuoti, kai atgal traukiu, bet man labai sunkiai traukiasi, pagalvojau gal tada blogai kažką darau? TAip išeina, taip turi būti?
Atsakyti
Vienų trumpai, kitų igai, mano didžioji sėdėjo gal iki kokių 2m., o mažasis dar nežinau kaip bus, labai noriu vežimo Preg Pliko P3, nepigus velnias, būtų labai gaila jei nupirkusjisnesedėtų doh.gif
Atsakyti
lopšinį vežimą naudojau iki 10 mėnesių, nuo kokių 8, migdydvau balkone- pietų miegui. Į lauką nuo 6 mėn, jau naudojom sportinuką, nes jis lengvesnis. Sportinuką naudojom gal iki kokių 1,5 metų, nebesedėjo ji ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Viltė @ 2006 03 17, 15:31)
Ačiū, gal dar kas pareikš savo nuomonę?

Mano ratai užfiksuoti, kai atgal traukiu, bet man labai sunkiai traukiasi, pagalvojau gal tada blogai kažką darau? TAip išeina, taip turi būti?

Na, atgal tai to vežimo ir nepatrauksi, nes ratai net ir užfiksuoti kažkiek kliba, todėl atgal traukiant vežimas kreivai rieda... bet jei nori kūdikį migdyt ir vežimą pirmyn-atgal stumdyti, tai tada užfiksavus ratus viskas normaliai thumbup.gif
Atsakyti
aga ir mano Chicco irgi uzfiksuoti kazkiek kliba, maniau, kad negera nuspirkom g.gif Bet kai man ju fiksuoti nereikia tai nematau problemos lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš už CHICCO, kuris pirmame puslapyje thumbup.gif
Mes tokį turime ir laaabai džiaugiamės thumbup.gif
Atsakyti
Visada galvojau, kad tai tie patys vežimukai tik modeliukai skiriasi... juk ir gamintojas tas pats... Gal kas žinot? ax.gif
Atsakyti