Mamytės ir tėveliai kurie skitys šią žinutę, išanksto atsiprašau . Ji skirta asmeniškai Joljo.
Nepergyvenk, nesuklupsiu. Gal įdėmiau skaityk kas ką rašo ir kas ant ko pamazgas pila. Jeigu turi pretenzijų dėl X-Lander kokybės, rašyk Deltim firmai, o jei man, tai rašyk į AŽ. O jei aplamai nelabai gyvenime sekasi ir neturi ant ko išsilieti, apsilankyk pas psichologą. Nereikia varyti ant manęs (ką darai jau nebe pirmą kartą) ir ant mano parduodamos produkcijos. Ši tema skirta pokalbiams apie sportinukus, apie juos ir rašyk.
QUOTE(kriaušė @ 2006 09 30, 13:08)
O kur parašyta, kad jie gaminami Lenkijoj?
Papildyta:
Jei reikėtų taisyti X-Lander rėmus, tai pas mane sandėlį nestovėtų, o būtų pataisyti. Jeigu nesugebate išspręsti problemų savo sandelyje, tai kam čia pilti tas pamazgas ant X-Lander firmos vežimėlių. Visiems aišku, kur gaminami garsiausių pasaulio firmų vežimėliai, tik kažkodėl viosi bijo apie tai kalbėti garsiai. O lenkiška produkcija kokybe nenusileidžia vokiškai, dar ir privalumų turi - kaina mažesnė. Beje pas mane taip pat sandelyje guli pora Hauck vežimų, kurių pataisyti nėra galimybės, nes importuotojai neturi detalių, o vežimai visai nauji, tik kažkodėl defektuoti.
Už X-Lander vežimų kokybę aš galiu atsakyti ir suteikti garantiją, o už Hauck - nelabai.
Papildyta:
Jei reikėtų taisyti X-Lander rėmus, tai pas mane sandėlį nestovėtų, o būtų pataisyti. Jeigu nesugebate išspręsti problemų savo sandelyje, tai kam čia pilti tas pamazgas ant X-Lander firmos vežimėlių. Visiems aišku, kur gaminami garsiausių pasaulio firmų vežimėliai, tik kažkodėl viosi bijo apie tai kalbėti garsiai. O lenkiška produkcija kokybe nenusileidžia vokiškai, dar ir privalumų turi - kaina mažesnė. Beje pas mane taip pat sandelyje guli pora Hauck vežimų, kurių pataisyti nėra galimybės, nes importuotojai neturi detalių, o vežimai visai nauji, tik kažkodėl defektuoti.
Už X-Lander vežimų kokybę aš galiu atsakyti ir suteikti garantiją, o už Hauck - nelabai.
Cia offf topic .
O kam prekiaut tuom kam garantijos suteikt negali

Nemanau kad pildama ant visu save isaukstinsi , laikas sustato viska i savas vietas , o tu reklama daryk daryk labai poto gerai bus vezti deltima , juk tu iskirtiniu teisiu neturi ane

Niekas nebijo kalbeti garsiai , visi vieni kitus zino ( ir ne vienus metus ir sugeba tolerantiskai gyventi ir sugyventi ) .
Bet man juokinga girdeti pamazgas pilamas ant HAUCK is zmogaus kuris laiskucius paciam hauck rase ( sory ju prekybine patirtis tokia kad tokia kaip tu kriause jiems nelabai idomi

Viskas o dabar apie sportinukus , ir ne tik apie tai ka kazkuri parduoda , o ir apie Graco , Chicco , Pegperego , Maclarenus , Cam , Jane , mamas& papas , ziko , bebeconfort ir daugeli tu kurie tikrai geri ir naudojami . Juk sitos temos yra apie sportinukus bendrai o ne apie kazkieno parduodama produkta .Kaip as pasiilgstu senu geru laiku .
Renax, Deltim ne Kamilytė pirmoji pradėjo vežti. O tavo ir Joljo tolerancija, dingo kai atsirado daugiau konkurentų. Nesugebėjai su tuo susitaikyti, tai paleidai tokius pletkus tarp vežimų prekiautojų, kad net baisu darosi. Renax jeigu tu nesugebi parašyti Hauckui laiško, tai nereiškia, kad ir aš to negaliu. Gal pamiršai, kai pati rašei man laišką siūlydama iš tavęs pirkti tuos vežimus. Manes nedomina brokuotos ir ekspozicines prekes, todel ir kreipiausi tiesiogiai į Haucka. Turiu tam pilnas teisesir galimybes.
Kalbant apie sportinukus, Ketti norėjo sužinoti, kuom panašūs X-go ir Downtown, aš apie tai ir parašiau, o Joljo kažkodėl pradėjo varyti ant X-Lander vežimų. Gal tu jai ir pareišk pretenzijas, kad ne toj temoj rašo savo komentarus.
Renax praėjo tie laikai, kai buvai vienintelė vežimų pardavėja. Manau laikas su tuo susitaikyti.
Ir dar kartą kultūringai prašau. Jei norite kažką parašyti asmeniškai man, kas nesusiję su šia tema, rašykit į AŽ.
Kalbant apie sportinukus, Ketti norėjo sužinoti, kuom panašūs X-go ir Downtown, aš apie tai ir parašiau, o Joljo kažkodėl pradėjo varyti ant X-Lander vežimų. Gal tu jai ir pareišk pretenzijas, kad ne toj temoj rašo savo komentarus.
Renax praėjo tie laikai, kai buvai vienintelė vežimų pardavėja. Manau laikas su tuo susitaikyti.
Ir dar kartą kultūringai prašau. Jei norite kažką parašyti asmeniškai man, kas nesusiję su šia tema, rašykit į AŽ.
QUOTE(kriaušė @ 2006 10 01, 07:23)
Renax, Deltim ne Kamilytė pirmoji pradėjo vežti. O tavo ir Joljo tolerancija, dingo kai atsirado daugiau konkurentų. Nesugebėjai su tuo susitaikyti, tai paleidai tokius pletkus tarp vežimų prekiautojų, kad net baisu darosi. Renax jeigu tu nesugebi parašyti Hauckui laiško, tai nereiškia, kad ir aš to negaliu. Gal pamiršai, kai pati rašei man laišką siūlydama iš tavęs pirkti tuos vežimus. Manes nedomina brokuotos ir ekspozicines prekes, todel ir kreipiausi tiesiogiai į Haucka. Turiu tam pilnas teisesir galimybes.
Idomu kaip tokia kuria nedomina , pas ja guli brokuotas hauck

O del vienintele matyt pas tave paranoja , as deja niekada vienintele nebuvau

O del varymu gal tu ir reiksk pretenzijas HAUCK kas tau pardave blogus o ne man , nepanasu kad piktiniesi tuom ka pati darai

Tik kultura is taves nekvepia

Viskas as sia tema issisemau , jei turi kokybiniu nusiskundimu savo pirktomis prekemis kreipkis i pardaveja ,juk jomis prekiavai

Na viskas as daugiau nieko neberasysiu , kam reiks ras per az , o bartis as daugiau prasmes cia nematau .
QUOTE(kriaušė @ 2006 10 01, 09:23)
Cia jau smirdet pradejo....fui....

Konkurencija labai gerbiu, jei...yra naturali ir sveika, o ne lipimas i svetima darza....arba veikimas kazkam uz nugaros....

Gyvenimas -toks dalykas, kad viska sudelios i vietas, ir, kiekvienas gaus tai, ko labiausiai nusipelno....

ir...is tikruju... tema paie sketukus, o ne apie x-landerius,ar santykiu aiskinimasi...
sekmes...

Sprendžiu sudėtingą dilemą:kokį skėtuką išsirinkti: Hauck firmos (mini star, Jet6, Sprint) ar Deltim (kazoo). Norisi ir vaikui, kad butu patogu, nes ji labai megsta miegoti vežimuke, ir vežioti nebutų problematuška (pvz. užvažiuoti ant šaligatvio bordiuro ne su visais vienodai lengva). Labai dėkoju už nuomonę ir komentarus. 
Papildyta:
per neapsiziurejima atidariau panasia tema, bet mane domina tik sios dvi firmos

Papildyta:
per neapsiziurejima atidariau panasia tema, bet mane domina tik sios dvi firmos

O tu abu pabandyk pačiupinėt, pakilot visvien širdis prie kurio nors vieno palinks. Gal prie Kazoo....

Su dilemom sudetinga jei lygint sprinta ar jet tai manau kazoo laimetu ( bet aisku kaina ju irgi gerokai zemesne ) .
Jei imant rimciau ALUKING ar ALU flasus tai jau kita lyginimo rusis .
Platintas aliuminio remas , vieno paspaudimo ratu sistema , tikrai lengvai valdomi , bet jie tikrai nera pigus
Bet jau i rankas paemus skirtuma pajausi , nes vien plati sedyne , ESPRIT zenklo garantuota medziagos kokybe daro savo .
Manau cia labaiu reiktu kas naudoja o ne kas parduoda komentaro . Manau pasirinksi tau patinkanti .

Jei imant rimciau ALUKING ar ALU flasus tai jau kita lyginimo rusis .
Platintas aliuminio remas , vieno paspaudimo ratu sistema , tikrai lengvai valdomi , bet jie tikrai nera pigus

Manau cia labaiu reiktu kas naudoja o ne kas parduoda komentaro . Manau pasirinksi tau patinkanti .

Vezimo ieskojau tikrai labai ilgai, esu labai reikli. Isirinkau Hauck ALUKING, super
, dziaugiuosi neprasovusi. Visom patariu tik si vezima, nors ir nepigus, bet vertas tu pinigeliu
, bei parduoti bus neproblema !

Na va, nusipirkau deltim Kazoo. Viskas labai patinka, bet vienas minusas-pakankamai ilgas (i golfa sunkiai telpa) ir gana sunkus...nezinau ar neapsirikau, nors pliusuu irgi nemazai matau:ilga gulimoji dalis, auksciau nuo zemes, gana siltai atrodo (ziemai)...
sveikos, mamytės, būkit geros patarkit kokį vežimą pirkti vaikučiui, kuris gims pačioj kovo pabaigoj? net neįsivaizduoju kaip ir pagal ką juos rinktis, na žinau tik tiek, kad nešioti nereix, nes yra liftas, bet, kad kiek paskaitinejau čia ir į liftus ne visi jie telpa
.. o šiaip didziausias klausimas, tai koki rinktis tą universalų ar sportinuką?
neįsivaizduoju...
tik tie triračiai man kažkaip nesimpatiškai atrodo..
būkuit geros pasidalinkit savo mintimis ir patarimais.. Ačiū!

tik tie triračiai man kažkaip nesimpatiškai atrodo..

būkuit geros pasidalinkit savo mintimis ir patarimais.. Ačiū!

Sveikute,
kai as laukiau savo mazylio irgi labai ilgai svarsciau koki vezimaiti pirkti...
Tad pirmiausia rekia issiaiskinti kokia mazdaug suma galvoji isleisti vezimui.
Mano patarimas toks: niekad negailek pinigu geram daiktui. Viena mano pazystama manes nepaklause ir nusipirko eilini vezima, tai dabar skundziasi nugaros skausmais, pusliu atsirado ant ranku nuo stumdomo vezimo
kai pasakysi kaina tada galvosim ir bandysim diskutuoti koki vezimaiti tau geriausia pirkti
kai as laukiau savo mazylio irgi labai ilgai svarsciau koki vezimaiti pirkti...
Tad pirmiausia rekia issiaiskinti kokia mazdaug suma galvoji isleisti vezimui.
Mano patarimas toks: niekad negailek pinigu geram daiktui. Viena mano pazystama manes nepaklause ir nusipirko eilini vezima, tai dabar skundziasi nugaros skausmais, pusliu atsirado ant ranku nuo stumdomo vezimo

kai pasakysi kaina tada galvosim ir bandysim diskutuoti koki vezimaiti tau geriausia pirkti